Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (26.1.2011 23:51:37)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja mislim da bajku pred spavanje može da ti pročita bilo ko , i zagrljaj može da ti pruži bilo ko , i da ti obriše suzu , i da te razveseli , da ti poljubi vrelo čelo kad si bolestan ... Zar je bitno kog je pola taj neko i da li ih je dvoje jednakih , a dobrih ljudi ? Ne znam , mislim da , ako neko može da te usreći , da te čuva , da te voli , pazi , otprati do oltara , plače od sreće nad prvim unučetom - nije bitno da li je gay ili hetero ... Naravno da mi smetaju extremi koji mašu svojim gay orjentirima na sve strane , želeći celom svetu da pokažu svoju različitost , ali umereni ljudi koji imaju dobro srce mi uopšte ne smetaju ... Ti ljudi će od nekog deteta iz doma svojom ljubavlju načiniti budućeg lekara , pilota , učitelja ... Ovo sam napisala vođena samo interesom deteta ... Šta bi za njega bilo bolje . Bog jeste ženama dao moć da , uz pomoć muškarca rode dete , ali šta kad ta ista žena odmah po rođenju zadavi svoje dete ili ga baci u kontejner ? Hoću da kažem da ima osoba koji ne cene dovoljno moć majčinstva koju im je priroda podarila , dok ima onih koji bi je itekako cenili , samo nisu dovoljno "po pravilima" . Htedoh da opet pametujem , pa nađoh da sam to već odradila [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|