dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (31.12.2017 15:36:05)
|
Za Limnos daaa, isplati se last minut itekako. Ja sam jedina uplatila prošle godine u martu, ostali su 7 dana pred put, i platili su skoro 200 eur manje po osobi. Ja sam sigurna da će tako bitii ove godine, jer je Limnos još nepoznat, neće ga prodati skroz sigurna sam, pa će spuštati cene. A potpuno je fantastičan, samo ljudi još ne znaju. Meni je nešto najlepše od Grčke što sam videla do sada, a obišla sam dosta toga. I jeftin! Ne plaćaju se ležaljke i suncobrani na plaži, cene po tavernama su mnogo niže recimo čak i od Halkidikija. Pisala sam već, ima dosta razloga za to. Sve sami proizvode, u sred mora su tako da imaju najbolju i uvek svežu ribu, i na Limnosu letuju samo Grci (znaju oni gde je najbolje u njihovoj zemlji) Tako da sam ubeđena da mi je Limnos sigurica [sm=smiley36.gif] ako ne ulovim Agi Apostoli. Na Limnos ću se nekada, ako ne sad, ako Bog da vratiti. Ne volim da ponavljam detinacije, ali Limnos će biti izuzetak. IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Dunja vredi li juriti last minut?U smislu da se moze uloviti nesto dobro. U koliko ranije juris ako nije tajna.
|
|
|
|