|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
23.11.2014 9:10:52   
World

IZVORNA PORUKA: branki RR


IZVORNA PORUKA: soni

Jel moze neki recept za domaci sir??





kakav sir? masni? nemasni? od domaceg mlijeka?

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 576
   RE: Pričajmo o hrani...
23.11.2014 14:08:19   
nata11
Opet jauser posted image Jel neko spremao sampinjone u slow cookeru? Nasla sam na pinterestu ubacis sampinjone, maslac, zacine i ukljucis. I to bi mi super bilo za slavu pogotov sto nemesan samo ga ostavim da se krcka. Naravno ja bih morala margarin posni, ali problem je sto nemam predstavu kako bi to ispalo.

_____________________________





(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 577
   RE: Pričajmo o hrani...
23.11.2014 14:28:30   
milicicak
Nemam slow cooker, al ja tako sampinjone spremam u rerni...
Napunim klobuke sa smesom od margarina, persuna, belog luka i zacina (nacesce majkina dusica i bosiljak), posolim i gurnem u rernu :)
Lepo je i kad je toplo i kad je hladno
Ups, sad procitah ponovo user posted image ovo dodje kao neki sos? S tim nemam iskustva...

< Poruku je uredio milicicak -- 23.11.2014 14:30:57 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 578
   RE: Pričajmo o hrani...
23.11.2014 14:46:07   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Frcokla

Veselice, takav pirinac sa jajima je vrlo cest u kineskim restoranima recimo.

Slazem se da je taj przeni mozda i najbolji od svega sto sam ti predlozila. Samo pazi kad nalijes vodu malo ce da "bucka" jer sipas na vruce, ali brzo ce poceti samo da se kuva normalno. Kad se skuva ukusom potseca na integralni pirinac.
Ono poslednje je puter riza i isto je vrlo lepo, ja npr dodam basilicum user posted image imam takav zacin osusen ne znam naziv za to inace. Moze i origano.

Za vas prilog, a za mene je to cesto kompletan rucak, uz neku svezu salatu. user posted image

I meni je podsetilo na integralni pirinac to kada se proprzi pirinac a posto vec obe jedu integralni mislim da ce im biti poznato i da ce im se svideti.I ovo sa puterom spremam a ovo sa jajetom je verovatno isto super jer kineska kuhinja najbolje ume sa pirincem,sad ne sumnjam da je ukus super.
Moj muz je pravi mesozderac user posted image a i starija cerka voli meso.Plus je sto smo na selu pa imamo domace meso,inace ga ne bih toliko upotrebljavala u ishrani,a dok se nsiam udala uopste nisam jela meso samo mesne preradjevine ali sada pored muza i ja jedem.

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 579
   RE: Pričajmo o hrani...
26.11.2014 18:52:20   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: veselica

Ovo sa povrcem spremam stalno,ali samo za mene i decu,suprug voli da bude posebno pirinac,posebno povrce,ovo sa jajetom nisam ni spremal ni cula da moze.Najvise mi se svidja ovo kada se pirinac prvo uprzi pa skuva jer mi deluje ukusno pa cu probati.Hvala puno na odgovoru user posted image



Ovo me podseca na mog muza: " Nemoj meni da pravis buckuris "user posted image
Ja ziv pirinac stavim sa uljem i pilecom vodicom direktno u rernu .

Gde li je Um? Ona stalno pravi pizzu .Treba mi dobar recept za koru/testo, ima li neko?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 580
   RE: Pričajmo o hrani...
26.11.2014 19:00:02   
Klarita
2 i po solje belog brasna, 1 kasicica soli, na vrh kasicice secera, 1 solja mlakog mleka ili vode, 1/3 solje zejtina, 1 pzp i 1/2 kocke kvasca

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 581
   RE: Pričajmo o hrani...
26.11.2014 20:16:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mala Elena


IZVORNA PORUKA: veselica

Ovo sa povrcem spremam stalno,ali samo za mene i decu,suprug voli da bude posebno pirinac,posebno povrce,ovo sa jajetom nisam ni spremal ni cula da moze.Najvise mi se svidja ovo kada se pirinac prvo uprzi pa skuva jer mi deluje ukusno pa cu probati.Hvala puno na odgovoru user posted image



Ovo me podseca na mog muza: " Nemoj meni da pravis buckuris "user posted image
Ja ziv pirinac stavim sa uljem i pilecom vodicom direktno u rernu .

Gde li je Um? Ona stalno pravi pizzu .Treba mi dobar recept za koru/testo, ima li neko?


brasno, 2 kasike maslinovog ulja, so, i mlaka voda i vrlo malo kvaca, manje od pola kasicice, zamesiti testo, tvrdje, odmah razviti u loptice, premazati maslinovim uljem i ostaviti u frizideru, da odstoje


< Poruku je uredio Unina mama -- 26.11.2014 20:17:57 >

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 582
   RE: Pričajmo o hrani...
26.11.2014 20:22:23   
Olga75
ej UM a koliko brasna i koliko je to "vrlo malo kvasca "?
mislim za prvi put meni treba tacan recept a posle bude na vrh prsta user posted image
meni je Ana RR dala genijalan recept ali je sad kod mene bas to : odprilike ( do ivanjice user posted image )


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
   RE: Pričajmo o hrani...
26.11.2014 21:06:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ej UM a koliko brasna i koliko je to "vrlo malo kvasca "?
mislim za prvi put meni treba tacan recept a posle bude na vrh prsta user posted image
meni je Ana RR dala genijalan recept ali je sad kod mene bas to : odprilike ( do ivanjice user posted image )



300 gr brasna, manje od pola kasicice kvasca-suvog, 2-3 kasike maslinovog ulja, pola kasicice soli, i mlaka voda, vodu stavljam od prilike, jer sipam polako, testo treba da bude gusce zameseno. Odmah vadim na radni deo posut brasnom, zamesujem kuglice, uglavnom budu 2 od odve kolicine, , premzaem ih maslinovim uljem, prekrijem strec folijom , i u friz.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 584
   RE: Pričajmo o hrani...
26.11.2014 21:25:39   
Olga75
to je manje - vise isti recept koji mi je dala Ana RR
odlican je user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
   RE: Pričajmo o hrani...
26.11.2014 23:23:18   
Mala Elena
Hvala user posted image sutra pravim !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 586
   RE: Pričajmo o hrani...
1.12.2014 9:32:58   
Lu
Kad bi neko bio toliko dobar da prevede ovaj recept, i mjere ukoliko je mogućeuser posted image
1 cup butter
2 cups sugar
4 eggs
1-1/2 tsp vanilla
1/2 cup cocoa
1-1/3 cups flour
1/2 tsp salt

Filling:
1/2 cup butter, softened
1/2 cup packed brown sugar
1/4 cup sugar
2 tablespoons milk
1 teaspoon vanilla extract
1 cup all-purpose flour
1/2 cup mini semi-sweet chocolate chips

Glaze:
2 cups milk chocolate chips
2 tablespoons shortening
3/4 cups walnuts, optional
user posted image


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 587
   RE: Pričajmo o hrani...
3.12.2014 7:58:10   
Lu
2 tablespoons shortening

Sve sam prevela osim ovog (skraćivanjeuser posted image ) user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 588
   RE: Pričajmo o hrani...
3.12.2014 8:38:42   
branki*
lu,shortening je masnoca,u ovom slucaju verovatno ulje ili otopljeni margarin.
tablespoon-supena kasika.

< Poruku je uredio branki RR -- 3.12.2014 8:39:35 >


_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 589
   RE: Pričajmo o hrani...
3.12.2014 8:46:21   
milicicak
Lu, kad u receptu pise shortening ja najcesce stavim mast user posted image
Ali kao sto rece branki, moze i ulje i margarin i maslac user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 590
   RE: Pričajmo o hrani...
3.12.2014 8:46:30   
Lu
E super, možda maslac...
A kašiku sam prevelauser posted image
Hvala Branki, sad imam recept a baš mi se sviđa ovaj kolačićuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 591
   RE: Pričajmo o hrani...
3.12.2014 11:03:17   
branki*
nema na cemu,luuser posted image evo i milicicak se slaze..
meni deluju jako ukusno!

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 592
   RE: Pričajmo o hrani...
11.1.2015 20:30:23   
madre
drugari, je l koristite frikomove zamrznute mesavine? sta pravite od njih? koja vam je omiljena? sta mislite o njim, ima li u njima sta korisno?

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 593
   RE: Pričajmo o hrani...
11.1.2015 20:45:01   
branki*
ja koristim.nemam omiljenu.koristim grasak,boraniju,kukuruz secerac,baby mix ranije i nekad mesavinu za rusku salatu.pravim klasicna jela.po meni je isto korisno ,ne vidim nista lose ni stetno.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 594
   RE: Pričajmo o hrani...
11.1.2015 20:51:19   
milicicak
Ja koristim Frikom mesavinu za djuvec i Meksicku mesavinu, po jednu kesu kad pravim djuvec. Volim i Zlatnu mesavinu da dodam u pirinac.
Upravo pojedoh 2 palacinke filovane AfterEight cokoladicama, cim slozim musaku, pojescu jos neku :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 595
   RE: Pričajmo o hrani...
11.1.2015 20:55:06   
mirkam
Madre, ja koristim dosta toga i za nas i za bebu.i od tog svog smrznotog programa uvijek i iskljucivo Frikom.Ranije sam experimentisala i sa drugim brendovima, ali sam brzo shvatila da su Frikomovi proizvodi najbolji (bar meni).
Matiji uzimam smrznuti brokoli, karfiol,prokulicu,grasak,kukuruz i od skoro mjesavinu povrca za corbu.Imala sam dosta domeceg povrca u zamrzivacu ali kako sta nestane tako predjem na Frikom. A nama isto sto i njemu i jos svasta od onih mixeva sa rizom, djuveca...
Kuvam ga isto kao svjeze povrcem s tim sto je ovo smrznuto obradjeno, pa se krace kuva.
Sta znam, je im nekako vjerujem vise nego nepoznatim ljudima na pijaci koji prodaju svjeze povrce prskano ko zna cim i sadjeno u ko zna kakvoj zemlji.Za ovobar znam da je proslo dosta analiza prije nego je spakovano i zamrznuto.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 596
   RE: Pričajmo o hrani...
15.1.2015 0:26:58   
Klarita
Trebam ideju za neku "belu tortu"...pravila sam dosta slatkisa u zadnje vreme ali su svi cokoladni i vec mi se smucili, a trebam tortu za Sv Jovana...moze i neka sa belom cokoladom, samo da nije crnauser posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 597
   RE: Pričajmo o hrani...
15.1.2015 0:29:31   
milicicak
Najlon torta sa belom cokoladom :)

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 598
   RE: Pričajmo o hrani...
28.1.2015 13:30:51   
malisraf
Moja tetka je najbolja kuvarica na svetu :-)

Reklamiranje drugih sajtova nije dozvoljeno na ringeraji pre prethodnog dogovora sa ringerajinim timom.

< Poruku je uredio lesica RR -- 28.1.2015 23:33:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 599
   RE: Pričajmo o hrani...
19.2.2015 13:27:55   
milicicak
IZVORNA PORUKA: soni


Pozvala sam prijatelej u nedelju na rucak..Ali mi nemamo onaj veliki trpezarijski sto nego bih jeli u dnevnoj....Sta preporucujete ?? Neke pite , salate??



ja za ovakve prilike pravm zalogaj-hranu, ono sto ne mora da se sece nozem i sto moze da se jede rukom. Prakticne su mi mini cuftice sa kackavljem koje mogu da se pekui u rerni, salata od sagarepe, prolecne rolnce koje isto mogu u rerni da se peku, prjojice, pitasa mesom, sveza salata iseckana na trakice...
Ijos par ideja
A mozes i nesto ovako rolnice od lososa.
I corbu od budeve da serviras u casama za vino :)

< Poruku je uredio milicicak -- 19.2.2015 13:41:01 >

(odgovor članu malisraf)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here