|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
27.9.2018 15:05:33   
Sanjica26 RR
Inace zaprsku spremam za corbast pasulj skroz blagu. I ne stavljam belo brasno. Moja mama sprema jaku zaprsku. Mi tako ne volimo. 

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1051
   RE: Pričajmo o hrani...
27.9.2018 16:35:05   
Ana RR
Ja uvek dinstam luk. Ne volim kada ga dodajem svežeg u vodu pa mi pliva onako user posted image zapršku stavljam hladnu (razmutim gustin i alevu papriku u vodi i dodam).

A za prebranac obavezno duuugo dinstam crni luk i praziluk. Ne stavljam zapršku u prebranac.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1052
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2018 19:32:03   
Sanjica26 RR
Ljiso, kako spremas te soseve?

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1053
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2018 20:04:40   
Misha i Ljisha
Svi idu na isti fazon. E sad neko dinsta u svim sosevima crni luk. Ja to ne radim. Ja sam uprzim brasno i onda u zavisnosti od sosa dodam sta treba.Znaci na ulju brasno proprzis. Pa dodas padajz sok (mi pravimo dosta zacinjen paradajz sok pa ja ne dodajem nista drugo osim kasike secera), za sos od mirodjije  fofas belog luka i seckane mirodjije. Jos malo uprzis dodas mleka i limun da se zakiseli. Sos od visanja isto brasno uorzis i dodas sok od visanja. Ako je vec sladak ne sladis ako su samo cedjene visnje dodas secera i soli naravno

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1054
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2018 21:02:09   
vonavoj
Ovako i ja pravim.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1055
   RE: Pričajmo o hrani...
17.10.2018 15:30:21   
emicaa
Po kom receptu sprrmate pancerote?
Ja ih jos nikad nisam pravila,na internetu ih ima mklion.Nemam pojma koji da isprobam 😂

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1056
   RE: Pričajmo o hrani...
17.10.2018 15:37:11   
Sanjica26 RR
Evo Emi ovaj recept PanceroteSamo sto ja ne stavljam virsle. 

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1057
   RE: Pričajmo o hrani...
17.10.2018 15:39:49   
emicaa
Hvala 😊 vidis stalno zaboravim da potrazim kod nje neki recept kad mi treba.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1058
   RE: Pričajmo o hrani...
3.11.2018 14:56:08   
veselicaa
IZVORNA PORUKA: Olga75

Moram da vas pitam, ne znam da li je tema baš prikladna aliii, premestiću ako treba
imam neke teleće kosti, onako lepe i mesnate i sad bih je teleću čorbicu da kuvam. Nisam nikad pre- Kažite mi pliz kako kuvate teleću čorbic? Hvala puuno user posted image


IZVORNA PORUKA: jess021

Olga, mozda je tema za ovo Pricajmo o hrani.
Ja bih te kosti stavila sa povrcem da se kuvaju, pa posle samo odvojila meso i izvadila kosti, po zelji malo zgusnuti sa brasnom ili ako stavljas krompir nece ti ni trebati, a sluziti sa pavlakom. 

IZVORNA PORUKA: jess021

Olga, mozda je tema za ovo Pricajmo o hrani.
Ja bih te kosti stavila sa povrcem da se kuvaju, pa posle samo odvojila meso i izvadila kosti, po zelji malo zgusnuti sa brasnom ili ako stavljas krompir nece ti ni trebati, a sluziti sa pavlakom. 


IZVORNA PORUKA: jess021

Olga, mozda je tema za ovo Pricajmo o hrani.
Ja bih te kosti stavila sa povrcem da se kuvaju, pa posle samo odvojila meso i izvadila kosti, po zelji malo zgusnuti sa brasnom ili ako stavljas krompir nece ti ni trebati, a sluziti sa pavlakom.
 

Znači, šargarepa, peršun, celer, lukac crni i beli, paprika babura, lišće zeleni i krompir i to da kuvam kao bilo koju supicu? Znači ne moram te kosti prvo da prokuvam? I kad se skuva i kad je procedim da ne ukuvam testo ili knedle nego da je samo pavlakom začinim? Onako u tanjiru ili još u loncu? Znam da zvučim glupavo, sorry ali stvarno nikad nisam pravila takvu čorbicu



IZVORNA PORUKA: jess021

Od toga svega ja ne bih stavljala baburu, sta ce paprika u corbu? 😊
Da, lepo to sve stavis da se kuva, ako je teletina brzo ce se skuvati. Posle samo meso odvojis od kostiju, zacinis, mozes izblenderisati da bude kao krem, a i ne moras.

IZVORNA PORUKA: jess021

Ne moras stavljati testo, gledaj da stavis vise povrca da bude gusta, a pavlaku lepo dodajte svako u tanjir. 


IZVORNA PORUKA: Olga75

Hvala ti puno user posted image
pohvaliću se sutra kako je ispalo



< Poruku je uredio veselica RR -- 3.11.2018 14:57:21 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1059
   RE: Pričajmo o hrani...
3.11.2018 14:57:33   
Olga75
Hvala Veselice user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1060
   RE: Pričajmo o hrani...
3.11.2018 14:58:17   
veselicaa
Olga :* :*

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1061
   RE: Pričajmo o hrani...
11.11.2018 10:08:33   
nata11
Gledala nekog kuvara na tv-u. Uzme mlevenu junetinu, so, biber napravi burgere i przi. Koliko je to realno? Zar se ne raspadnu? Zar ne treba nesto da ih veze? 

_____________________________





(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1062
   RE: Pričajmo o hrani...
11.11.2018 10:19:47   
milicicak
Nato, mm samo tako pravi burgere 😀 on ne priznaje nista osim cistog mesa. Ako je meso kvalitetno i tiganj vruc, ne raspada se uopste

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1063
   RE: Pričajmo o hrani...
11.11.2018 10:30:21   
nata11
Nema potrebe da odstoje u frizideru-frizu?Svakako izgledaju super.

_____________________________





(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1064
   RE: Pričajmo o hrani...
11.11.2018 13:06:30   
milicicak
Nema potrebe nista, mm samo izvadi meso iz frizidera, posoli, pobiberi, oblikuje i isprzi

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1065
   RE: Pričajmo o hrani...
12.11.2018 10:59:54   
emicaa
Nato tako ih i ja pravim.Ponekad ostavim u frizideru par minuta da odstoji ali ako zurim uopste ne cekam.



_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1066
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2018 17:15:32   
Sanjica26 RR
Emi, moj recept za spanac je jednostavan. Uzmem brikete spanaca otprilike cetiri briketa za njih dve. Stavim ih u vatrostalnu i prelijem vrelom vodom koliko da voda bude malo iznad briketa kako bi se odledili. Stavim pola soljice od kafe pirinca. Nekad njega ne stavljam. Zacinim. Ubacim u rernu bez bataka. Batake ubacim pred kraj u spanac kad ih malo prokuvam. Nekad ih isprzim ako imam mast. Ne sme da voda sva ode iz spanaca jer ce da bude previse suvo. Mada, posle kad bude gotovo svakoj u tanjir ubacim malo kiselog mleka i one promesaju, user posted image

Spanac spremam i ovako na ringli KLIK Evo sad mi se jedeuser posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1067
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2018 18:49:27   
emicaa
David bi ovo jeo.Ionako obozava rizoto sa spinatom.A i meso mu usitnim da ne vidi 😂

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1068
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2018 20:09:04   
jess021
Ja spanac uvek pravim na ovaj drugi nacin, drugacije ne umem😊
Nikad nisam koristila smrznuti, kakav bude?

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1069
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2018 20:41:29   
Sanjica26 RR
Jess, ovo je Metohijski recept. Drugacije se zove birjan. Moja baka, mama i tetke ovako spremaju posto smo mi rodom iz Metohije.

Super bude spanac u briketima.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1070
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2018 21:16:57   
veselicaa
Evo recepta za ruske kape,pisale smo o njima u kafanici KLIK

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1071
   RE: Pričajmo o hrani...
15.11.2018 7:35:55   
Maraj
Sanjice ja nikad nisam spremala smrznuti...
Pa cek da te priupitam.
Ti briketi...? Ja sam videla onako smrznut u kutiji frikomov. Da li stavis 4 te kutije ili kako?
I kad ih prelijes sa vrelom vodom, da li cekas da se odlede ili ih tako zaledjene stavljas u rernu?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1072
   RE: Pričajmo o hrani...
15.11.2018 7:40:17   
IvanaSK RR
Maraj, ne verujem da stavlja cetiri kutije, to je bas mnogo user posted image izvadi iz kutije četiri briketa, oni su tako zamrznuti i stavljeni u kutiju. Odlede se vrlo brzo,nije ni potrebno da se ceka.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1073
   RE: Pričajmo o hrani...
15.11.2018 7:59:00   
Maraj
Pa pravo da ti kazem i meni deluje mnogo...al otkud znam. Nisam nikad kupovala smrznuti. Vidim da kutija nije velika , a oni znaju da stave unutra minijaturu a da kutija bude veca. Znaci unutra u kutiji ima manjih delova?
Pa jel to dovoljno? I onako spanac kad se spremi, sav se istopi, ne ostane nista od njega
Ja spremam svez. Kupim kilo. Dok ga spremim, ostane jako malo od njega....
Probala bih taj smrznuti. Ne mogu da perem ovaj svez...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1074
   RE: Pričajmo o hrani...
15.11.2018 8:15:37   
Sanjica26 RR
Neeee kakve crne 4 kutije.  :DSad si me nasmejala. 

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here