Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.4.2018 12:26:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: emicaa RR djevojke sta spremate za Vaskrs? Ja spremam Pure pleasure tortu sa rozen koricama. Ana nisam stigla da pisem. Pravila sam ciz kejk koji se pece i stvarno su mi dominirala jaja. Nisam odusevljena. Ipak sam za one klasicne sa keksom i dosta sira. Mmm Pure pleasure Pa da, zato se i meni ne dopada. Ovaj klasičan je fin i osvežavajući, ne menjam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.5.2018 14:03:40
|
|
|
|
nata11
|
Kako koristite gotov sos 4 formaggi? Za pastu bih ga samo ubacila ali kako ga iskoristiti za picu? Da prvo zapecem testo pa onda pri kraju premazem sosom i dodam povrce?
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.5.2018 21:13:31
|
|
|
|
jess021
|
Nato, ja to nikad nisam koristila. Moze li recept za neku kolac/tortu sa jagodama?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.6.2018 13:53:07
|
|
|
|
jess021
|
Ju sad vidim da ovde niko ne odgovara Jel pravio neko mafine samo u onim papirnim korpicama? Nemam tepsiju za njih, a frka mi da u korpicama ne izlete napolje
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.6.2018 13:56:02
|
|
|
|
Maraj
|
Jess ja pravila al stavim korpice u onu modlu za projice. Ne znam kako bi ovako? Mialim da bi ti se od tezine sadrzaja, korpice razlile Jedino da probas u jednoj pa ako krene da se raspada sipaj u pleh pa ispeci kao proju
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.6.2018 13:57:45
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Moze li recept za neku kolac/tortu sa jagodama? Jess meni je ovaj kolac sa jagodama extra Klik
< Poruku je uredio Maraj -- 29.6.2018 13:58:53 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.6.2018 14:10:21
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, jagode vec davno prosle Mozda stavim po dve korpice da bude jace. Hvala ti
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.6.2018 14:12:42
|
|
|
|
Maraj
|
Ma znam da su prosle. Al sad vidim tvoj post E al ima smrznute
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.6.2018 15:12:57
|
|
|
|
jess021
|
Uspelo je sa dve korpice
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.6.2018 15:18:01
|
|
|
|
Maraj
|
Super eto ne bi znala da moze i tako
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 31.7.2018 14:52:30
|
|
|
|
jess021
|
Jel pravio neko cake pops sa Oreo keksom i krem sirom? Da podeli utiske
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 31.7.2018 15:03:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, ja sam pravila po ovom receptu. U njega ide oreo. KLIK Moracu da ponovim samo da kupim stapice. Imam i neki kalup za kejk pops u raznim oblicima.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 31.7.2018 15:10:59
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, isti je recept i u Prakticnoj zeni. Ja imam one od raznjica, samo odsecem onaj vrh.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 31.7.2018 15:17:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, da na njih sam stavljala. Njam, njam. Moja deca ih vole, a bas skoro nisam pravila. Napravila sam sladoled i stavila sam u njihove kalupe, pa kad dodju uzivancija.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.8.2018 21:47:26
|
|
|
|
mama Jo
|
E ja popse pravim onako najjednostavnije sa plazmom, malo maslaca i secera u prahu i sok... a odavno hocu da probam i ovaj recept sa oreo keksom. Jess javi kako su ispali 😊 Inace, gde mogu da se kupe ti neki ukrasni stapici?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.8.2018 14:22:54
|
|
|
|
jess021
|
Pravila sam sa Oreo keksom i nisam zadovoljna, ukus je dobar ali nisam uspela lepo da ih oblikujem, dodavala sam jos i plazmu. Mama Jo, i ja sam pravila te sa maslacem, plazmom i sokom od narandze ali nekako su mi "teske", htela sam nesto kremastije, ali jos ne nadjoh . Ukrasne stapice sigurno imas u onoj radnji Sweet deco u Gagarinovoj.
< Poruku je uredio jess021 -- 5.8.2018 14:23:49 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.8.2018 14:25:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam nedavno smislila da probam da ih napravim od one smese za lenju zenu 😁 Umutim slag sa plazmom i pavlakom, samo bih ja dodala topljnu cokoladu jos.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.8.2018 22:06:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, napraviš ganaš, ispečeš tamni biskvit koji izmrviš u ganaš i posle oblikuješ kuglice. Ne može da ne uspe.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2018 11:00:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Da li zamrzavate hranu, i sta? Koliko je to (ne)zdravo?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2018 11:09:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja baš retko. Realno, retko se desi da ostane viška pošto ne volim da kuvam previše hrane, eventualno za dva dana i to je to. U frizu uglavnom imam sveže povrće i voće, sveže meso, ribu, itd. Skoro nikad nemam kuvano jelo ali to uopšte nije loše imati. Pogotovo za ljude koji rade van kuće i ne stižu da skuvaju. Mislim da je to sasvim dobra stvar.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2018 11:21:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dosta toga zamrzavam. Npr kad postimo, a deci nesto umesim stavim deo u zamzivac. Pite koje mi mama salje idu isto u zamrzivac. Crveno voce za smutije zamrzavam. Mali mi je zamrzivac ali sve stane. Nisu to ne znam koje koje kolicine.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.8.2018 13:51:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni mama kad skuva rucak i kaze verovatno ces imati za dva dana - mi to imam 4 dana da jedemo Onda uvek zamrznem. Kuvana jela, recimo, drzim oko 2 nedelje u zamrzivacu najvise. A voce isto zamrzavam, i ostavljam i za zimu - visnje, maline, sljive... zamrznem ih u sezoni. Ana, jeste vrlo prakticno stvarno.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2018 16:10:09
|
|
|
|
lesica
|
Mama Jo, ja zamrzavam sve što je višak a nema u sebi krompir, blitvu / spanać. Znači sarme (to sam krenula od kako sam ih projela ) i to sam krenula da pred kraj sezone kada je kupus već gotov tipa napravim veću količinu, umotam i ostavim za krčkanje, ovako veću količinu kada skuvam obavezno odvojim pa kroz nedelju dve dana samo odvadim i podgrejem. Onda đuveč (bez krompira), prebranac, pa i čorbast pasulj, grašak, boraniju, punjene paprike, gulaš, sataraš, supe nezakuvane i nezačinjene, dinstane tikvice, punjene tikvice, punjeni patlidžan... Znaš kako, meni ovo odgovara kada sam u haosu sa obavezama pa vikendom kad kuvam, kuvam planski za celu nedelju, eventualno nešto pridodam kao prilog.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2018 16:29:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma to je pametno i praktično. Ja nemam veliki zamrzivač a u ove tri fioke ne može bog zna šta da stane, tako da se i ne trudim. Jedino što skoro uvek imam je rolat pita jer mi je super zgodna kada se neko najavi ili kada ne znam šta bih Marku za večeru. Moji slave posnu slavu 2.januara pa mi mama pošalje prebranac (koji onda odledim za badnji dan ) i to je to uglavnom.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.8.2018 11:23:46
|
|
|
|
emicaa
|
Sta radite zimi sa zaledjenim sezonskim vocem?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?