|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Želim abortus
10.12.2010 15:21:36   
Daca88
Prettyuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 551
10.12.2010 15:23:54   
Dada81
Mislila sam baš kako si,budi jaka kao i do sad i brz oporavakuser posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 552
10.12.2010 15:26:56   
Mivica
Evo, i od mene veeeliki user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 553
10.12.2010 16:25:43   
Maya21
user posted image user posted image

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 554
10.12.2010 16:27:45   
Didy
Da što pre prođe...
user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 555
10.12.2010 16:33:05   
Anoniman
I od mene user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 556
10.12.2010 16:48:14   
nala
Pretty, zelim ti brz oporavak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 557
10.12.2010 17:34:56   
Ivanka 75
Idemo dalje Prettyuser posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 558
10.12.2010 18:29:48   
Podrum Š.
Pretty user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 559
10.12.2010 19:36:03   
Pretty78
Hvala vam svima na podršci..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dosla sam sebi, mada mi se i dalje spava, stomak me boli i krvarim ali nista strasno

inace je danas bilo fuuuuuuuj primljena u 8, čekala do 10:30 anesteziologa, stavili mi braunilu , legla na sto ...... i probudili me da legnem u krevet
a soba gde se to radi je kao iz najgorih filmova strave i uzasa...katastrofa
sto na ko sam lezala je licio na dasku za peglanje...iste sirine i cak mislim , posto sam ja malo gabaritna da sam "curila" sa svih strana stola. Ono sugavo gde okacis noge je od obicnog metala da ti se useče....uzas..........a soba 2 sa 2.....u sobi njih milion i trista.....i onda te premeste u sobu gde samo cekas kad ce parce plafona da padne na tebe, zidovi se ruse, stolice se raspadaju, a one komodice da ih prodam kao antiku verovatno bih zaradila.
Jedino sta je za svaku pohvalu su sestrice , bile su diiiiiiiiivne ali bas divne....
Za one koji znaju betaniju to se sve nalazi u onom delu iza starog dela one male kucice

I tako.....proslo je......grozno je....osecas se vise nekako praaaaaznnooooooo nego bolno......

JMPM stvarno si  user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 560
10.12.2010 19:38:21   
Pretty78
i da...pita mene dr  hoces sad staviti spiralu.......neeeeeeee necu ....mislim da cu da ustrojim muza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nekako mi se to cini kao bezbolnija varijanta....

a anestezilog dosao pa me gledaaaa pita me jel se znamo ja kazem znamo se dva puta ste mi davali epidural a on kaze....jaoooooooooooooo pa ti si radoslava iz vreme je za bebeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imala sam privilegije :)

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 561
10.12.2010 19:38:46   
IVA 11
Preety user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 562
10.12.2010 19:43:32   
LillyT
Našoj dragoj drugarici želimo brzi oporavak user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 563
10.12.2010 19:48:21   
Daca88
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 564
10.12.2010 19:54:34   
Anck Su Nmaun
Prety  draga.... zamisli jedan veeeeliki snaaazan zagrljaj od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 565
10.12.2010 19:57:36   
Mishica 77
Pretty, mila, guramo dalje user posted image user posted image user posted image
Stižeš i na koncert sutra... jel vidiš? user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 566
10.12.2010 19:59:47   
SUPER MAMA
Pretty draga bitno si to preguralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Budi nam jaka sada kao sto si i uvek bila zena stena.

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 567
10.12.2010 20:05:53   
Anoniman
Pretty user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
  Direktna veza do poruke: 568
10.12.2010 20:42:03   
JMPM
user posted image user posted image  user posted image  user posted image Sve sam ti rekla u ovih par smajlija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 569
10.12.2010 20:50:49   
Snelle
Imam pitanje za moderatore - da li može naziv teme da se promeni, stvarno mi je degutantan, s obzirom da je ovo forum koji promoviše porodicu, rađanje.....ovo "želim" mi mnogo bode oči user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 570
10.12.2010 23:40:21   
dijana1*
Pretty, hrabra zeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 571
10.12.2010 23:43:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Snelle

Imam pitanje za moderatore - da li može naziv teme da se promeni, stvarno mi je degutantan, s obzirom da je ovo forum koji promoviše porodicu, rađanje.....ovo "želim" mi mnogo bode oči user posted image

Mislim da je o ovome bilo već reči... Tema je otvorena u tom kontextu. Mada, možda je dovoljno da se zove "abortus".

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 572
10.12.2010 23:43:59   
Alexis79
Pretty  user posted image ,tj .Radoslava  iz vreme je za bebe  user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Alexis79 -- 10.12.2010 23:48:22 >

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 573
11.12.2010 0:04:21   
Nensi*
Pretty user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 574
11.12.2010 7:55:08   
Lu
Pretty, želim ti što brži oporavakuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

kako bi ste se ponasale?
sandrina

prema nepazljivom partneru?

isto (49%)

ostavile bi ga (51%)

Ukupan broj glasova: 129

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here