|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
25.2.2018 22:29:19   
Mala Elena
Ja sa belim i prezlom, ali mi super ispadne, hrskavo. Ne znam sta je kod tebe problematicno ...user posted image

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 951
   RE: Pričajmo o hrani...
25.2.2018 22:31:49   
Anck Su Nmaun
Veruj mi ne znam ni ja user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 952
   RE: Pričajmo o hrani...
25.2.2018 22:40:06   
Srecko47E
Isprobaj sa mamom da vides gde gresis ali bez zafrkancije

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 953
   RE: Pričajmo o hrani...
25.2.2018 22:51:17   
Mala Elena
Probas jednom kod nje kad bude pravila.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 954
   RE: Pričajmo o hrani...
11.3.2018 13:03:22   
veselicaa
Pricale smo o cupavcima u kafani user posted image
IZVORNA PORUKA: veselica RR

Evo ga moj recept:
Kora:
6 jaja,20 kasika secera,20 kasika ulja,20 kasika mleka,1 pecivo,21 kasika brasna.Sve sastojke umutiti,prvo secer i jaja,pa dodati mleko i ulje i na kraju brasno pomesano sa praskom za pecivo.Gotovu koru seci na kocke i valjati u fil pa u kokos.
Fil:1,5 casa mleka,20 kasika secera,pola margarina ili putera,150 g cokolade skuvati da se sve lepo otopi.
To je moj recept,jedino od njega izadju onako lepi cupavci da nisu suvi vec socni i mekani.



< Poruku je uredio veselica RR -- 11.3.2018 13:04:34 >

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 955
   RE: Pričajmo o hrani...
11.3.2018 15:33:16   
mama Jo
Vesi, jel moze ovaj fil da prodje i kao glazura za neke druge kolace? 😁 ili mozda ima tema glazura od cokolade? Ja je nikada ne napravim kako treba...

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 956
   RE: Pričajmo o hrani...
11.3.2018 15:37:09   
veselicaa
Suvise je retko za glazuru,ovo je vise za topljenje kolaca.Probaj da otopis cokoladu na pari sa malo ulja,ili cokoladu sa pavlakom to su najbolje glazure.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 957
   RE: Pričajmo o hrani...
11.3.2018 15:41:50   
mama Jo
Probala sam na razne nacine, moj problem je sto ja nikako ne mogu da potrefim meru, tj.koliko cokalade, koliko ulja... svaki put nesto zeznem. A mozda je i do cokolade... probala sam sa raznim vrstama, najbolje mi je ispala kad sam Menaz uzela.
Prvi put sam uzela u zdravoj hrani neke cokoladne table, jeftine bile, sa tim nikako ne moze glazura da se napravi, to kako se otopi tako se stvrdne sacuvaj me boze!

< Poruku je uredio mama Jo -- 11.3.2018 15:42:38 >


_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 958
   RE: Pričajmo o hrani...
11.3.2018 15:54:21   
veselicaa
Za kolace je najbolja cokolada sa recimo dve kasike ulja,ali topis na pari.Ja samo menaz kupujem,ona je najbolja.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 959
   RE: Pričajmo o hrani...
12.3.2018 9:51:10   
mama Jo
Jeste, stvarno, u odnosu na druge sve je nezamenljiva, posebno za glazure.


_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 960
   RE: Pričajmo o hrani...
14.3.2018 2:52:39   
jess021
Ima li neko dobar recept za krempitu?
Ja pravila prosle nedelje, nije bila losa, ali malo kao puding, onako gumenauser posted image Iako je bez njega.
Hocu da je onako lagana i kremasta.
U Ns na Tvrdjavi ima najbolja krempita koju sam ikad jela.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 961
   RE: Pričajmo o hrani...
14.3.2018 7:27:56   
mama Jo
Veselica garant ima, sad ce se ona javitj 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 962
   RE: Pričajmo o hrani...
14.3.2018 9:43:19   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: jess021

Ima li neko dobar recept za krempitu?
Ja pravila prosle nedelje, nije bila losa, ali malo kao puding, onako gumenauser posted image Iako je bez njega.
Hocu da je onako lagana i kremasta.
U Ns na Tvrdjavi ima najbolja krempita koju sam ikad jela.

Jess imam odlican recept.Saljem ti u ppuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 963
   RE: Pričajmo o hrani...
14.3.2018 9:44:22   
mama Jo
Heheh, jesam rekla da Vesi ima sigurno, proveren recept 😉

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 964
   RE: Pričajmo o hrani...
14.3.2018 20:37:37   
jess021
Jos neko mozda?
Veselica mi he poslala recept za sampituuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 14.3.2018 20:38:20 >


_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 965
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 8:09:03   
vocicana
Jess poslacu ti u pp jedan divni recept, raspametices se. MM ne voli krempitu, prejaka mu je?!user posted image , ali obavezno da je probas uopste nije tesko, a zadovoljstvo je na kub.
Bas cu je napravti kada se vratimo kuci.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 966
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 17:43:33   
jess021
Voci, cekam.user posted image

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 967
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 22:09:09   
mama Jo
Kad pravite paprikas - stavljate li paradajz sok?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 968
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 22:15:42   
IvanaSK RR
Ako ga imam, stavljam. Ako ne, nista. user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 969
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 22:20:00   
mama Jo
user posted image ja ganisam stavljala ali procitala sam negde kao savet za ukusniji paprikas... moji inace svi bas vole paprikas i cesto ga pravim, a od sada cu i sa ovim sokom 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 970
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 22:37:41   
emicaa
ne pravim paprikas pa i ne stavljam user posted image
a ni sampitu ni krempitu nisam nikad pravila.Ni ja ni mm ne volimo

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 971
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 22:39:33   
lesica
Mama Jo, ja uvek stavljam paradajz sok u paprikaš, ne stavljam alevu ni brašno. I tačno mu da ukus.

Eeee a za šampitu ja imam ovaj recepis ŠAMPITA


< Poruku je uredio lesica RR -- 15.3.2018 22:47:54 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 972
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 22:40:57   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Mama Jo, ja uvek stavljam paradajz sok u paprikaš, ne stavljam alevu ni brašno. I tačno mu da ukus.


Super! Premisljam se da sutra kuvam paprikas pa cu bas na taj nacin. Jos imam i domaci paradajz sok od mame. 😉

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 973
   RE: Pričajmo o hrani...
15.3.2018 22:43:05   
Ana RR
I ja volim sa paradajz sosom :) i u musaku ponekad dodam (ne smem puno jer Mare ne voli) i bude baš mljac. I u grašak obavezno. I tako user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 974
   RE: Pričajmo o hrani...
16.3.2018 10:20:29   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mama Jo

user posted image ja ganisam stavljala ali procitala sam negde kao savet za ukusniji paprikas... moji inace svi bas vole paprikas i cesto ga pravim, a od sada cu i sa ovim sokom 😊

ja volim paradajz sok ali mm moze da ga pije ovako iz flase ali u kuvanju nikako. Ide mu na grlo. Dete isto voli vise kad je zacinjeno sa alevom i brasnom i onda ja tako pravim. Ali ja vise volim onako no ja se vise ne pitam user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



Anketa

Pokušaji
Nađolina

Da li se za neuspijevanje ostanka u drugom stanju vi osjećate kao glavni odgovorni krivac?

da (17%)

ne (69%)

uglavnom krivim sebe (14%)


Ukupan broj glasova: 94

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here