Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.2.2015 15:10:15
|
|
|
|
branki*
|
hocu da pecem bozi u rerni onaj pomfrit iz kese,ali nemam papir za pecenje..da li da stavim alu foliju na tepsiju ili da ne stavim nista,samo malo ulja?kako vi to?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.2.2015 15:39:15
|
|
|
|
milicicak
|
Ne treba ti alu folija, podmazes pleh sa malo ulja, poprskas malo ulja po krompiru i peces :)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.2.2015 23:53:29
|
|
|
|
Bibilib
|
Samo stavis malo ulja i to je to....
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.3.2015 10:14:18
|
|
|
|
branki*
|
ok,hvala,tako sam i uradila
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2015 21:24:25
|
|
|
|
milicicak
|
Da li se vodite onom logikom koliko mesa toliko luka kada pravite fil za sarmu ili musaku? Ja na 300g mesa stavljam jednu srednju glavicu luka, mama mi probi glavu da je to malo i da je fil ukusniji sa vise luka i blatruc. Nije da se neko zalio na ukus sarme i musake
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 13:27:31
|
|
|
|
Anoniman
|
kada pravite koru za cheese cake, topite li puter i mesate sa plazmom, ili ????
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 13:54:02
|
|
|
|
mama krava
|
Ja imam ovaj recept.... 350 gr ml plazme preliti sa 100 ml toplog mleka i 100 gr putera, pa ja podgrejem mleko u mikrotalasnoj u nekoj činijici i u toplo stavim puter, pa sačekam da se puter otopi sam van pećnice, pa onda tek prelijem keks. Jednom sam prelila sa baš vrućim mlekom i puterom, ali tada mi je keks, tj kora bila gnjeckava...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 14:21:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala mk, takav i ja imam 125 g putera , 3 kasike mleka, 250 gr plazme, ja sma cekala da bude mlako..
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 14:28:53
|
|
|
|
Bibilib
|
Zene ajdete na kapri tortu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 15:00:22
|
|
|
|
sagitarius
|
Um,po mom receptu se ne topi.Samo se pusti puter na sobnu temperaturu i mikserom se mesa sa plazmom.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 21:04:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Um ja uvek ostavim puter da se otopi na sobnoj temepraturi pa ga umutim mikserom,lepse bude.Koji recept imas ajde postavi ako te ne mrzi ili stavi link?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 21:12:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Veselice pisala sam u temi sta smo danas pravile...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 21:17:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Idem da pogledam
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.5.2015 21:28:21
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama kada pravite koru za cheese cake, topite li puter i mesate sa plazmom, ili ???? Ja sve sastojke za koru ubacim u onaj secko-deo za seckanje-blendanje što se dobija uz neke modele štapnih miksera i on sve usitni i izmeša.Ako u receptu piše da otopim puter-otopim ga, ako ne piše, onda ga tako čvrstog ubacujem sa keksom u secko.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.6.2015 10:26:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Kako sve spremate cveklu a da se deci dopada?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.6.2015 18:24:10
|
|
|
|
amdn
|
veselice nas jede cveklu ko lud, ja je skuvam normalno posolim, ocistim, iseckam, stavim ulja i sirceta i on njupa, bas voli a nekad pripremam sveze narendanu sa sargarepom, isto malo soli maslinovog ulja, i jabukovo sirce i jede bez problema, mada dosta dece nece
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.6.2015 18:26:21
|
|
|
|
amdn
|
Ali da ja vas pitam kako jede vase dete, Ovaj nas ce sad 4 god i jede sve, ne bira, nesto voli vise, nesto najvise :) ali jede po sat vremena i duze, ja ludim i sizim, dok jede postavlja pitanja, sta, gde, kako.... prica price, peva, nervira me sto se za svaki obrok izderem na njegajer to sve traje a ucimo ga da kad se jede ne prica se i ne glupira se, al ne pomaze dajte savet
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.6.2015 19:22:58
|
|
|
|
veselicaa
|
amdn i ja je tako spremam,obarenu i u salatama a i sok pravim ali sam mislila na jos neki nacin. Sto se tice deteta moj ti je savet da ga pustis i moja S.je jela po sat vremena ali evo sada zavrsi obrok kad i mi.I bez dranja
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.6.2015 11:37:15
|
|
|
|
Anoniman
|
kako spremiti junetinu za rucak da bude socna i ukusna, ali bez luka? od njega mi je muka a moram da jedem meso zbog gvozdja iako mi se ne jede
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.6.2015 14:07:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Stavi sta volis od zacina ali neka prvo odstoji u toj marinadi pa onda peci u tepsiji ali obavezno prekrij folijom.Pred kraj mozes da sklonis da se zapece malo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.8.2015 22:19:50
|
|
|
|
jess021
|
Danas sam jela njoke u sosu od slatke pavlake sa cherry paradajzom i grozdjicama. Nisam skoro jela nesto tako lepo. Ima li neko ideju kako?! Nesto mi prosto samo da se zagreje pavlaka, a paradajz i grozdjice dodaju u to.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.8.2015 20:21:11
|
|
|
|
nata11
|
Jel ima ko isproban recept za Americki cheese cake koji se pece?
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.8.2015 22:21:54
|
|
|
|
jess021
|
Nato, ja sam pravila po ovom receptu, super je bio. Rudolfov cheesecake Samo prevedi stranicu.
< Poruku je uredio jess021 -- 23.8.2015 22:22:37 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.8.2015 22:29:59
|
|
|
|
superm
|
Upravo sam pojela veliku krofnu sa eurokremom
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.8.2015 22:49:04
|
|
|
|
Mariya
|
ja čiz pravim već godinama po ovom receptu ali samo sa 3 jajeta(bez 3 žumanca). Kad ga pravim sa voćem, tj voćnim prelivom izostavm preliv od pavlake. recept
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Da li vam se dopada ime Srna?pisuljicaDa (
38%)
Ne (
62%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!