RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

morena -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (26.1.2011 22:02:59)

Po mojem mišljenju: zašto ne? Oni mogu biti jednako dragi, topli roditelji djetetu, kao i svi mi. I bilo bi bolje da jedno napušteno dijete dobije ljubav 2 roditelja, nego da živi napušteno u domu.
Jedini je problem naše društvo koje vidi jako usko i koje svoju djecu uči da je to nenormalno i poremećeno. Onda dolazi do toga da se djetetu koje ima homoseksualne roditelje druga djeca rugaju.

indy_25 -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (26.1.2011 22:05:05)

Po mom misljenju ne ja nikako ne prihvatam homoseksualce uopste i bez djece a pogotovo sa djecom.

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (26.1.2011 22:07:57)

IZVORNA PORUKA: indy_25

Po mom misljenju ne ja nikako ne prihvatam homoseksualce uopste i bez djece a pogotovo sa djecom.

Slazem se [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Didy -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (26.1.2011 22:08:18)

Da. I verujem da bi mnoga takva deca bila mnogo srećnija, ako ništa drugo, a ono što bi u startu bila odgajana da ne treba da imaju predrasude i da vide dalje od svog nosa i da nije sve tako crno-belo.

Olga75 -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (26.1.2011 22:08:43)

Homoseksualci se uglavnom tako rode. To nije stvar izbora , cak sam u par radova procitala da drugacije percipiraju feromone i odatle krece seksualna privlacnost ka istom polu .
Sti se tice usvajanja apsolutno se slazem sa Morenom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

IVA 11 -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (26.1.2011 22:12:10)

IZVORNA PORUKA: indy_25

Potpisujem!

minavb -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (26.1.2011 22:12:14)

IZVORNA PORUKA: morena

Po mojem mišljenju: zašto ne? Oni mogu biti jednako dragi, topli roditelji djetetu, kao i svi mi. I bilo bi bolje da jedno napušteno dijete dobije ljubav 2 roditelja, nego da živi napušteno u domu.

Jako lepo receno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Crvenkapa85 -> RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece (26.1.2011 23:49:49)

a zasto homoseksualci dobijaju samo musku decu?????ima li ko sa devojciom????

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (26.1.2011 23:51:37)

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja mislim da bajku pred spavanje može da ti pročita bilo ko , i zagrljaj može da ti pruži bilo ko , i da ti obriše suzu , i da te razveseli , da ti poljubi vrelo čelo kad si bolestan ... Zar je bitno kog je pola taj neko i da li ih je dvoje jednakih , a dobrih ljudi ? Ne znam , mislim da , ako neko može da te usreći , da te čuva , da te voli , pazi , otprati do oltara , plače od sreće nad prvim unučetom - nije bitno da li je gay ili hetero ... Naravno da mi smetaju extremi koji mašu svojim gay orjentirima na sve strane , želeći celom svetu da pokažu svoju različitost , ali umereni ljudi koji imaju dobro srce mi uopšte ne smetaju ... Ti ljudi će od nekog deteta iz doma svojom ljubavlju načiniti budućeg lekara , pilota , učitelja ... Ovo sam napisala vođena samo interesom deteta ... Šta bi za njega bilo bolje . Bog jeste ženama dao moć da , uz pomoć muškarca rode dete , ali šta kad ta ista žena odmah po rođenju zadavi svoje dete ili ga baci u kontejner ? Hoću da kažem da ima osoba koji ne cene dovoljno moć majčinstva koju im je priroda podarila , dok ima onih koji bi je itekako cenili , samo nisu dovoljno "po pravilima" .

Htedoh da opet pametujem , pa nađoh da sam to već odradila [sm=smiley1.gif]

indy_25 -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (26.1.2011 23:55:03)

Imam komsinicu koja je lezbejka bila je prije udata i ima sina iz prvog braka i sada se udala za jednu curu. ma fuj mi je kad ih vidim zajedno u parku sa djetetom a i moj mali je tu. jedna je ko fol musko i oblaci se tako a druga je malo zenstvenija. Lijepo sam objasnila sinu zasto je to tako jer me pitao zasto on ima dvije mame.

IVA 11 -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (26.1.2011 23:56:51)

Uh, i meni je to odvratno...jos se one podijele ko je "musko", a ko "zensko"! [sm=smiley11.gif]

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (26.1.2011 23:59:32)

Ja to nikad ne mogu da razumem, opravdam...
Samo cu da ponovim: "Bog je stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:00:50)

Ma nije bitno da li su oni odvratni , već kakvi su prema detetu . Ako mogu da ga vole i paze , da mu pruže ljubav - što da ne ? Meni je normalnije da dete neko voli i pazi , pa makar i dva pedera , nego da ga rodi majka koja će ga udaviti golim rukama ili ga ostaviti u kontejneru . Ima ih nažalost i takvih .

Dada81 -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:02:14)

E,ovde bih ubacila onu temu''zamisliti nekog tokom sexa''muškarce ne mogu nikako,kako se maze,itd,itd...Tema je još i usvajanje dece..pa,da slažem se sa Mirom,dok nisu extremi,mogu toj deci biti čak jako fini uzori.

indy_25 -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:03:16)

Pa dobro to jeste lijepo ali ima i njih koji nisu dobri prema djeci a ne samo nas hetero. Ne znam ja ne volim ni da ih vidim ni da ih poznajem iako ih vidjam na svakom cosku. Meni se oni gade ajde zene i nekako ali muskarci buaaa bas mi se sad povraca.

Didy -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:04:10)

Tako je, Buba Miro, to je osnovna poenta cele priče. Toliko je onih kojima ja nikad ne bih dala decu, a imaju ih. Verujem da homoseksualci koji žele decu, žele ih zaista iskreno i spremni su da im pruže mnogo više od onih kojima se "omaklo" da imaju decu.

bratzz -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:05:32)

Nisam citala prethodne postove,nemam vremena, ali moj stav je da sam izricito protiv toga da homosesualci usvajaju decu.

Didy -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:09:08)

Verujem da bismo, kad bi se svaki par proveravao da li je podoban da ima decu, ubrzo izumrli od bele kuge... Pogotovo ako bih ja bila u komisiji... Najmanje je važno u celoj priči šta taj neko ima u gaćama.

IVA 11 -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:09:17)

Ma nije bitno da li su oni odvratni , već kakvi su prema detetu . Ako mogu da ga vole i paze , da mu pruže ljubav - što da ne ? Meni je normalnije da dete neko voli i pazi , pa makar i dva pedera , nego da ga rodi majka koja će ga udaviti golim rukama ili ga ostaviti u kontejneru . Ima ih nažalost i takvih .

Jeste, svakave majke postoje i to je nazalost tako oduvijek. Moja komsinica je svoju bebu ostavila u kontejneru, nije ni znala cije je dijete. Mislim ko god da ga je napravio-njeno je! Ja to ne mogu da zamislim, pa kako sjutra to dijete usmjeriti, da cerka ima djevojku, a momak momka, meni je to... A kad pomislim na pedere i da to dijete nije njihovo, prodje mi kroz glavu sto bi tom djetetu napravili, svega danas ima.

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:09:39)

Iskreno - kada god sam slušala o homoseksualcima , konkretno o dvojici muškaraca (ili pak gledala neke emisije na TV) - uvek su to bili ljudi : vrlo elokventni , inteligentni , školovani , razumeju se u umetnost , modu , uredni su , pedantni , romantični , kulturni , nežni , osećajni , svestrani ... Zašto odmah svi vide onu scenu ispod čaršava ? Meni to uopšte ne pada prvo u oči . Odavno već delim ljude na DOBRE i LOŠE , a u intimni im se život ne mešam . Ako dva DOBRA čoveka mogu da svojom ljubavlju od nekog deteta naprave još boljeg čoveka - ne zanima me ko koga popka i kakav je odnos penisa i vagina u krevetu . Bitno mi je da su DOBRI ljudi . A džaba mi je sav "normalan" heteroseksualni svet ako je LOŠ , i ako će siroto dete da pati pored heteroseksualnog oca alkoholičara ili promiskuitetne heteroseksualne majke . Glup primer , ali eto ...

Brana -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:10:04)

Ali oni ih sigurno nece pustiti da slobodno ispolje svoju sexualnost nego ce ih usmeravati da budu isti kao i oni,a drugo deca kopiraju roditelje to svi znamo tako da mislim da to nije dobro,drugo dete treba da ima oca i majku i da se preko njih profilise a ne da ima dve mame ili tate!
Sta sutra dete pita a kako sam ja nastao sta da mu kaze dva muskarca ili dve zene!

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:11:39)

A ja prvo pomislim na to dete koje u skoli treba da izjavi da ima dva oca ili dve majke... I nekako mi je to vec [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

indy_25 -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:12:34)

Iskreno - kada god sam slušala o homoseksualcima , konkretno o dvojici muškaraca (ili pak gledala neke emisije na TV) - uvek su to bili ljudi : vrlo elokventni , inteligentni , školovani , razumeju se u umetnost , modu , uredni su , pedantni , romantični , kulturni , nežni , osećajni , svestrani ... Zašto odmah svi vide onu scenu ispod čaršava ? Meni to uopšte ne pada prvo u oči . Odavno već delim ljude na DOBRE i LOŠE , a u intimni im se život ne mešam . Ako dva DOBRA čoveka mogu da svojom ljubavlju od nekog deteta naprave još boljeg čoveka - ne zanima me ko koga popka i kakav je odnos penisa i vagina u krevetu . Bitno mi je da su DOBRI ljudi . A džaba mi je sav "normalan" heteroseksualni svet ako je LOŠ , i ako će siroto dete da pati pored heteroseksualnog oca alkoholičara ili promiskuitetne heteroseksualne majke . Glup primer , ali eto ...

Pa nisi ni oni cvjecke ni sveci i njih ima losih kao ljudi i imaju los karakter kako to uopste poredis. i oni su pijanice narkomani kurve itd.

Didy -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:13:03)

Zašto odmah svi vide onu scenu ispod čaršava ?

To sam se i ja zapitala...

Anoniman -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (27.1.2011 0:13:16)

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

A ja prvo pomislim na to dete koje u skoli treba da izjavi da ima dva oca i li dve majke... I nekako mi je to vec [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Bolje da ima dva dobra oca koja će ga odvesti u školu i napraviti mu sendvič za užinu , nego da ima jednog lošeg kojeg će da se stidi ili kojeg nikad neće upoznati .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>