dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (12.1.2018 18:46:08)
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ma, ko će nas Srbe dirati, teroristima su zanimljivi Nemci i Britanci. Mi smo isto prošli ko i oni - sabraća po političkim mućkama. Ako pročitate bilo šta što je u vezi sa Tunisom i sporadičnim terorističkim napadima, videćete da su uglavnom mete bili Britanci i Nemci jer oni direktno krive te dve zemlje za sve loše što im se dešava. To jeste Didy, ali svi smo izmešani u hotelima, to je ono što mene plaši. Ja se sećam, neku spomenu to cenjkanje, prodaje Egipćanin neke začine, pregovara sa nekim Nemcem, i ja ulećem i pitam za cenu. On prekida razgovor sa Nemcem i pita me odakle sam, ja kažem iz Srbije. Egipćanin mi kaže, sačekaj da završim sa Nemcem. I posle, prodade mi začine 3 puta jeftnije nego Nemcu [sm=smiley36.gif] U Kairu su nam pevali, kada smo čuli da smo iz Srbije - Ko to kaze ko to laze, Srbija je mala [sm=smiley36.gif] A jedan prodavac u Kairu, na bazaru mi je rekao - došla maca na vratanca [sm=smiley36.gif] Meni je to letovanje zaista bilo predivno, možda i najlepše ikada, jeste bilo napeto malo, ali ne toliko da nisam uživala 100%. Ja sam sigurna da ćeš uživati Didy [sm=smiley31.gif] Kada si napisala da ideš u Tunis, zamislila sam se neko vreme, a što ne bi smo u Tunis, znam da je povoljno, i znam da je divno, tu nema šta. Ali eto iskreno, ne bih mogla sad.
|
|
|
|