Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (29.7.2010 22:59:31)
|
IZVORNA PORUKA: enigmaa Neko je napisao oni prosto ne mogu bioloski da imaju decu i neka se pomire sa tim.Ta recenica mi je malo suvisna i gruba ali nije ni bitno.Jel to znaci negde da mnogi parovi koji su strejt treba da negde odustanu jer eto njima se ne da!!!Ne,naravno oni ce ici na kraj sveta da to ostvare,donece u tom lecenju teske odluke jer mnogima treba donator,zar cemo i njima govoriti pa vi ne mozete prirodno zato dignite ruke,pa to dete ionako nije dete tvog muza.Ne njima cemo reci svaka cast na resenosti sto i jeste za pohvalu,zasto samo malo ne zastanemo i razmislimo o svemu,pa zar krajnji cilj nije srecno i voljeno dete[sm=smiley31.gif] Uvek!!!!!!!!!!!!!!Dobrobit deteta, uvek!!!!!! Ali, to prosto nije normalno. Nije normalan odnos dve osobe istog pola. To ide protiv prirode. Zamisli socijalni zivot tog deteta? Unapred je predodredjeno na pogresnu sexualnu preferenciju. Jednom je Toni Montano gostovao u nekoj emisiji i dao je jedan vrlo plastican primer: ...Homoseksualni par se venca i usvoji dete. To dete poraste i krene u skolu. Sta uciteljica kaze za prvi roditeljski sastanak?-Neka vam dodju mame i tate u skolu tad i tad. A ko bi ovde bio mama, a ko tata? Ja nemam nista protiv gej populacije, ali smatram da su se oni mnogo osilili. Kakve gej parade? Kakvo vencavanje? Kakvo usvajanje dece? Ako vec ides toliko protiv onog sto je prirodno, sacuvaj to za svoju intimu. Meni je to odvratno. Kada se/ako se u Srbiji prvi gej par venca u crkvi, ja cu se crkve odreci.
|
|
|
|