|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
24.9.2015 21:32:51   
emicaa
hvala zene,mislim da cu isprobati to samo bez karija,njega nesto ne volim posle trudnoce,valjda mi se ogadio user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 651
   RE: Pričajmo o hrani...
28.10.2015 14:27:01   
nata11
Sta mogu da koristim umesto sour cream za ciz?

_____________________________





(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 652
   RE: Pričajmo o hrani...
13.11.2015 21:44:06   
jess021
Nato, ja mislim pavlaku.
Treba mi pomoc. U nedelju cu peci rolovano pile koje cu kupiti vec spremno za pecenje, ima negde oko 2kg. Koliko dugo ga peci i na kojoj temp?

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 653
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 9:51:51   
nata11
Ja sam antitlenat za pecenje, ja uvek dobroooo zapecem da ne bude sirovo kojim slucajem user posted image
Prvo ga rokni na 250 C da dobije boju user posted image a onda smanji i jos 30 min valjda
Ja kada pecem rolovano svinjsko zabodem cackalicu, ako je mokra onda je jos sirovo a ako je suva ja zasecem jedan deo nozem na sredini i proverim

_____________________________





(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 654
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 10:34:22   
milicicak
Ja svo meso prvo pokrijem folijom na 30-45 minpa pecem jos satak bez folije,zavisi koliko je debelo

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 655
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 11:29:28   
jess021
Hvala zenske!
Joj ja sam sa mesom u rerni na vi ili je presno ili suvo.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 656
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 15:53:11   
MAMAMAJ
Nato, ja mislim da ti ideš obrnutim redosledom... user posted image
Ja uvek prvo čvarim meso na lagano, u pekaču, pod folijom ili samo u tepsiji, zavisi, a onda zapečem na kraju. Probaj tako.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 657
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 17:05:30   
Mariya
Ja se slažem sa mamaj!prvo pečes lagano ispod folije pa posle skineš foliju i zapečes.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 658
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 20:19:02   
jess021
Nekako cu ga valjda spremiti.
Mislim da je Nata u pravu. I ja sam gledala da se meso prvo stavi na visoku temp da bi se sacuvali svi sokovi.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 659
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 20:27:41   
MAMAMAJ
Da, ali meni se ne sviđa tako spremljeno meso, nikad ne bude mekano i slasno kao ovim redosledom.
Očigledno je i to stvar ukusa.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 660
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 21:19:10   
milicicak
Hmm, ja ne menjam temperaturu kad pecem meso. Zagrejem rernu na 200 i prvo pecem pokriveno folijom (otprilike kao da se kuva) a onda otkrijem i ostavim da se zapece. Tako mi nekako ispadne socnije...
Napravila sam pitu sa sirom posle sto godina, eno je u zamrzivacu ceka sledecu nedelju da je ispecem user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 661
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 21:33:14   
branki*
Kad ste kod zamrzavanjauser posted image kako ide to sa zamrznutim testom sa kvascem?npr umesim kiflice,narastu i onda ih zamrznem.i posle?kako pecem?je l gurnem tako zamrznute u vrucu rernu ili cekam da se odlede?i kakve budu,ima li razlike?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 662
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 21:37:15   
milicicak
Ja sam zamrzavala kiflice UM cim ih napravim. Kad mi trebaju, izvadim iz zamrzivaca, poredjam na pleh i sacekam da se odmrznu i malo narastu pa ih ispecem.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 663
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 21:40:00   
branki*
Ahaa,ok,hvala milicicakuser posted image i budu ukusne kao da si tad mesila?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 664
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 21:42:33   
milicicak
Dap :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 665
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 22:00:04   
veselicaa
Branki ja ih zamrznem ispecene,posle kada ih izvadim onda ih poredjam na neku tacnu i sacekam da se odmrznu.Budu ukusne kao i kada su tek ispecene.neko ih razmrzne u mikrotalasnoj ali ja je nemam.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 666
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 22:20:29   
nata11
Ja volim jaku koricu na pecenom mesu tako da cu se drzati moje taktike. :)

Nego mozda sam vec pitala - naprvim rolat od mlevenog mesa lepo ga oblikujem, uvijem u alu foliju i stavim na pecenje. I onda nemogu da skinem foliju. U cemu je caka ?

_____________________________





(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 667
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 22:25:44   
veselicaa
Nato jel podmazes malo foliju uljem ili puterom?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 668
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 22:36:37   
MAMAMAJ
E, to, draga, ko kako voli, neka i sprema. user posted image
Meni se jede štrudla s rogačima, to nisam jela 10god minimum.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 669
   RE: Pričajmo o hrani...
14.11.2015 22:54:05   
World
Nego mozda sam vec pitala - naprvim rolat od mlevenog mesa lepo ga oblikujem, uvijem u alu foliju i stavim na pecenje. I onda nemogu da skinem foliju. U cemu je caka ?


Uvij u papir za pecenje, on se lako skida.

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 670
   RE: Pričajmo o hrani...
15.11.2015 8:58:42   
nata11
Da premazem uljem.
Probacu sa papirom za pecenje user posted image

_____________________________





(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 671
   RE: Pričajmo o hrani...
15.11.2015 10:18:51   
Sanjica26 RR
Sad mi se jedu cupavci jer ih je Emica pravila. Veselice pisi nam svima recept user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 672
   RE: Pričajmo o hrani...
15.11.2015 17:44:02   
Mariya
Branki,ja te kiflice,pogačice isto ostavim malo da naraste,pa na tacnu i u zamrzivač. A kad ih pečem ne odmrzavam, nego odmah na pleh i u zagrejanu rernu.jer kad pečem žu žu ni njih ne odmrzavam nego tako zamrznute lete u rernu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 673
   RE: Pričajmo o hrani...
19.11.2015 20:20:19   
milicicak
Jel ima neko proveren recept za bajaderu?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 674
   RE: Pričajmo o hrani...
19.11.2015 20:24:37   
Mariya
Ja ne jer ne gotovim baš home made bajadere, ali provereno dobar recept za karamele ako ti trebauser posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

promena posla
nata11

Da otvarate novi biznis sta biste od navedenog izabrali:

kapkejk kafe (22%)

deciji butik (27%)

knjizara (10%)

pet shop (10%)

ketering (23%)

prodavnicu slatkisa (9%)


Ukupan broj glasova: 147

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here