Lu -> RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u nadi da ćete mi pomoći... (8.9.2008 12:03:36)
|
Uz dužno poštovanje,mislim da pogrešno razmišljate. Zašto ste se odmah odlučili na abortus,i to na neki primitivni način koji vam može ugroziti život. Imate vezu koja traje godinu dana,pokušajte razgovarati,zapitajte se dali se volite,dali želite da se rastanete od muža ako ste nesretni,jer sretni niste kad vam treba netko drugi. A ako želite ostati sa svojim mužem trebate biti iskreni snjim jer jedino tako ćete biti smireni i nećete cijeli život morati nešto kriti od njega i strahovati da se neotkrije. A sada najvažnije,dali je to malo stvorenje zaslužilo takvu kaznu da ga ubijete??? Dobro razmislite dok još imate vremena,kajanje boli jako i neprođe nekada za cijeli život, razmislite malo koliko će radosti ta bebica da unese u vaš život i biti će vam zahvalna do kraja života,jer ništa na svijetu majci nije vrijednije od njenog djeteta,nijedna ljubav nije tolika,vjerujte mi. Ja vas potpuno razumijem bila sam u sličnoj situaciji,znam kako se grozno sad osjećate i kako se lomite,nemojte pogrešno skrenuti,jer nikada sebi nećete oprostiti,biće teško ali učinite pravu stvar,a ja sam sigurna da vaše srce zna što je to. Molim vas razmislite još jednom i porazgovarajte sa svojim mužem,nakraju i ako vas ostavi,ništa nije vrijedno vašeg djeteta.
|
|
|
|