|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
3.3.2014 0:18:17   
Sanchy
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR


IZVORNA PORUKA: Olga RR


IZVORNA PORUKA: branki

a,zar nije pilav pirinac i piletina,a ovo sareno kad pored pirinca dodate krompir,grasak,papriku-djuvec?bar ja tako razlikujem.mozda nisam u pravu...ne znam.

a sta je onda becar paprikas i sataras user posted image user posted image


koliko ja znam, sataraš je samo dinstano povrće - luk, paprika, paradajz.
e bećarac je sve to uz jaje, a neko doda i meso.

Ali ja očigledno nisam merodavna user posted image user posted image

Pa tako je i kod nas,s ti sto su sataras i becarac jedno te isto,povrce pa se ulupa jaje,ne ide meso..Pilav samo pirinac ili sa piletinom i to je to..l


_____________________________

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 501
   RE: Pričajmo o hrani...
1.4.2014 18:29:59   
nata11
Jeste krenuli da razmisljate o uskrsnjoj trpezi, koju cete tortu? Ja bas nemogu da se odlucim oko torte razmisljam se da li da bude moje omiljena od cokoladnog mleka ili neka vocna.

_____________________________





(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 502
   RE: Pričajmo o hrani...
1.4.2014 19:36:46   
superm
Napravila sam danas kolac od sargarepe sa cokoladnim prelivom. Ako nam se svidi ukus, kacim recept!user posted image

_____________________________

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 503
   RE: Pričajmo o hrani...
24.5.2014 22:42:52   
nata11
Skoro smo pricale o tome sta je pilav posto ima bezbroj varijanti.
Ja ostadoh duzna recept pa evo da stavim. pilav

_____________________________





(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 504
   RE: Pričajmo o hrani...
15.6.2014 9:22:14   
branki*
znate sta me interesuje-da li je moguce kad pohujemo belo meso(brasno,jaja,prezle),da se ne przi,nego da se pece u rerni na malo ulja?i neko je pisao(torbi cini mi se)da pravi pomfrit u rerni..ja ga cesto pravim,boza voli,ali bi ovo bila mnogo bolja varijanta ako moze.znaci-da li pravite pomfrit u rerni i da li neko pece pohovano meso u rerni i kakvo ispadne,je li suvo?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 505
   RE: Pričajmo o hrani...
15.6.2014 9:48:39   
minnica
Ja radim i jedno i drugo. Oba na pek papiru. Za pohovano meso uvaljam sve redovno i onda pek papir dodatno malo nauljim rukom, pa stavim meso i jo malo naprskam uljem. Ne bude mi suvo. Za pomfrit isečem krompir na tanko, poprskam ga uljem i začinim i rasporedim lepo da ne bude jedno preko drugog. uključim rernu na 220-230 da se dobro ugreje i onda pleh stavim tik ispod gornjeg grejača dok ne porumeni. Bude jako brzo gotovo i bude baš lepo.

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 506
   RE: Pričajmo o hrani...
15.6.2014 9:55:14   
branki*
hvala minniceuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 507
   RE: Pričajmo o hrani...
15.6.2014 9:57:06   
minnica
Nema na čemu. Meni je rerna zakon za spremanje hrane, pa stalno isprobavam njene mogućnosti. user posted image

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 508
   RE: Pričajmo o hrani...
29.7.2014 15:05:33   
branki*
ope ja ovde,imam pitanje.
sta radite da bi vam spagete bile rastresite i kad se ohlade?ja ih ubacim u kipucu slanu vodu i bez obzira da li ih posle kuvanja isperem pod mlazom hladne vode ili ne,kad se ohlade,one se slepe jedna za drugu.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 509
   RE: Pričajmo o hrani...
29.7.2014 15:06:45   
Verolina
Nalijes par kapi maslinova ulja. Nemoj ispirati vodom.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 510
   RE: Pričajmo o hrani...
29.7.2014 15:23:56   
branki*
hvala,verolina,okuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 511
   RE: Pričajmo o hrani...
29.7.2014 15:25:35   
Anoniman
ili kad ih iscedis i operes vratis u serpu i dodas malo maslaca/margarina.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 512
   RE: Pričajmo o hrani...
29.7.2014 15:30:57   
branki*
hvala,ksenauser posted image
znaci,maslac ili ulje.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 513
   RE: Pričajmo o hrani...
21.8.2014 23:17:33   
Anoniman
Zene sutra bih prvi put da punim paprike, pa ako moze savet kako vi to radite?

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 514
   RE: Pričajmo o hrani...
21.8.2014 23:23:47   
Dada81
Ja to volim kao smesu za sarmu,znaci,mleveno meso(ali ne mora da bude mesano,kao za s.),malo pirinca i zacini naravno.Volim da ''''zacepim'''' papriku kruzicem paradajzauser posted image a isto tako,dok se kuva ,dodam iseckani paradajz.Muz je lud za tim sosovima i sve sto sadrzi parad.A,paprikama da neku svezinu i lep ukus.
Moja mama lepo napravi i posne punjene paprike sa rendanim krompirom i luk naravno,malo izdinstanim,pa zapece,mmm.

< Poruku je uredio Dada81 -- 21.8.2014 23:24:42 >


_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 515
   RE: Pričajmo o hrani...
21.8.2014 23:33:07   
Anoniman
I ja sam mislila kao za sarrmu, prvo da se krcka, pa da zapecem u rerni. Hvala Dadouser posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 516
   RE: Pričajmo o hrani...
21.8.2014 23:47:58   
Dada81
Nema na cemu.user posted image Nama bas danas to bilo na menijuuser posted image zato za sutra nemam pojma,ali mogao bi pasulj,nisam bas duuugo,a i hladnije je vreme,taman za tople i ''jace''obroke,haha.

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 517
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2014 14:28:30   
Anoniman
Zene kako pravite onaj sos za cufte?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 518
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2014 14:37:09   
Mariya
Najbrze i najlakse ti je da prokuvas sok od paradajza i vodu ( u odnosu 2:1),zacinis po ukusu, so, biber,origano,bosiljak,beli luk... i zgusnes sa malo gustina razmucenog u vodi. Pa prelijes preko gotovih cufti ili ubacis cufte da se kuvaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 519
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2014 14:47:28   
Olga75
2/3 soka od paradajza i 1/3 vode , soli samo malo , secera dosta ( na jednu solju jedna supena kasika ) i to je to
ja stavim i malo origana


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 520
   RE: Pričajmo o hrani...
25.8.2014 14:49:45   
Olga75
evo i tema o cuftama u sosu KLIK
pretrazivac je keva

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 521
   RE: Pričajmo o hrani...
29.8.2014 12:10:01   
nata11
Juce gledam neku emisiju na kablovskoj i spremaju ribu u papirnoj kesi? Ja bh ono bas volela da probam ali nemam pojma koju ribu da uzmem, kakav preliv da napravim.. Jel neko probao tako nesto?

_____________________________





(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 522
   RE: Pričajmo o hrani...
29.8.2014 12:13:13   
branki*
ja nisam,ali planiram da probam u foliji.gledala dzejmi olivera.on ubaci ribu,povrce razno,zacine,travke,sve umota u foliju,napravi kao paketic,da ne moze nista da iscuri i tako samo ubaci u rernu.i to je to.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 523
   RE: Pričajmo o hrani...
29.8.2014 12:19:26   
Olga75
ja sam pravila skusu u foliji
naspolila je , stavila u nju ruzmarin , na nju kolute limuna , dodala krompir na kocke sa belim lukom , njega poredjala okolo , sipala onako maslinovog ulja i dobro zatvorila , prakticno je svaka porcija bila za sebe i bilo je bas fino , onako vise je bila kuvana nego pecena mada sam na kraju otvorila paket da se kao zapece
u svakom slucaju bilo je vrlo jestivo

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 524
   RE: Pričajmo o hrani...
10.9.2014 18:56:06   
Mala Elena
Olga, evo me sad ovde. user posted image Pa nisam mislila bas kao vanilice nego da napravim tanje pa krajeve testa zalepim vodom ..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kanapei sa pršutom
Ringerajin kuvar: imperial
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Deca
Gaga zoki

Koliko dece imate?

nemam još (26%)

1 (45%)

2 (24%)

3 (5%)

4 (0%)

više od 4 (1%)


Ukupan broj glasova: 253

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here