Didy -> RE: Letovanje 2018 (17.1.2018 22:50:00)
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun inace ko je ono bese pisao o Skali Sotiros???? Didi ili Von nesto sam se sad zbunila..imam pitanje? Nasla sam super super smestaj al mi se plaza ne svidja , bar ona na slikama, interesuje me kakva je [sm=smiley13.gif] Svakako bi mi svrljali ali bas ako mi se ne mrda nigde ne bih da bude neki krs Ja sam pisala. Mi smo tamo bili u dva navrata i opet bih da idem na Tasos bila tamo smeštena. Koji si smeštaj našla? Što se tiče plaže u Skali Sotiros, tu nema greške, ne moraš da se brineš. Toliko je lepa da i da nigde ne mrdneš, dobro ćeš proći. [sm=smiley2.gif] Tripiti mi je predivna plaža, voda divna, čista i volim onu pećinu koju ima kroz koju možeš da plivaš i da izađeš na pučinu, baš mi je fora. Al svi smeštaji su na uzbrdici i uglavnom uz magistralu. Limenarija mi se uopšte ne sviđa, tamo ne bih uzela smeštaj. Meni je i dalje Skala Sotiros omiljena baza. Malo, mirno mesto s lepom plažom na zapadnoj strani, što znači da dan traje 2-3 sata duže neko u mestima na severu, jugu i istoku ostrva. Neos Marmaras mi se isto ne sviđa. Između Neos Marmarasa i Toronija, uvek bih pre išla u Toroni, al ja sam neko ko ne voli gužvu i vašare, tako da imaj i to u vidu. Meni da je pusto ostrvo, bio bi mi to idealan odmor. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|