|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
25.1.2014 20:17:20   
Jole84

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ajooooj što se meni jedu pihtije... Sad sam bukvalno zvala mm-a i izdala naredbu šta sve da kupi, pa ću popodne da ih stavim na kuvanjac.

I da, alavoj meni kroz glavu samo tutnji jaretina ispod sača...


Lesice šta stavljaš u pihtije? I ja ih obožavam user posted image
Probaj sa telećim repovima,baš budu ukusne user posted image

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 476
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 8:20:13   
Lu
Pilav, jel to jelo od riže ili tjestenine?

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 477
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 8:22:38   
nata11
Pilav je kombinacija rize, povrca i piletine.

_____________________________





(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 478
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 8:28:48   
Lu
Pa to sam prvo pomislila, ja tako pravim zapečenu rižu sa piletinom, ali me zbunjuje to što sam čula od nekoliko osoba da je pilav tjestenina, kao rezanciuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 479
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 12:50:12   
Anoniman
od pirinca. ja nikad nisam cula da neko kaze da je pilav od testenine.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 480
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 13:22:55   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Lu

Pa to sam prvo pomislila, ja tako pravim zapečenu rižu sa piletinom, ali me zbunjuje to što sam čula od nekoliko osoba da je pilav tjestenina, kao rezanciuser posted image


Lu živ ti ja, ko ti to rekao? user posted image

Da nisi pomešala pilav sa mlincima? Mada mi to prosto nemogućeuser posted image

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 481
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 14:38:13   
Lu
Ma kakvi znam ja šta su mlinci, ono iskidano tijesto, nego...
Na fb mi iskočio jedan recept i fino se vidi zapečena riža sa piletinom i piše "pilav sa piletinom" a dole nekoliko komentara da je pilav-rezancida to nije pilav a i čula sam uživo mislim... to istouser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 482
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 14:43:37   
World
Ma da, kod nas je pilav domaci rezanci user posted image

Nego, kako pravite taj pilav od rize, ali u rerni?

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 483
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 14:50:22   
Lu
Eto, nisam izmislila user posted image
Ja prvo malo zapečem piletinu koju sam predhodn samo povegetila a rižu izdinstam na luku, onako suhu, dodam mrkvu, korijen celera, svježu papriku ako imam. Kad je piletina skoro pečena dodam rižu i nalijem vode koliko treba da se riža skuha i pustim da se malo zapeče tj. uhvati korica, naravno i rižu pri dinstanju začinim, vegetom i ja volim mediteransku mješavinu začina ili samo ruzmarin.
Sad odoh da pravim tulumbe ohladilo se tijestoa i zaljev.
Kako vi zalijete, vruće tulumbe hladnim ili?

< Poruku je uredio Lu -- 28.2.2014 14:53:11 >


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 484
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 14:59:25   
World
E to mi dobro zvuci user posted image

A tulumbe vruce zalijes dobro ohladjenim zaljevom.

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 485
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 15:17:49   
Anoniman
world, ja kad pravim piletinu sa pirincem stavim iseceno pile u tepsiju, dodam vode (x2 u odnosu na kolicinu pirinca koju nameravam da stavim), posolim, stavim malo maslinovog ulja i/ili putera, stavim u zagrejanu rernu i kad pocne ta voda da kao vri (onako kao mali baloncici) onda dodam kasikom pirinac izmedju komada piletine. otprilike ukupno sat vremena treba da bude gotovo. a pirinac za to koristim onaj zuckasti, pise parboiled

< Poruku je uredio ksena -- 28.2.2014 15:19:00 >

(odgovor članu World)
  Direktna veza do poruke: 486
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 15:29:47   
World
Oh, hvala. To je onda piletina sa rizom (tako je pravim uvijek), nego sam nesto umislila da je pilav nekako zanimljiviji i sareniji, ne znam zasto.. A i malo sam trudna pa mi se jede svasta nesto... user posted image

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 487
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 15:36:32   
Наташица
цркох од жеље за плазма тортом :/ мораћу је касније брзински направити.

_____________________________

"timeo hominem unius libri"


(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 488
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 16:23:09   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: World

Oh, hvala. To je onda piletina sa rizom (tako je pravim uvijek), nego sam nesto umislila da je pilav nekako zanimljiviji i sareniji, ne znam zasto.. A i malo sam trudna pa mi se jede svasta nesto... user posted image


Šaren je onoliko koliko ga napraviš user posted image

Ja u pilav dodajem i buraniju, kukuruz i crvenu papriku pored naravno šargarepe i crnog luka. Meso isto naravno.

Mada klasičan pilav ide bez mesa, umesto mesa se stavlja krompir. Dakle povrće (po želji - neko stavi samo buraniju, krompir i šargarepu) i pirinač. Ja volim svakako - i sas krompir i sas meso user posted image

Leti ako se rešiš da ga praviš, možeš da dodaš i čeri paradajz user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 28.2.2014 16:24:23 >


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 489
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 18:50:24   
Anoniman
da, i ja to gore sto sam pisala ne smatram pilavom user posted image pilav je obicno ovo sto Trca kaze, i nekako je za mene sinonim pilav u serpi, onako malo masniji user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 490
   RE: Pričajmo o hrani...
28.2.2014 19:23:16   
Trcosava
Kseno, ja sve što mogu da strpam u rernu - trpam. Tako i pilav, sve skrkam posle u rernu, da se lepo zapače user posted image

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 491
   RE: Pričajmo o hrani...
1.3.2014 9:37:52   
branki*
a,zar nije pilav pirinac i piletina,a ovo sareno kad pored pirinca dodate krompir,grasak,papriku-djuvec?bar ja tako razlikujem.mozda nisam u pravu...ne znam.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 492
   RE: Pričajmo o hrani...
1.3.2014 9:54:28   
Trcosava
Branki, možda i jesi u pravu. Sad si me bacila u razmišljanje.

Meni je pilav i đuveč očigledno jedno te isto user posted image

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 493
   RE: Pričajmo o hrani...
1.3.2014 10:02:54   
big mum

IZVORNA PORUKA: branki

a,zar nije pilav pirinac i piletina,a ovo sareno kad pored pirinca dodate krompir,grasak,papriku-djuvec?bar ja tako razlikujem.mozda nisam u pravu...ne znam.


Ovo je pilav a ono sa povrćem,mahune sa mesom i sl je đuveč

Sad ćemo rješiti dilemu PILAV ĐUVEČ


E jesam i kuvarica majko milauser posted image

_____________________________

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 494
   RE: Pričajmo o hrani...
1.3.2014 10:06:16   
Olga75

IZVORNA PORUKA: branki

a,zar nije pilav pirinac i piletina,a ovo sareno kad pored pirinca dodate krompir,grasak,papriku-djuvec?bar ja tako razlikujem.mozda nisam u pravu...ne znam.

a sta je onda becar paprikas i sataras user posted image user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 495
   RE: Pričajmo o hrani...
1.3.2014 11:58:12   
branki*
haha,olga,eto nove dilemeuser posted image
sataras je przeno,luk,paprika i paradajz,moze i jaje.to je meni sataras.a,becar paprikas..to vi bolje znate,ipakuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 496
   RE: Pričajmo o hrani...
1.3.2014 13:04:26   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Olga RR


IZVORNA PORUKA: branki

a,zar nije pilav pirinac i piletina,a ovo sareno kad pored pirinca dodate krompir,grasak,papriku-djuvec?bar ja tako razlikujem.mozda nisam u pravu...ne znam.

a sta je onda becar paprikas i sataras user posted image user posted image


koliko ja znam, sataraš je samo dinstano povrće - luk, paprika, paradajz.
e bećarac je sve to uz jaje, a neko doda i meso.

Ali ja očigledno nisam merodavna user posted image user posted image

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 497
   RE: Pričajmo o hrani...
2.3.2014 18:14:09   
nata11
Kod nas je ovo pilav user posted image
stim da se pre stave bataci i karabataci.


_____________________________





(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 498
   RE: Pričajmo o hrani...
2.3.2014 18:51:51   
World
E tako sam nesto i zamisljala mmmmmmm user posted image
Nato, daj detaljan recept

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 499
   RE: Pričajmo o hrani...
2.3.2014 19:14:29   
nata11
Jao World neznam detaljan recept da nelupam, pitacu baku pa stavljam. user posted image

Koliko se secam prokuvaju se bataci stave preko pirinca u vatrostalnoj preko naseckane sargarepe i graska i nalijes vodom u kojoj je bila prokuvan piletina, a mozes i bujonom. Gotovo je kada se piinac skuva.

_____________________________





(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Porodjaj posle klasicne operacije vanmatericne trudnoce
JelenaAr

Drage zenice Kako ste se porodile posle klasicne operacije vanmatericne trudnoce? Proslo je godinu dana, operacija je bila hitna, odstranjen je jajovod i rez je kao kod carskog porodjaja.

Prirodno (100%)

Carskim rezom (0%)


Ukupan broj glasova: 2

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here