Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.3.2014 0:18:17
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: branki a,zar nije pilav pirinac i piletina,a ovo sareno kad pored pirinca dodate krompir,grasak,papriku-djuvec?bar ja tako razlikujem.mozda nisam u pravu...ne znam. a sta je onda becar paprikas i sataras koliko ja znam, sataraš je samo dinstano povrće - luk, paprika, paradajz. e bećarac je sve to uz jaje, a neko doda i meso. Ali ja očigledno nisam merodavna Pa tako je i kod nas,s ti sto su sataras i becarac jedno te isto,povrce pa se ulupa jaje,ne ide meso..Pilav samo pirinac ili sa piletinom i to je to..l
_____________________________
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2014 18:29:59
|
|
|
|
nata11
|
Jeste krenuli da razmisljate o uskrsnjoj trpezi, koju cete tortu? Ja bas nemogu da se odlucim oko torte razmisljam se da li da bude moje omiljena od cokoladnog mleka ili neka vocna.
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2014 19:36:46
|
|
|
|
superm
|
Napravila sam danas kolac od sargarepe sa cokoladnim prelivom. Ako nam se svidi ukus, kacim recept!
_____________________________
3 je moj srećan broj!!!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.5.2014 22:42:52
|
|
|
|
nata11
|
Skoro smo pricale o tome sta je pilav posto ima bezbroj varijanti. Ja ostadoh duzna recept pa evo da stavim. pilav
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2014 9:22:14
|
|
|
|
branki*
|
znate sta me interesuje-da li je moguce kad pohujemo belo meso(brasno,jaja,prezle),da se ne przi,nego da se pece u rerni na malo ulja?i neko je pisao(torbi cini mi se)da pravi pomfrit u rerni..ja ga cesto pravim,boza voli,ali bi ovo bila mnogo bolja varijanta ako moze.znaci-da li pravite pomfrit u rerni i da li neko pece pohovano meso u rerni i kakvo ispadne,je li suvo?
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2014 9:48:39
|
|
|
|
minnica
|
Ja radim i jedno i drugo. Oba na pek papiru. Za pohovano meso uvaljam sve redovno i onda pek papir dodatno malo nauljim rukom, pa stavim meso i jo malo naprskam uljem. Ne bude mi suvo. Za pomfrit isečem krompir na tanko, poprskam ga uljem i začinim i rasporedim lepo da ne bude jedno preko drugog. uključim rernu na 220-230 da se dobro ugreje i onda pleh stavim tik ispod gornjeg grejača dok ne porumeni. Bude jako brzo gotovo i bude baš lepo.
_____________________________
No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2014 9:55:14
|
|
|
|
branki*
|
hvala minnice
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2014 9:57:06
|
|
|
|
minnica
|
Nema na čemu. Meni je rerna zakon za spremanje hrane, pa stalno isprobavam njene mogućnosti.
_____________________________
No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:05:33
|
|
|
|
branki*
|
ope ja ovde,imam pitanje. sta radite da bi vam spagete bile rastresite i kad se ohlade?ja ih ubacim u kipucu slanu vodu i bez obzira da li ih posle kuvanja isperem pod mlazom hladne vode ili ne,kad se ohlade,one se slepe jedna za drugu.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:06:45
|
|
|
|
Verolina
|
Nalijes par kapi maslinova ulja. Nemoj ispirati vodom.
_____________________________
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:23:56
|
|
|
|
branki*
|
hvala,verolina,ok
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:25:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ili kad ih iscedis i operes vratis u serpu i dodas malo maslaca/margarina.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:30:57
|
|
|
|
branki*
|
hvala,ksena znaci,maslac ili ulje.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2014 23:17:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene sutra bih prvi put da punim paprike, pa ako moze savet kako vi to radite?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2014 23:23:47
|
|
|
|
Dada81
|
Ja to volim kao smesu za sarmu,znaci,mleveno meso(ali ne mora da bude mesano,kao za s.),malo pirinca i zacini naravno.Volim da ''''zacepim'''' papriku kruzicem paradajza a isto tako,dok se kuva ,dodam iseckani paradajz.Muz je lud za tim sosovima i sve sto sadrzi parad.A,paprikama da neku svezinu i lep ukus. Moja mama lepo napravi i posne punjene paprike sa rendanim krompirom i luk naravno,malo izdinstanim,pa zapece,mmm.
< Poruku je uredio Dada81 -- 21.8.2014 23:24:42 >
_____________________________
U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2014 23:33:07
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam mislila kao za sarrmu, prvo da se krcka, pa da zapecem u rerni. Hvala Dado
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2014 23:47:58
|
|
|
|
Dada81
|
Nema na cemu. Nama bas danas to bilo na meniju zato za sutra nemam pojma,ali mogao bi pasulj,nisam bas duuugo,a i hladnije je vreme,taman za tople i ''jace''obroke,haha.
_____________________________
U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.8.2014 14:28:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene kako pravite onaj sos za cufte?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.8.2014 14:37:09
|
|
|
|
Mariya
|
Najbrze i najlakse ti je da prokuvas sok od paradajza i vodu ( u odnosu 2:1),zacinis po ukusu, so, biber,origano,bosiljak,beli luk... i zgusnes sa malo gustina razmucenog u vodi. Pa prelijes preko gotovih cufti ili ubacis cufte da se kuvaju.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.8.2014 14:47:28
|
|
|
|
Olga75
|
2/3 soka od paradajza i 1/3 vode , soli samo malo , secera dosta ( na jednu solju jedna supena kasika ) i to je to ja stavim i malo origana
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.8.2014 14:49:45
|
|
|
|
Olga75
|
evo i tema o cuftama u sosu KLIK pretrazivac je keva
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.8.2014 12:10:01
|
|
|
|
nata11
|
Juce gledam neku emisiju na kablovskoj i spremaju ribu u papirnoj kesi? Ja bh ono bas volela da probam ali nemam pojma koju ribu da uzmem, kakav preliv da napravim.. Jel neko probao tako nesto?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.8.2014 12:13:13
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam,ali planiram da probam u foliji.gledala dzejmi olivera.on ubaci ribu,povrce razno,zacine,travke,sve umota u foliju,napravi kao paketic,da ne moze nista da iscuri i tako samo ubaci u rernu.i to je to.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.8.2014 12:19:26
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam pravila skusu u foliji naspolila je , stavila u nju ruzmarin , na nju kolute limuna , dodala krompir na kocke sa belim lukom , njega poredjala okolo , sipala onako maslinovog ulja i dobro zatvorila , prakticno je svaka porcija bila za sebe i bilo je bas fino , onako vise je bila kuvana nego pecena mada sam na kraju otvorila paket da se kao zapece u svakom slucaju bilo je vrlo jestivo
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 18:56:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Olga, evo me sad ovde. Pa nisam mislila bas kao vanilice nego da napravim tanje pa krajeve testa zalepim vodom ..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?