Jacaca -> RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u nadi da ćete mi pomoći... (9.4.2009 0:06:50)
|
Nikako abortus, ali ja ovu zenu na zalost razumem imala sam u prvom braku ludaka za muza, znam, sta znaci kada se treses i bojis muza, batine, maltretiranje.......drugo toliko puta smo procitali u novinama muz ubio zenu, oni su jednostavno slabici koji ne mogu da podnesu takve vesti za razliku od zena koje to svakodnevno podnose i guraju dalje trbuhom za kruhom kako bi prehranile svoju decu, njima kada pukne klapna ne misle o deci, samo o tome da ne mogu da zive bez tebe, sebicno. Moj bivsi je pretio da ce ubiti dete, mene i sebe, uvek dok smo isli autom svi troje stalno sam se toga plasila, zato ne vredi samo osudjivati, zaista je sa ludakom tesko ziveti, a razumem zasto je imala i tog tipa, zeljna je neznosti, lepe reci, paznje i ljubavi mislim da je to jedino drzi u zivotu, meni se srecom nije tako nesto desilo inace bih 100% bila mrtva, jedva sam se i ovako izvukla iz tog braka. zenio se jos cetiri puta i ima jos dvoje dece, a sadasnja zena je malo starija od moje cerke i sa njom ima dete. Srecom ja sada imam predivan brak i muza.
|
|
|
|