Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 19:01:13
|
|
|
|
Olga75
|
ja bih napunila a ti kako hoces meni su krofne kad su oooogromno narasle a prazne unutra
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 20:03:11
|
|
|
|
nata11
|
Jel neko pravio paradajz corbu od paradajza iz tetrapaka?
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 20:07:18
|
|
|
|
minnica
|
Ja sam pravila. Stavim ga malo manje nego ovog kuvanog iz flaše, pošto je ipak malo gušći i koncentrovaniji. Ja sam koristila Tomatelo.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 20:10:05
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jel neko pravio paradajz corbu od paradajza iz tetrapaka? ja on je soljen pa obrati paznju na zacinjavanje ali bude ok corbica
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 20:13:28
|
|
|
|
nata11
|
Zato i pitam je zacinjeniji. A koliko da dodam vode, da ne bude pregusto ?
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 20:17:16
|
|
|
|
Olga75
|
pa zavisi kako volite ja uvek stavim bar 1/3 vode i celu litru paradajza ali mi volimo bas gustu paradajz corbu i najbolje je da probas taj paradajz koliko je slan
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 20:20:04
|
|
|
|
nata11
|
Oki. Hvala.
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.9.2014 14:00:46
|
|
|
|
tetadara
|
Drage moje predlazem da pilav spremate u ovom sacu (******), fantastican je, stane u rernu, jelo je ukusno, softano... POŠTOVANA, obrisala sam adresu sajta jer je reklamiranje zabranjeno. Ako je neko zainteresovan može vam se obratiti putem privatne poruke. Inače se za reklamiranje obratite administratoru foruma. Hvala! Modesty RR
< Poruku je uredio Modessty RR -- 15.9.2014 14:15:58 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.9.2014 15:25:55
|
|
|
|
Sanchy
|
Imam jedno pitanjce predpostavljam da je sparoga u stvari spargla?..I sad me zanima gde ja to mogu da kupim,konzumira li je neko ovde?Nisam obracala paznju nikada mozda ima po pijacama ali bih volela da je neko negde video pa da mi kaze
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.9.2014 15:29:34
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam par puta kupila u Madjarskoj , na pijaci u Szegedu a u Subotici nisam videla da se negde prodaje i da sparoga - spargla
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.9.2014 15:34:46
|
|
|
|
Sanchy
|
Hvala ti,procitala sam da u Hrvatskoj postoji i konzervirana pa ne znam mozda je neko video negde u prodavnici?Potrazicu ja ali ajde da pitam
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.9.2014 15:37:16
|
|
|
|
Olga75
|
tu konzerviranu pogledaj u Rodi i Idei , ja sam vidjala u Konzumu u Hrvatskoj a Idea i Konzum su jedno isto
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.9.2014 15:41:12
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Imam jedno pitanjce predpostavljam da je sparoga u stvari spargla?..I sad me zanima gde ja to mogu da kupim,konzumira li je neko ovde?Nisam obracala paznju nikada mozda ima po pijacama ali bih volela da je neko negde video pa da mi kaze Sanchy ne znam gde zivis ali znam da je u kozerviranom obliku ima u bolje snabdevenim marketima. A sveza zelena i bela se mogu kupiti u objektima metro-a.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.9.2014 15:59:10
|
|
|
|
Sanchy
|
E hvala u Bg sam tako da imam gde da trazim ali rekoh da pitam pa da suzim izbor
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.9.2014 16:09:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imas belu sparglu u pakovanju 460 g u Tempu, Gomexu , Metrou, Rodi, Merkatoru ...ne znam cenu.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.9.2014 18:49:56
|
|
|
|
nata11
|
Ja bih da napravim nesto ovako klik ali mi je nestalo onog cokoladnog musa u kesicama. Kako da napravim ovaj krem? Ne izgleda mi bas kao da je cokoladni puding i margarin
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.9.2014 19:03:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovo mi deluje kao slag krem od cokolade ili neki fil+sladoled.. .ne cini mi se kao cokolada i margarin
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.9.2014 19:10:05
|
|
|
|
nata11
|
Sladoled nije jer je dole namazan. E sad moguce da slag krem..
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.9.2014 20:52:06
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Imas belu sparglu u pakovanju 460 g u Tempu, Gomexu , Metrou, Rodi, Merkatoru ...ne znam cenu. E hvala,negde cu je vec naci,,imam jos jedno pitanjce da li je neko video negde Tomas jaja kao Kinder?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.9.2014 20:55:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy IZVORNA PORUKA: Mala Elena Imas belu sparglu u pakovanju 460 g u Tempu, Gomexu , Metrou, Rodi, Merkatoru ...ne znam cenu. E hvala,negde cu je vec naci,,imam jos jedno pitanjce da li je neko video negde Tomas jaja kao Kinder? Sanchy jucer sam videla da je sparoga 1300 rsd/kg.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.9.2014 21:03:42
|
|
|
|
Sanchy
|
Hvala,cena je ..to cu ja da posadim za sledecu odinu samo jos da nadjem seme
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 10:19:40
|
|
|
|
Lu
|
Meni se jedu proljetne rolice, nisam nikad radila. Sve imam za njih ali mi se ne prže u ulju, jel može nekako drugačije? Na papiru za pečenje, na šta bi ličilo
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 10:22:11
|
|
|
|
Modessty
|
Izvni Lu a šta je to?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 10:31:35
|
|
|
|
nata11
|
Lu ja znam da se prze. Jel to ono sto ima kod kineza?
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 10:37:45
|
|
|
|
jess021
|
Ima recept za prolećne rolnice u rerni. Ne znam jel smem da stavim link?!
< Poruku je uredio jess021 -- 17.10.2014 10:38:10 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
NeodlucnaMara17Koje ime je najlepše?Lena (
26%)
Anđela (
14%)
Nikolina (
11%)
Andrijana (
6%)
Anastasija (
13%)
Mila (
30%)
Ukupan broj glasova: 223Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!