|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2015 15:10:15   
branki*
hocu da pecem bozi u rerni onaj pomfrit iz kese,ali nemam papir za pecenje..da li da stavim alu foliju na tepsiju ili da ne stavim nista,samo malo ulja?kako vi to?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 601
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2015 15:39:15   
milicicak
Ne treba ti alu folija, podmazes pleh sa malo ulja, poprskas malo ulja po krompiru i peces :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 602
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2015 23:53:29   
Bibilib
Samo stavis malo ulja i to je to....

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 603
   RE: Pričajmo o hrani...
1.3.2015 10:14:18   
branki*
ok,hvala,tako sam i uradilauser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 604
   RE: Pričajmo o hrani...
16.3.2015 21:24:25   
milicicak
Da li se vodite onom logikom koliko mesa toliko luka kada pravite fil za sarmu ili musaku? Ja na 300g mesa stavljam jednu srednju glavicu luka, mama mi probi glavu da je to malo i da je fil ukusniji sa vise luka i blatruc. Nije da se neko zalio na ukus sarme i musake user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 605
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 13:27:31   
Anoniman
kada pravite koru za cheese cake, topite li puter i mesate sa plazmom, ili ????

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 606
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 13:54:02   
mama krava
Ja imam ovaj recept....

350 gr ml plazme preliti sa 100 ml toplog mleka i 100 gr putera, pa ja podgrejem mleko u mikrotalasnoj u nekoj činijici i u toplo stavim puter, pa sačekam da se puter otopi sam van pećnice, pa onda tek prelijem keks. Jednom sam prelila sa baš vrućim mlekom i puterom, ali tada mi je keks, tj kora bila gnjeckava...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 607
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 14:21:08   
Anoniman
Hvala mk, takav i ja imam 125 g putera , 3 kasike mleka, 250 gr plazme, ja sma cekala da bude mlako..

(odgovor članu mama krava)
  Direktna veza do poruke: 608
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 14:28:53   
Bibilib
Zene ajdete na kapri tortuuser posted image

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 609
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 15:00:22   
sagitarius
Um,po mom receptu se ne topi.Samo se pusti puter na sobnu temperaturu i mikserom se mesa sa plazmom.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 610
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 21:04:59   
veselicaa
Um ja uvek ostavim puter da se otopi na sobnoj temepraturi pa ga umutim mikserom,lepse bude.Koji recept imas ajde postavi ako te ne mrzi ili stavi link?

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 611
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 21:12:31   
Anoniman
Veselice pisala sam u temi sta smo danas pravile...

(odgovor članu veselicaa)
  Direktna veza do poruke: 612
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 21:17:45   
veselicaa
Idem da pogledam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 613
   RE: Pričajmo o hrani...
18.5.2015 21:28:21   
Mariya

IZVORNA PORUKA: Unina mama

kada pravite koru za cheese cake, topite li puter i mesate sa plazmom, ili ????


Ja sve sastojke za koru ubacim u onaj secko-deo za seckanje-blendanje što se dobija uz neke modele štapnih miksera i on sve usitni i izmeša.Ako u receptu piše da otopim puter-otopim ga, ako ne piše, onda ga tako čvrstog ubacujem sa keksom u secko.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 614
   RE: Pričajmo o hrani...
25.6.2015 10:26:35   
veselicaa
Kako sve spremate cveklu a da se deci dopada?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 615
   RE: Pričajmo o hrani...
25.6.2015 18:24:10   
amdn
veselice nas jede cveklu ko lud, ja je skuvam normalno posolim, ocistim, iseckam, stavim ulja i sirceta i on njupa, bas voli
a nekad pripremam sveze narendanu sa sargarepom, isto malo soli maslinovog ulja, i jabukovo sirce i jede bez problema,
mada dosta dece nece

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 616
   RE: Pričajmo o hrani...
25.6.2015 18:26:21   
amdn
Ali da ja vas pitam kako jede vase dete,
Ovaj nas ce sad 4 god i jede sve, ne bira, nesto voli vise, nesto najvise :)
ali jede po sat vremena i duze, ja ludim i sizim, dok jede postavlja pitanja, sta, gde, kako....
prica price, peva, nervira me sto se za svaki obrok izderem na njegajer to sve traje
a ucimo ga da kad se jede ne prica se i ne glupira se, al ne pomaze
dajte savetuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 617
   RE: Pričajmo o hrani...
25.6.2015 19:22:58   
veselicaa
amdn i ja je tako spremam,obarenu i u salatama a i sok pravim ali sam mislila na jos neki nacin.
Sto se tice deteta moj ti je savet da ga pustis i moja S.je jela po sat vremena ali evo sada zavrsi obrok kad i mi.I bez dranja user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 618
   RE: Pričajmo o hrani...
27.6.2015 11:37:15   
Anoniman
kako spremiti junetinu za rucak da bude socna i ukusna, ali bez luka?
od njega mi je mukauser posted image
a moram da jedem meso zbog gvozdja iako mi se ne jedeuser posted image

(odgovor članu veselicaa)
  Direktna veza do poruke: 619
   RE: Pričajmo o hrani...
27.6.2015 14:07:44   
veselicaa
Stavi sta volis od zacina ali neka prvo odstoji u toj marinadi pa onda peci u tepsiji ali obavezno prekrij folijom.Pred kraj mozes da sklonis da se zapece malo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
   RE: Pričajmo o hrani...
22.8.2015 22:19:50   
jess021
Danas sam jela njoke u sosu od slatke pavlake sa cherry paradajzom i grozdjicama.
Nisam skoro jela nesto tako lepo.
Ima li neko ideju kako?!
Nesto mi prosto samo da se zagreje pavlaka, a paradajz i grozdjice dodaju u to.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 621
   RE: Pričajmo o hrani...
23.8.2015 20:21:11   
nata11
Jel ima ko isproban recept za Americki cheese cake koji se pece?

_____________________________





(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 622
   RE: Pričajmo o hrani...
23.8.2015 22:21:54   
jess021
Nato, ja sam pravila po ovom receptu, super je bio.
Rudolfov cheesecake
Samo prevedi stranicu.

< Poruku je uredio jess021 -- 23.8.2015 22:22:37 >


_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 623
   RE: Pričajmo o hrani...
23.8.2015 22:29:59   
superm
Upravo sam pojela veliku krofnu sa eurokremomuser posted image

_____________________________

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 624
   RE: Pričajmo o hrani...
23.8.2015 22:49:04   
Mariya
ja čiz pravim već godinama po ovom receptu ali samo sa 3 jajeta(bez 3 žumanca). Kad ga pravim sa voćem, tj voćnim prelivom izostavm preliv od pavlake.
recept

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here