|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
24.8.2015 10:47:56   
nata11
Jess buni me jer ovo na pocetku pise i buter i maslac ? 200 g roomboterkoekjes - mi prevodi kao buter a posle imam maslac user posted image

_____________________________





(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 626
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2015 8:10:14   
jess021
Nato, taj prvi deo od dva sastojka je podloga. To je mleveni keks i maslac, ne znam sto ti i ovo prvo prevodi kao maslac, ali sigurno je tako kao sto sam ti napisala. Meni prevodi kao kolacici od maslaca.
Bitno je da ga peces 2h na 130 stepeni.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 627
   RE: Pričajmo o hrani...
26.8.2015 13:45:42   
emicaa
Kako pravite čokoladni preliv,htjela sam praviti krofne sa čokoladnim prelivom ali uvjek mi na kraju bude pretvrd ili se ni malo ne stegne.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 628
   RE: Pričajmo o hrani...
26.8.2015 13:48:38   
Ana RR
Emice, ja uvek pravim ganaš. Koliko ml slatke pavlake, toliko grama čokolade. Čokoladu istopiš u mikrotalasnoj (ili kako već radiš), slatku pavlaku zagreješ skoro do ključanja ali da ne provri. Dodaš čokoladu, mešaš da se skroz sjedini i ostaviš da se malo stegne.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 629
   RE: Pričajmo o hrani...
26.8.2015 14:13:43   
emicaa
Hvala Ana user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 630
   RE: Pričajmo o hrani...
30.8.2015 21:46:10   
nata11
Nisam nasla odgovarajucu temu pa da pitam ovde. Kako kuvate pasulj u super krcku tj. slow cooker-u?
Samo ubacite sastojke, da li dodate kasiku brasna da bude gusci?

_____________________________





(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 631
   RE: Pričajmo o hrani...
30.8.2015 21:54:42   
Klarita
Nato, ja ne dodajem odmah, vec na kraju napravim zaprsku u tiganjui prelijem, pa ostavim jos nekih pola sata sat

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 632
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 17:55:29   
nata11
Hvala. Tako malo ima na netu recepata za krcka da kuvam u njemu jednom u pet meseci. Sada sam skinula americke recepte pa cu da prevedem.

_____________________________





(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 633
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:02:06   
choopa choops
Jel zna neko koliko je mesa potrebno za pečenje za 7 odraslih osoba?user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 634
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:10:38   
Klarita
Choopo, ja sam na dijeti tako da kad bih ja bila medju tih 7 osoba, verovatno bi trebalo mnogooooo vise jer sam sad kao vuk gladna i kud naleteh bas na ovo pitanje user posted image

Salu na stranu, i ja sam se to uvek pitala, ali mislim da je 2kg sasvim dovoljnouser posted image Neka me neko ispravi...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 635
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:12:55   
emicaa
kazu 250-300 grama pecenja po osobi

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 636
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:16:29   
branki*
Mislis na sirovo meso ili peceno?jer kad se ispece,smanji se kolicina.ja mislim 3 kg.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 637
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:16:38   
choopa choops
Hahahah Klarita dođi na duplu porciju :)

emice hvala, taman sam i ja tako našla sad na netu. user posted image

Uzecu 2,5kg bolje da ima viška nego da prifali user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 638
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:17:46   
Klarita
ja sam mislila na peceno meso, jer sam drcna jadna procitala pecenje, a ne za pecenjeuser posted image

Nato, pisi ovde recepte, i ja ga slabo koristim, a eto mogla bihuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 31.8.2015 21:18:29 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 639
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:17:56   
choopa choops
Na sirovo user posted image Da u pravu si smanji se kad se ispeče... user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 640
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:20:26   
milicicak
choopo, kafanska porcija je 300g pecenog mesa po osobi. Ja bih kupila oko 3kg sirovog mesa :) mada sve zavisi i od toga sta ces kao dodatak uz meso

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 641
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:20:52   
branki*
Ja sam uvek za to da je bolje da mi ostane,nego da usfali.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 642
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:24:13   
emicaa
ja sam mislila na peceno meso,tako je nama rekla teta u restoranu kad smo za krstenje dogovarali

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 643
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:24:51   
choopa choops
Da uzeću malo više onda user posted image

milicicak, spremam klasično pečenje sa krompirom. Ja sam inače poznata kao ljubitelj čiste tradicionalne kuhinje. Nikakvi dodaci, začini-nisam taj tip, ne volim user posted image pa samim tim i ne spremam user posted image

Znači cca 300gr pečenog po osobi user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 644
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:31:11   
milicicak
Choopo, sad sam se nesto prisecala... Ja za rucak za nas devetoro kupim oko 3,5 kg ciste krmenadle i to pecem sa 2kg krompira, i sargarepom, celerom i paskanatom... uz to dodam i tri kisele salate i jos tri salatna priloga... i uvek mi ostane mesa user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 645
   RE: Pričajmo o hrani...
31.8.2015 21:41:48   
choopa choops
E pa super! Taman ću i ja tako. Valjda bude dovoljno, prvo ide predjelo (tradicionalno naravno pršut, sir) user posted image .Hvala vam svima user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 646
   RE: Pričajmo o hrani...
24.9.2015 13:32:05   
nata11
Po kom receptu somune? Toliko ih je na internetu a ja iskusna domacica pa neznam koji da odaberem user posted image user posted image

_____________________________





(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 647
   RE: Pričajmo o hrani...
24.9.2015 17:36:44   
emicaa
Trebate i meni opet user posted image imam komad svinjetine sa rebrima pa sam ga mislila ispeći pa imate li neku marinadu da mi preporučite.Ja sam do sad samo premazivala maslinovim uljem,bjelim lukom i vegetom.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 648
   RE: Pričajmo o hrani...
24.9.2015 18:05:53   
milicicak
Meni je ultra kombinacija senf, beli luk, maslinovo ulje i kari a moze i malo mlevene paprike :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 649
   RE: Pričajmo o hrani...
24.9.2015 18:37:09   
Ana RR
Emice, možeš premazati pestom ako imaš, bude jako ukusno. A najčešće pomešam senf, maslinovo ulje, beli luk u prahu, biber i suve začine pa premažem meso i stavim da odstoji. Slično kao milicicak user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

POMOZITEEEEEEEE!
pisuljica

Ja uopste ne mogu da se odlucim :( Ovako:

Rina (8%)

Tara (17%)

Masha (23%)

Lana (19%)

Srna (10%)

Sara (24%)


Ukupan broj glasova: 217

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here