RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (27.1.2011 17:06:57)

IZVORNA PORUKA: indy_25

nek se pomire stim da nemogu bioloski imati dijete pa nek tako i zive.

Samo jedno pitanje - da li bi ti ovo rekla i ženama sa foruma koje ne mogu da imaju dete prirodnim putem?

Olga75 -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (27.1.2011 17:10:59)

mislim da nije varijanta za gejeve ili protiv jer oni nisu birali tako da se rode , kao ni ljudi koji su gluvi ili koji nemaju ekstremitete ili uterus ili sta ja znam .
Mislim da je poenta da svako ko zeli da svoju roditeljsku ljubav da ima priliku to da uradi ma koje je seksualne orjentacije [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

indy_25 -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (27.1.2011 17:11:00)

Eh Nedjo sad pretjerujes stvarno, kako mozes to dvoje da uporedis kao prvo svi koji nemogu ostati trudni hetero parovi mog na VTO a pederi ne mogu jer nemaju ni jajnike ni matericu.

indy_25 -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (27.1.2011 17:12:20)

I nisam ni spomenula hetero parove u ovom slucaju pricam samo o geyevima koje bas nikako ama bas nikako ne volim.

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (27.1.2011 17:13:09)

A šta ako ne mogu ni sa VTO? Moja snaja neće moći verovatno ni tako. Drugarica je morala da odstrani matericu. Obe imaju 25 godina. Mislim da ne preterujem, majka priroda želi da ja imam male grudi, ja ću ih kad-tad povećati...želi da budemo dlakave pa se brijemo cele...nije majka priroda baš najpametnija na svetu...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 15 [16]