dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (31.12.2017 12:15:40)
|
Gaganče, čini mi se da ste svratitili u Agi Aoostoli letos, reci mi molim te kako se tebi čini. Da li je baš malo mesto, da li se ima negde prošetati uveče. Naravno išli bi do Hanje, ali ne verujem baš svako veče. Drugarica je letos bila u Hanji, pre toga letovala na istoku Krita, ali kaže Hanja, prelepa. Iz svega što sam pročitala, piše da je Agi Apostoli jedno od najlepših mesta na Kritu, puno borovine, sve miriše, pesak, 3 plaže, prirodni hlad, liči na Dalmaciju. To su sve komentari sa neta, ništa loše nisam našla. Voda topla, 3 plaže ušuškane, nema vetra, idelano za porodice. Hanja je samo 4km udaljena pa se busom stiže za par minuta. A sa druge strane, na 5km su Agi Marina i Platanjas, mada pročitah da tamo može da ima talasa. Naravno, otišli bi na Elafonisi. Kada ste vi beše bili, krajem juna? Kako ti se čini Agi Apostoli što se tiče vetra i talasa, kraj juna-jul, to me najviše interesuje. Kakva je T vode u junu i početkom jula? A znaš da sam i prošle godine pikirala A. Apostoli, eto još me drži, što više čitam, sve mi se više sviđa. Ali hoću od tebe informaciju iz prve ruke [sm=smiley36.gif] da li je istina što pišu po netu.
|
|
|
|