|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
17.10.2014 10:55:04   
Lu
user posted image " target="_blank">http://user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 551
   RE: Pričajmo o hrani...
17.10.2014 10:57:28   
Peace*
user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 552
   RE: Pričajmo o hrani...
17.10.2014 10:59:39   
Modessty
Hoću i ja recepat! user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 553
   RE: Pričajmo o hrani...
17.10.2014 11:11:03   
Lu
Ima recept za ove iz pećnice što je jess rekla, KLIK
a ima i za obične pržene.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 554
   RE: Pričajmo o hrani...
17.10.2014 11:15:48   
Modessty
zvuči ukusno user posted image I taman mogu da probam za vikend da napravim kad je mm tu. Inače kad sam sama sa decom nema šanse.

Meni se jede nešto odvratno slatko. Ne znam šta mi je! Poludeh ovih dana za šećerom! user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 555
   RE: Pričajmo o hrani...
23.10.2014 10:02:50   
Lu
Rolnice su extra, stavila sma sliku u temu "šta smo danas pravile"
E sad mi treba neki čokoladni kolač, koji se samo istresse u pleh i eventulno premaže čokoladom.
Da je sočan a ne suh.
Inače počela sam da pravim kolače sa steviom umjesto šećerauser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 556
   RE: Pričajmo o hrani...
23.10.2014 11:29:53   
Anoniman
Lu cudo od cokolade odlican je pravila sam prosle nedeljeuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 557
   RE: Pričajmo o hrani...
23.10.2014 11:32:15   
Anoniman
cudo od cokolade

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 558
   RE: Pričajmo o hrani...
23.10.2014 12:12:30   
Lu
Aaaa to je slično kao ČOKO BOMBA user posted image
Dobro si me podsjetila i na to ali nemam sad slatko vrhnje.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 559
   RE: Pričajmo o hrani...
23.10.2014 12:35:57   
MishMash
IZVORNA PORUKA: Lu


E sad mi treba neki čokoladni kolač, koji se samo istresse u pleh i eventulno premaže čokoladom.
Da je sočan a ne suh.



Meni je OVAJ čokoladni kolač savršen!

A usput da pitam da li neko zna kako se pravi slatko testo koje ručkaju dečica u vrtiću? Dete ga obožava i traži, a ja nemam pojma kako se praviuser posted image



< Poruku je uredio MishMash -- 23.10.2014 12:39:48 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 560
   RE: Pričajmo o hrani...
26.10.2014 13:01:52   
Olga75
a pravim one stapice slane , sto se pospu makom i susamom ima li neko recept ?

MishMash , mislis na ono testo sa pekmezom i grizom ? to se malo proprzi griz sa secerom i u njega ubaci skuvano testo i onda se doda u tanjir pekmez i umesa
da i moja to voli user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 561
   RE: Pričajmo o hrani...
26.10.2014 14:27:51   
MishMash
Daa, hvala ti do neba! Odmah ću danas da pravim user posted image

Imam OVAJ recept za štapiće po kom moja drugarica pravi, ja sam ih jela ali nisam pravilauser posted image .

< Poruku je uredio MishMash -- 26.10.2014 14:28:26 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 562
   RE: Pričajmo o hrani...
26.10.2014 19:34:17   
Mala Elena
Da li neko ima recept za dobar sos za spagete ,ne mora biti paradajz sos ?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 563
   RE: Pričajmo o hrani...
21.11.2014 13:21:45   
nata11
Sta spremate od praziluka? user posted image

_____________________________





(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 564
   RE: Pričajmo o hrani...
21.11.2014 13:24:03   
branki*
corba od praziluka i mlev mesa,nisam pravila.
ja przim sa jajima.a,ima i neka musaka od praziluka,negde na netu sam nasla.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 565
   RE: Pričajmo o hrani...
21.11.2014 13:30:02   
mama krava

IZVORNA PORUKA: nata11

Sta spremate od praziluka? user posted image


Ja ga u sezoni stavljam svuda umesto crnog luka... A mozes i pitu da napravis....mmmm

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 566
   RE: Pričajmo o hrani...
21.11.2014 13:38:00   
nata11
Hvala na idejama, promuvacu jos malo po netu.

_____________________________





(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 567
   RE: Pričajmo o hrani...
21.11.2014 14:08:30   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Imam jedno pitanjce predpostavljam da je sparoga u stvari spargla?..I sad me zanima gde ja to mogu da kupim,konzumira li je neko ovde?Nisam obracala paznju nikada mozda ima po pijacama ali bih volela da je neko negde video pa da mi kazeuser posted image

Kod nas je šparoga (u Hercegovini se zovu i kuke) samonikla biljka, koja raste samo u proljeće u divljini, tanka je, pri vrhu savijena i puno je gorča od špargle. I u ovo doba se ne može naći na pijaci. A špargla je ono što se uzgaja po baštama, deblja je i blažeg ukusa. Može se naći u konzervama. Iako su iz iste porodice biljaka.
Šparoga
user posted image
Špargla
user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 568
   RE: Pričajmo o hrani...
21.11.2014 15:16:44   
snezap
ja isto pravim pitu

_____________________________

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 569
   RE: Pričajmo o hrani...
21.11.2014 15:32:11   
cetvrtko
mmm corba od sparoga je nesto najdivnije user posted image kod nas su kuke i sparoge dvije razlicite stvari...... jesi iz istre grupe ali imaju drgaciji ukus i izgledaju malo drugacije user posted image

(odgovor članu snezap)
Direktna veza do poruke: 570
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2014 9:24:35   
branki*

IZVORNA PORUKA: soni

Jel moze neki recept za domaci sir??



_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 571
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2014 19:20:16   
veselicaa
Jel ima neko dobar recept za pirinac ali mislim na pirinac kao prilog mesu?Ja spremam samo onaj klasicni a bas zelim neki novi recept da malo promenim.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 572
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2014 21:12:33   
Frcokla
Pirinac mozes praviti na 100 nacina kao prilog.
*Obaris posebno pirinac i posebno naseckano povrce (sargarepa, grasak...) To izmesas i dodas kukuruz secerac, malo zacinis i mljac.
*Zatim u obarenu pirinac umesas jedno jaje (izmesano u solji) posolis i jos par min prokuvas, procedis.
*Pirinac pre kuvanja, stavis u serpicu i nalijes malo -vrlo malo ulja, proprzis ga dok ne postane blago krem boje, svetlo braon... kako bih opisala, i onda nalijes vodu i skuvas ga normalno. posolis...
*Skuvan pirinac iscedis, i na malo maslaca ga proprzis , dodas neki mirisni zacin u njega, posolis.

Eto nekoliko primera, kojih sam se sad na brzaka setila. user posted image Nadam se da ce neki biti od koristi.

BTW ja sam Vegetarijanac! user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 573
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2014 22:35:05   
veselicaa
Ovo sa povrcem spremam stalno,ali samo za mene i decu,suprug voli da bude posebno pirinac,posebno povrce,ovo sa jajetom nisam ni spremal ni cula da moze.Najvise mi se svidja ovo kada se pirinac prvo uprzi pa skuva jer mi deluje ukusno pa cu probati.Hvala puno na odgovoru user posted image

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 574
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2014 22:45:37   
Frcokla
Veselice, takav pirinac sa jajima je vrlo cest u kineskim restoranima recimo.

Slazem se da je taj przeni mozda i najbolji od svega sto sam ti predlozila. Samo pazi kad nalijes vodu malo ce da "bucka" jer sipas na vruce, ali brzo ce poceti samo da se kuva normalno. Kad se skuva ukusom potseca na integralni pirinac.
Ono poslednje je puter riza i isto je vrlo lepo, ja npr dodam basilicum user posted image imam takav zacin osusen ne znam naziv za to inace. Moze i origano.

Za vas prilog, a za mene je to cesto kompletan rucak, uz neku svezu salatu. user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here