|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Želim abortus
9.12.2010 15:56:03   
Nensi*
Ja nisam u toku user posted image
Nisam ni znala da si trudna...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 501
9.12.2010 15:56:43   
Pretty78
ni ja nenesi.....ni moj ginekolog.....sto je najgore user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 502
9.12.2010 16:01:56   
JMPM
Sad je bitno samo da mislis pozitivno user posted image !Nije lako sigurno,ali ti si jaka i ti ces sve to izdrzati.Uz tebe je cela RR i mislicemo NON-STOP na tebe i ne daj se user posted image !Misli na svoju decicu koja su uz tebe i koja te trebaju nasmejanu i vedru,sve ce biti u redu user posted image !Nadam se da si svesna da smo svi uz tebe user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 503
9.12.2010 16:03:35   
Pretty78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...rasplaka me...........doduse danas je to veoma lako uraditi...ali ipak.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 504
9.12.2010 16:04:22   
minna
Ja nisam procitala razloge, ne mogu da nadjem, ali to nije ni bitno, vazno je naravno da ih ti znas, probaj da se sto manje nerviras! user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 505
9.12.2010 16:16:11   
Trudnicica83
Pretty potpuno te podrzavam i drzim ti pesnice, znam koliko se lose osecas sada...ali tesi se da ipak radis pravu stvar jer ako si pila i antibiotike i svasta nesto, ovako je sigurnije...a vec imas dvoje decice..bice jos beba, ne brini ako budes zelela! user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 506
9.12.2010 16:20:35   
Shishica
user posted image user posted image user posted image
Stomak mi se izokrenuo!

Pritika, stvarno ne znam sta da napisem pametno.. Ja sam strasno protiv abortusa, ali na neki nacin te razumem.. i ne znam sta bih ja radila..
Ovo je toliko frustrirajuce i odluka je stvarno uzasno teska...

Ljubim te.. i ljubim tu malu mrvicu.. sta god bilo.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 507
9.12.2010 16:59:40   
Snelle
Pretty, ne znam šta bih ti rekla a da se ne ponavljam. Stvarno mi je jako žao user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 508
9.12.2010 17:32:32   
mihi
Prity drži se, biće sve ok.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 509
9.12.2010 17:39:51   
nala
Pretty, znaj da sam uz tebe. Sta god i kako god bilo, drzi se i zelim ti da sto pre sve to prodje. user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 510
9.12.2010 17:43:10   
NadaR
Drzi se Pretty user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 511
9.12.2010 17:46:09   
Shishica
Bem ti zivot.. ja se i dalje nadam kako ce se predomisliti i sve ce biti uredu i tako... user posted image
Ali sta je tu je...mater mu...

Za jedno mesec dana bice sve mnogo bolje..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 512
9.12.2010 17:53:37   
Trcosava
Sunce ti Pretty ja tek sad vidim.
Prošla sam isto kroz šta ti sad prolaziš i veruj mi, biće ti teško možda dan, dva, tri - ali posle ćeš shvatiti da ne bi želela da budeš pod sresom 9 meseci, da razmišljaš da li je sve ok....

Drži se mila user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 513
9.12.2010 18:00:31   
Verus
drzi se pretty-ovo nema lepu stranu medalje....sta da se radi

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 514
9.12.2010 18:15:23   
Anoniman
Pretty,svi smo uz tebe user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 515
9.12.2010 18:19:02   
mati
Moras ostati hrabra. user posted image  Drzi se, zene su uz tebe

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 516
9.12.2010 18:26:28   
Anoniman
šta reći... sem drži se, budi hrabra. Bićeš ti brzo opet OK.

(odgovor članu mati)
  Direktna veza do poruke: 517
9.12.2010 18:39:28   
Pretty78
mnogo vam hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno mi znaci, divne ste

sutra cim dodjem k sebi javljam se ali posto ne mogu ovde moracu na FB user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 518
9.12.2010 18:46:44   
Dada81
Pretty,za dobro svih,tako treba,budi jaka! mislimo na tebe!user posted image user posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 519
9.12.2010 18:57:03   
Lu
Pretty...ako i u jednom djeliću sebe osjećaš sumnju, razmisli dobrouser posted image
Želim ti svu snagu i hrabrost user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 520
9.12.2010 19:00:58   
simke
Prettyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 521
9.12.2010 19:05:51   
Alexis79
Pretty zeno jaka mislicemo sutra na tebe.

Samo hrabro

Saljem ti puno pozitivnih misli za sutra.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 522
9.12.2010 20:03:05   
Anoniman
prety, nemam reci user posted image  kad vec moras to da uradis, potrudi se da to sto pre prevazidjes i izbacis iz glave...

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 523
9.12.2010 22:03:14   
Pretty78
hvala svima

sad dam tek ukapirala da se sutra ne mogu javiti na face jer tamo imam neku rodbinu user posted image  koja ne zna i ne treba da zna , tako da cu vam se javiti kad budem dosla k sebi i k racunaru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 524
9.12.2010 22:05:15   
JMPM
Draga,poslacu ti moj mob u PP ako zelis da se javis...tu sam uz tebe,neces ni primetiti da ti disem za vratom user posted image !Cuvam te iz daleka user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Koje ime da dam cerkici?
Jelena27

KOJE IME DA DAM CERKICI?!

Nina (19%)

Mia (12%)

Iva (13%)

Ivona (12%)

Lana (23%)

Anja (20%)

Ukupan broj glasova: 288

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here