Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.12.2015 22:53:43
|
|
|
|
madre
|
aha, tako kao kupus sam mislila i ja da probam... a i musaka deluje obecavajuce!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 20:49:02
|
|
|
|
Jole84
|
Mislila sam da od onog mesanog voca/kompota napravim neku brzinsku torticu. Kora da bude kao za cheesecake, mlevena plazma sa margarinom i sokom, spljeskam i cao. Odozgo slag. Al nemam ideju sta izmedju? Da li da umesam s pavlakom ili recimo s pudingom od vanile+te vocke, sta mislite? Totalni sam duduk za slatkise
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 21:04:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole imas u idei gotov prelep fil dr etker, samo umesas sa mlekom, ukus fantastican, vec sam pravila na taj fazon torticu plazma, kao za ciz, pa fil, pa voce, probaj od vanile je
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 21:30:09
|
|
|
|
Jole84
|
Ej Um super ideja bas cu da probam tako. Lenjivice, samo da nam je olaksano
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 23:34:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jole nistavjednostavnije nema od cizkejka
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 23:37:36
|
|
|
|
Jole84
|
Joj Sanjice ja ga obozavam, ali mm nikako, a nije ni probao grtko mu zbog sira Zato i hocu da improvizujem nesto...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 23:42:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene u receptu ide ala kajmak, slatka pavlaka i pavlaka obicna.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 23:53:41
|
|
|
|
Jole84
|
Ja stavljam onaj President mladi, on je skroz neslan i bezukusan, i kiselu pavlaku. Obozavam...uh prijesce mi se sad u kasne sate
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 23:56:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zamisli meni Teodora trazila da joj pravim za rodjendan cizkejk ona koja ne jede torte. I ja ga obozavam i sad mi se jede.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.12.2015 23:59:07
|
|
|
|
Jole84
|
Pravim sutra i saljem vam brzom postom
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.12.2015 1:32:08
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje trudnice i sve ostale zaintetesovane, evo obećanog recepta, moja tetka to zove japanska bajadera. 400g šećera 3dl vode 250g margarina/putera 200g ml orasa 250g ml keksa 100g čokolade 3 lista oblande Šećer i vodu staviti da ključa 5min. Skloniti sa vatre, umešati margarin, pa mle orase i keks. Odvojiti jednu trećinu, i u nju dodati 100g topljene čokolade (ja odvojim u vanglu 2/3, a u šerpu gde sam kuvala ubacim čokoladu i rastopim direkt unutra). Na tacnu ili pleh odgovarajuće veličine staviti list oblande i sipati pola belog fila, zatim drugu oblandu, pa na nju fil s čokoladom i onda treću oblandu i ostatak belog fila. Posuti ml orasima. Najlepša oblanda ikada. Kakve veze ima s Japanom, ne znam, nebitno je. Uglavnom, za čas spremim, ima dosta i prelepo je. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.12.2015 21:22:56
|
|
|
|
vocicana
|
E pa za ovaj recept imas cistu desetku! Vrlo prosto, sve u gram sa kompletno objasnjenim postupkom pripreme. Hvala mamamaj
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.12.2015 21:32:07
|
|
|
|
branki*
|
Bogme,i meni ovo deluje extra ukusno i brzo i lako,mamamaj hvala!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.12.2015 21:57:27
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Samo da vam kažem, sinoć sam stavila pola margarina, umesto celog. Baš sam srećna što vam se sviđa, a tek kada budete probale... I još da vam kažem da sam pravila i sa mlevenim kikirikijem, pečenim, neslanim, umesto orasa. Ma, prejednostavan je, videćete.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 31.12.2015 10:24:33
|
|
|
|
nata11
|
Jaoo kakve sam juce jela bruskete sa gorgonzolom i rukolom
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 15:47:12
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ko ima proveren recept za čupavce, one klasik, biskvit sečen na kocke, umakan u čokoladu, uvaljan u kokos? Ispunjavajte jednu od poslednjih mi trudničkih želja, please... Branki, ti? Da bude lep, visok, biskvit. Koje mere pleha? Jednom davno pravila, recept nije valjao, a preveliki pleh bio, bili niski.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 4.1.2016 15:48:58 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 15:49:57
|
|
|
|
branki*
|
Uh,mamamaj,ja imam,ali mi je to sve kod kuce,mi smo ti mesecima prinudno u beogradu aj,videcu da li moja mama ima,znam da ona to super pravi,pa ti javljam do veceras,ako ti nije kasno.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 15:53:45
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Joj, hvala ti, nemoj se toliko cimati, neprijatno mi je sada... Ma, sad ću se ja snaći, ne opterećuj se, ali hvala ti od srca. Divna si.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 15:58:25
|
|
|
|
branki*
|
Ma,ajde,bre,sta ti je,ne brini nista!sad cu ja da pustim mojoj mami por da ona to potrazi,pa cu je posle zvati da mi izdiktira. A,mozda se javinjos neko ko ima taj recept.moja mama je to milion puta pravila kad smo bili klinci,aja bas i ne volim taj kolac Uzivaj dok si jos trudna
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 19:25:32
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Ko ima proveren recept za čupavce, one klasik, biskvit sečen na kocke, umakan u čokoladu, uvaljan u kokos? Ispunjavajte jednu od poslednjih mi trudničkih želja, please... Branki, ti? Da bude lep, visok, biskvit. Koje mere pleha? Jednom davno pravila, recept nije valjao, a preveliki pleh bio, bili niski. Ja,ja,ja Dala sam Emici recept njoj se bas svidjaju saljem ti na fb recept
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 19:32:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Daj i meni, mozda je bolji od mog
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 19:33:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana saljem u pp
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 19:54:20
|
|
|
|
emicaa
|
E ja moram da pohvalim Veselicine čupavce,divni su.Sočni mmm,moram ih opet pravit
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 19:57:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice Pa ne bih valjda trudnici dala los recept
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.1.2016 20:02:32
|
|
|
|
emicaa
|
Zar sam bila trudna kad si mi ga dala,nešto mi se čini kao da je to davno bilo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici ŠampitaRingerajin kuvar: lesica RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime za decakaNina777Koje vam je ime lepseAleksa (
75%)
Balsa (
25%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!