Anoniman -> RE: Želim abortus (14.12.2009 13:36:15)
|
IZVORNA PORUKA: Debeljuca ja sam drugacije VOSPITANA moja mama je neplanirano zatrudnela.... rodila brata u srednjoj skoli rodila mene posle rodila jos jednog brata posle zavrsila skolu visu skolu zaposlila se radila tada radio zavrsio fakultet i post diplomske... a nama nikad ljubavi nije nedostajalo... jer su se voleli i danas se vole.... ja sam tokom ove trudnoce zavrsila skolovanje, napredovala u karijeri itd.... a sex iz razonode... e pa trudnoca je najmanja briga.... treba malo vise brinuti o nekim prenosivim bolestima.... ako se vec igra nezasticeno... sto se tice obrazovanja.... pa gde su roditelji tih devojaka.... e u tome i jeste ironija.... sto porodice koje manje para imaju imaju vise dece... i daleko su srecnije.... a zaraditi se moze.... ko hoce moze... ko nece... nece da se sagne ni za dinar na ulici koji vidi.... debeljuco, ne slazem se. Drago mi je sto je tvoja porodica na taj nacin zivela i to je divno..Ali tvoj slucaj nije univerzalan slucaj!!! Moja mama, tata, brat od godinu dana i ja od cetiri godine smo zaista bili na ulici!!!Ako si procitala! Izvini, ali ko moze moju mamu da krivi sto je abortirala... Uslovi koje ti navodis su ok. postoje mnogo gore price. A kad kazes: "gde su tim devojkama roditelji???" Upravo to ti pricam: neka abortira ona koja misli da o svom detetu nece moci da vodi racuna kako treba i sutra da je edukuje za osnovne stvari!!! A trece, ta generalizacija: siromasni imaju mnogo dece i srecniji su...koje je to istrazivanje radjeno o tome ko je koliko srecan? ja znam porodice koje se gloze i nesrecne su samo zato sto nemaju hleb da jedu, otac nije primio platu u firmi godinu dana., racuni se taloze.... pa pogledaj Rome...njima bi bilo pametno da malo nauce o kontracepciji a ne da prave vojsku koja prosi.
|
|
|
|