|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
23.8.2018 11:33:07   
Sanjica26 RR
Kolaci ili torte. Pravim deci i sebi smutije jer tog voca nema preko zime.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1026
   RE: Pričajmo o hrani...
23.8.2018 12:24:29   
mama Jo
Isto. Recimo visnje uvek imam zimi u zamrzivacu , maline isto. Za kolace, torte i smutije uglavnom, kao i Sanjica.
Sljive isto, za gomboce 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1027
   RE: Pričajmo o hrani...
23.8.2018 13:12:08   
lesica
Ili za vrući kompot, ili za voćni puding, ili za pitu user posted image

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1028
   RE: Pričajmo o hrani...
23.8.2018 23:45:06   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ili za vrući kompot, ili za voćni puding, ili za pitu user posted image

👍 može 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1029
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2018 10:40:09   
MasnaMasnica
Mame treba mi neki fil da je dovoljno cvrst da pravim onu tortu sa brojem. Znate li neki?

_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1030
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2018 10:59:53   
mama Jo
Masnice, mislis ovakav broj:

user posted image

Ako je to to, kakve kore planiras da pravis?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 1031
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2018 11:02:30   
MasnaMasnica
Mislila sam da uzmem one gotove. I da ih natopim cokoadnim mlekom.

_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1032
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2018 11:04:45   
mama Jo
user posted image
Posto i ja vec neko vreme planiram da uzmem te gotove, medene kore. Onda cekam i ja da cujem sta kazu mame. 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 1033
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2018 11:44:47   
IvanaSK RR
Ja sam koristila gotove kore. Za coko moko tortu uvek njih i kupujem.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1034
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2018 14:41:21   
mama Jo
Je l' ih i ti natapas cokoladnim mlekom?
Drugarica mi je spomenula da joj ispadnu lepse kad ih natapka obicnim mlekom, kaze sa cokoladnim bude preslatko?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1035
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2018 15:05:26   
IvanaSK RR
Svetle sam natapala cokoladnim mlekom, a tamne obicnim.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1036
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2018 22:31:19   
vocicana
Ja sam uglavnom sa cokoladnim za coko moko tortu, stvarno bude velika, nisu mi se tuzili da im je preslatkouser posted image , samo konstatujem da vise nema nicega na platou.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1037
   RE: Pričajmo o hrani...
30.8.2018 11:25:46   
nata11
Dajte mi recept za najjeftiniji i najjednostavniji patispanj za tortu.
Resila sam da rodjaki za 18-ti pravim one moderne male a visoke torte.

_____________________________





(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1038
   RE: Pričajmo o hrani...
30.8.2018 12:30:59   
Ana RR
Nato, klasičan ili američki biskvit?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1039
   RE: Pričajmo o hrani...
30.8.2018 13:42:32   
nata11
Klasican bih. Imam male kalupe pa cu u njih peci i filovati cvrscim filom od lesnika.
P.S. A vidis u pravu si. Tu bi vise isao Americki tip torti. Jel imas neki jednostavan da proucim

< Poruku je uredio nata11 -- 30.8.2018 13:49:36 >


_____________________________





(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1040
   RE: Pričajmo o hrani...
30.8.2018 14:01:49   
Ana RR
Ovo je klasičan biskvit, tebi možda treba i manja mera, sve zavisi koliko kora pečeš.

6 jaja,
6 kašika šećera
6 kašika oštrog brašna
3 kašike kakaoa
1 dcl mleka
1 dcl ulja
1 prašak za pecivo
1 Vanilin šećer
Odvojiti belanca od žumanaca i istući u čvrsti sneg.
Žumance tući sa šećerom i vanilin šećerom dok se ne rastopi.
U umućena žumanca dodati mleko i postupno dodavati brašno pomešano sa praškom za pecivo i kakaom (prethodno prosejano).
Dodати ulje i sve dobro promešati. Na kraju dodati umućena belanca.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1041
   RE: Pričajmo o hrani...
30.8.2018 14:08:49   
Ana RR
Ja najčešće koristim ove kore klik jer su baš sočne. Mogu se jesti i bez fila.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1042
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2018 10:26:01   
nata11
Hvala puno ipak cu prvu varijantu probati.
user posted image

_____________________________





(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1043
   RE: Pričajmo o hrani...
1.9.2018 16:14:57   
gagana83


IZVORNA PORUKA: Ana RR


IZVORNA PORUKA: nata11


IZVORNA PORUKA: emicaa RR

djevojke sta spremate za Vaskrs?



Ja spremam Pure pleasure tortu sa rozen koricama.

Ana nisam stigla da pisem. Pravila sam ciz kejk koji se pece i stvarno su mi dominirala jaja. Nisam odusevljena. Ipak sam za one klasicne sa keksom i dosta sira.


Mmm Pure pleasure user posted image
Pa da, zato se i meni ne dopada. Ovaj klasičan je fin i osvežavajući, ne menjam.


Gde kupujete korice za rozen tortu? Valjaju li nesto one sto ih ima po marketima?Sto se pecenog cheese cake-a tice, ja probala jednom po nekom receptu sa coolinarike i nije lose ispalo ali sumnjam da cu opet praviti. U jednom restoranu u gradu prave najsavrseniji peceni cheese cake na svetu. Kad mi se prijede odem tamo da zadovoljim dusu :D

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1044
   RE: Pričajmo o hrani...
1.9.2018 16:24:06   
Sanjica26 RR
Gagana, kod vas? Jel salju postomuser posted image
Gde god sam kupila ciz kejk bilo je bljak.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1045
   RE: Pričajmo o hrani...
27.9.2018 12:16:43   
dunja RR
Žene, koliko kuvate mladi pasulj?
On se ne potapa veče pre jel tako?

Poslala mi svekrva, sada ću da spremim, taman se danas posti, Krstovdan je.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1046
   RE: Pričajmo o hrani...
27.9.2018 13:27:48   
veselicaa
Draga ja ne potapam,ali izbacim prve dve vode.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1047
   RE: Pričajmo o hrani...
27.9.2018 14:29:57   
Sanjica26 RR
Ja uvek potapam od uvece. Mada, ako je mladi i ne treba. Onda bacim tu vodu i stavim novu vodu. Kad krene prvi kljuc sklonim sa sporeta i procedim vodu. Stavim novu vodu i sve sto ide u pasulj. Osim zacina. Njih stavljam na kraju.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 27.9.2018 14:32:00 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1048
   RE: Pričajmo o hrani...
27.9.2018 14:57:50   
Ana RR
Luk ne dinstaš, Sanja?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1049
   RE: Pričajmo o hrani...
27.9.2018 15:00:53   
Sanjica26 RR
Ne dinstam. Nikad nisam dinstala luk za corbast pasulj. Moja mama tako sprema i ja tako. Kad spremam prebranac onda distam.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 27.9.2018 15:01:27 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here