Lu -> RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece (20.11.2009 13:36:50)
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 Da li je bolest imati plave oci ili crnu kozu? Jer, sve su to hromozomske "greske”. Mama moje drugarice je izgubila ruku u saobracajnoj nesreci, te su moju drugaricu deca u skoli zvala – dete bogalja. Da li je mozda nju trebalo poslati u dom da bi se spasla decijih surovih sala? Da li je bitno ko vas voli, ako vas neizmerno i iskreno voli? Da li cete ga ismevati zbog te ljubavi, ili se nje stideti jer je siromasan, bez noge, bolestan...? Nije pitanje sta neko misli o homoseksualcima , da li ih voli ili ne, da li odobrava to ili ne, pitanje je da li je detetu bolje da odraste u domu ili uz dvoje ljudi istog pola koji ga vole? Da li je bolje detetu da se u sred noci probudi zbog nocne more u sobi sa jos desetak druge, uplasene dece, ili da se probudi u svojoj sobi i otrci u krevet izmedju dvoje ljudi koji ga vole najvise na svetu, i da se oseti sigurnim i voljenim? Ja nemam dilemu. Ljubav je najbitnija, bez obzira ko nam je daruje, a narocito kada je to sve i jedino sto nam treba. Homoseksualizam nije nesto sto se postaje, to nije stvar izbora, to je onaj trenutak kata spermatozoid oplodi jajnu celiju, to je trenutak kada se definise i boja kose, i boja ociju, i boja koze. Fizickim ili psihickim zlostavljanjem se ne postaje homoseksualac. To su srednjevekovna verovanja. Fizickim ili psihickim zlostavljanjem se postaje nasilnik, ubica, silovatelj...kriminalac...fizickim ili psihickim zlostavljanjem se ne moze promeniti boja koze, kose ili ociju, pa ni seksualna sklonost. Homoseksualci nikome ne nanose zlo. Pedofili nanose. Neko je napravio to bizarno poredjenje. Ne volim gay parade. Suvise su mi vulgarne. Seksualnost mi je nesto intimno, nesto za cetiri zida moje spavace sobe. Sta tamo radim ne treba da interesuje nikoga osim mene i mog partnera, dokle god nikoga ne povredjujem. Ali to nije tema...tema je da li ce dete biti normalno ako odraste u homoseksualnoj porodici? Hoce. Potpuno normalno, srecno, dobro ljudsko bice ako je odraslo u harmonicnoj porodici. Pol roditelja nije bitna. Kao da si pročitala moje misli i sročila ih na ovako divan način[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|