Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 10:55:04
|
|
|
|
Lu
|
" target="_blank">http://
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 10:57:28
|
|
|
|
Peace*
|
_____________________________
Tasha Objasni im Bože, da mi se može!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 10:59:39
|
|
|
|
Modessty
|
Hoću i ja recepat!
_____________________________
Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 11:11:03
|
|
|
|
Lu
|
Ima recept za ove iz pećnice što je jess rekla, KLIK a ima i za obične pržene.
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.10.2014 11:15:48
|
|
|
|
Modessty
|
zvuči ukusno I taman mogu da probam za vikend da napravim kad je mm tu. Inače kad sam sama sa decom nema šanse. Meni se jede nešto odvratno slatko. Ne znam šta mi je! Poludeh ovih dana za šećerom!
_____________________________
Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2014 10:02:50
|
|
|
|
Lu
|
Rolnice su extra, stavila sma sliku u temu "šta smo danas pravile" E sad mi treba neki čokoladni kolač, koji se samo istresse u pleh i eventulno premaže čokoladom. Da je sočan a ne suh. Inače počela sam da pravim kolače sa steviom umjesto šećera
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2014 11:29:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu cudo od cokolade odlican je pravila sam prosle nedelje
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2014 12:12:30
|
|
|
|
Lu
|
Aaaa to je slično kao ČOKO BOMBA Dobro si me podsjetila i na to ali nemam sad slatko vrhnje.
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.10.2014 12:35:57
|
|
|
|
MishMash
|
IZVORNA PORUKA: Lu E sad mi treba neki čokoladni kolač, koji se samo istresse u pleh i eventulno premaže čokoladom. Da je sočan a ne suh. Meni je OVAJ čokoladni kolač savršen! A usput da pitam da li neko zna kako se pravi slatko testo koje ručkaju dečica u vrtiću? Dete ga obožava i traži, a ja nemam pojma kako se pravi
< Poruku je uredio MishMash -- 23.10.2014 12:39:48 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.10.2014 13:01:52
|
|
|
|
Olga75
|
a pravim one stapice slane , sto se pospu makom i susamom ima li neko recept ? MishMash , mislis na ono testo sa pekmezom i grizom ? to se malo proprzi griz sa secerom i u njega ubaci skuvano testo i onda se doda u tanjir pekmez i umesa da i moja to voli
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.10.2014 14:27:51
|
|
|
|
MishMash
|
Daa, hvala ti do neba! Odmah ću danas da pravim Imam OVAJ recept za štapiće po kom moja drugarica pravi, ja sam ih jela ali nisam pravila .
< Poruku je uredio MishMash -- 26.10.2014 14:28:26 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.10.2014 19:34:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da li neko ima recept za dobar sos za spagete ,ne mora biti paradajz sos ?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.11.2014 13:21:45
|
|
|
|
nata11
|
Sta spremate od praziluka?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.11.2014 13:24:03
|
|
|
|
branki*
|
corba od praziluka i mlev mesa,nisam pravila. ja przim sa jajima.a,ima i neka musaka od praziluka,negde na netu sam nasla.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.11.2014 13:30:02
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Sta spremate od praziluka? Ja ga u sezoni stavljam svuda umesto crnog luka... A mozes i pitu da napravis....mmmm
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.11.2014 13:38:00
|
|
|
|
nata11
|
Hvala na idejama, promuvacu jos malo po netu.
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.11.2014 14:08:30
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Imam jedno pitanjce predpostavljam da je sparoga u stvari spargla?..I sad me zanima gde ja to mogu da kupim,konzumira li je neko ovde?Nisam obracala paznju nikada mozda ima po pijacama ali bih volela da je neko negde video pa da mi kaze Kod nas je šparoga (u Hercegovini se zovu i kuke) samonikla biljka, koja raste samo u proljeće u divljini, tanka je, pri vrhu savijena i puno je gorča od špargle. I u ovo doba se ne može naći na pijaci. A špargla je ono što se uzgaja po baštama, deblja je i blažeg ukusa. Može se naći u konzervama. Iako su iz iste porodice biljaka. Šparoga Špargla
_____________________________
Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.11.2014 15:16:44
|
|
|
|
snezap
|
ja isto pravim pitu
_____________________________
Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.11.2014 15:32:11
|
|
|
|
cetvrtko
|
mmm corba od sparoga je nesto najdivnije kod nas su kuke i sparoge dvije razlicite stvari...... jesi iz istre grupe ali imaju drgaciji ukus i izgledaju malo drugacije
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.11.2014 9:24:35
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: soni Jel moze neki recept za domaci sir??
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.11.2014 19:20:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel ima neko dobar recept za pirinac ali mislim na pirinac kao prilog mesu?Ja spremam samo onaj klasicni a bas zelim neki novi recept da malo promenim.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.11.2014 21:12:33
|
|
|
|
Frcokla
|
Pirinac mozes praviti na 100 nacina kao prilog. *Obaris posebno pirinac i posebno naseckano povrce (sargarepa, grasak...) To izmesas i dodas kukuruz secerac, malo zacinis i mljac. *Zatim u obarenu pirinac umesas jedno jaje (izmesano u solji) posolis i jos par min prokuvas, procedis. *Pirinac pre kuvanja, stavis u serpicu i nalijes malo -vrlo malo ulja, proprzis ga dok ne postane blago krem boje, svetlo braon... kako bih opisala, i onda nalijes vodu i skuvas ga normalno. posolis... *Skuvan pirinac iscedis, i na malo maslaca ga proprzis , dodas neki mirisni zacin u njega, posolis. Eto nekoliko primera, kojih sam se sad na brzaka setila. Nadam se da ce neki biti od koristi. BTW ja sam Vegetarijanac!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.11.2014 22:35:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Ovo sa povrcem spremam stalno,ali samo za mene i decu,suprug voli da bude posebno pirinac,posebno povrce,ovo sa jajetom nisam ni spremal ni cula da moze.Najvise mi se svidja ovo kada se pirinac prvo uprzi pa skuva jer mi deluje ukusno pa cu probati.Hvala puno na odgovoru
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.11.2014 22:45:37
|
|
|
|
Frcokla
|
Veselice, takav pirinac sa jajima je vrlo cest u kineskim restoranima recimo. Slazem se da je taj przeni mozda i najbolji od svega sto sam ti predlozila. Samo pazi kad nalijes vodu malo ce da "bucka" jer sipas na vruce, ali brzo ce poceti samo da se kuva normalno. Kad se skuva ukusom potseca na integralni pirinac. Ono poslednje je puter riza i isto je vrlo lepo, ja npr dodam basilicum imam takav zacin osusen ne znam naziv za to inace. Moze i origano. Za vas prilog, a za mene je to cesto kompletan rucak, uz neku svezu salatu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Sanja ili Anjaguppy RRKoje ime vam se više dopada?Sanja (
36%)
Anja (
64%)
Ukupan broj glasova: 50Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!