|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Želim abortus
7.6.2010 15:25:23   
Nana*
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Imate temicu o Kontracepciji, kopiram vam tamo ove postove, ako nekom bude trebalo. user posted image

Ooo dobro Nejti draga, mi smo se malo zanele ovde jer se radi i o tome kako da se zastitis. Pardoniram.

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 476
7.6.2010 15:27:03   
Mivica
Ovako...
Verolino mi je jako draga i uvek puna razumevanja za druge, zato ne znam kako se to dogodilo sinoć. Kontam da je lično pogođena temom, pa je zato tako burno odreagovala, ali mislim da je ipak malo preterala u napadanju onih koji nemaju isti stav kao ona. Mislim da ne mogu da napadam nekoga ko ima nešto što ja nemam, a onda to odbaci. Moj život-moja stvar. Tvoj život-tvoja stvar. I za mene se tu priča završava.
Iskreno, naljuti me kada čuje da žene abortiraju po 8, 10, 15 puta-to je totalna neodgovornost prema sebi, svom životu i zdravlju. Ali, ne osuđujem takvu odluku po svaku cenu. Četiri meseca nakon porođaja menstruacija mi je kasnila 7 dana. Bilo je tako i mesecima kasnije, dok se ciklusi nisu sredili, ali meni je tada na pamet padala jedino trudnoća. Uzalud me je muž ubeđivao da to još nije sve došlo na svoje, ja sam bila ubeđena da sam trudna. Neću sada da navodim, ali imam milion razloga protiv kako male, tako i velike razlike među decom, tako da bih se tada sigurno odlučila za abortus. A devojke sa crtica znaju kolika je moja ljubav prema deci.
Sve u svemu, moj zaključak je da ne treba generalizovati stvari. Ako se ne slažem sa nekim, pokušaću da ga razumem. Ako ne mogu da ga razumem, ok, ali ga neću ni vređati ni napadati. Jednostavno, ja nikome ne sudim.

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 477
7.6.2010 15:27:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nana*

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Imate temicu o Kontracepciji, kopiram vam tamo ove postove, ako nekom bude trebalo. user posted image

Ooo dobro Nejti draga, mi smo se malo zanele ovde jer se radi i o tome kako da se zastitis. Pardoniram.

Ma ne moras meni, mila, to moderatori lupaju packe user posted image , nego da ljudi imaju sve u temici kad nekome bude trebala kontracepcija user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 478
7.6.2010 15:27:15   
Pipi duga carapa

IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa

A ne Pipi user posted image  I decaci i pored toga sto one koriste tabletice, koriste i kondome jer ih uce da pored nezeljene trudnoce postoje i polne bolesti user posted image .
Nisu uvek ni decaci krivi.
Trudnice moja lepa mi cemo radjati pametnu decu i edukovati ih na vreme,pa im zastita pre 18 i nece trebati.Sta kazes kakav vic,kako se samo tesim

Duso moja, kad bi ti ja pricala u kakvom sam trenutno tripu ti mi ne bi verovala... Ali nadam se da cemo uspeti bar malo u tome... Ljubim te
Znam zato sam i obrisala prethodni post,samo da si mi zdravo i da se rodi ta prelepa bebica,mozda cemo biti prije pa cemo decu edukovati na pravi nacin.A sad uzivaj ima vremena dok ne udju u pubertet .Ljubi te Pipi

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 479
8.6.2010 17:59:12   
viking
Evo, post je obrisan! Molim da ga više ne komentarišemo i ne pridajemo značaj takvim komentarima.
Na mestu voljno! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 480
8.6.2010 18:05:05   
LillyT
Morali smo nekako da privucemo paznju moderatorima pa da se isti obrise user posted image  

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 481
8.6.2010 18:08:12   
viking
Tek sam došla s posla, Dunja mi je poslala sms pa sam se brzom brzinom ulogovala :)

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 482
8.6.2010 18:17:53   
Anoniman
Da pored sebe nemam coveka kog volim i sa kojim zelim sve, da imam neku bzvznu vezu, da nisam spremna za dete, svim nacinima bih pokusala da se zastitim,a ako me ubode i pored toga, DA, isla bih na abortus! A abortus kao kontracepcija... nemam reci!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 8.6.2010 18:18:22 >

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 483
9.12.2010 12:32:52   
Pretty78
zeneeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
ujutru u pola 8 mi je zakazano.......
jako se bojim, zbunjena sam ma pojma nemam kako se osecam, pogotovo kad sam videla na UZ pokrete i otkucaje srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

........idem pod totalnu anesteziju

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 484
9.12.2010 12:34:03   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 485
9.12.2010 12:34:27   
Olga75
Pretty user posted image ako si odlucila probaj nekako da preseces user posted image , tesko je verujem user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 486
   [Obrisana poruka]
9.12.2010 12:36:06   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 487
9.12.2010 12:37:33   
anajid
I ja sam htela reci isto sto i Gagi,da jos jednoom razmislis,no procitala sam razloge koje si napisala!Uf,nemam sta pametno reci Pretty.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 488
   [Obrisana poruka]
9.12.2010 12:38:51   
Brisani korisnik

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 489
9.12.2010 12:39:23   
minavb
IZVORNA PORUKA: Pretty78

zeneeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
ujutru u pola 8 mi je zakazano.......
jako se bojim, zbunjena sam ma pojma nemam kako se osecam, pogotovo kad sam videla na UZ pokrete i otkucaje srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

........idem pod totalnu anesteziju

Zao mi je sto moras da prolazis kroz to. Ljubim te i grlim puuuuno i zelim da sto pre zaboravisuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 490
9.12.2010 12:39:59   
viking
Pretty user posted image  Drži se!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 491
9.12.2010 12:40:58   
Vučko.ba.
Pretty pročitala sam razloge... drž se ženo user posted image user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 492
9.12.2010 12:41:17   
Maya21
Pretty draga user posted image user posted image samo hrabro, kad vec drugacije ne moze user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 493
   [Obrisana poruka]
9.12.2010 12:41:57   
Brisani korisnik

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 494
9.12.2010 12:43:38   
Jeca*
podrška i od mene...
žao mi je što je tako, ali razlozi su vrlo jasni...

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 495
9.12.2010 12:56:16   
Pretty78
hvala vam svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mnogo mi zaoooooooooooooooo

juce kad sam videla ... user posted image user posted image user posted image

nadam se da ce sve proci ok i da cu se brzo oporaviti jer pojma nemam kako to ide
a u subotu uvece Martina ima PRVI koncert sa folklorom nadam se da cu moci da idem da je geldam ????

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 496
9.12.2010 13:21:07   
Diabla
Pretty, nisam procitala tvoje razloge, nije ni bitno, nego ti zelim puno srece, da to pregrmis i da se brzo oporavis. Saljem ti pozitivne energijeuser posted image user posted image user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 497
9.12.2010 15:49:50   
Pretty78
Hvala Diabla....user posted image user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 498
9.12.2010 15:52:59   
JMPM
Pretty i ja ti zelim puno srece user posted image !Da sto pre prodje i da ako mozes zaboravis na to sve...nisam upucena o semu se radi,ali uz tebe sam i ja user posted image  user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 499
9.12.2010 15:55:35   
Pretty78
hvala JMPM....pisala sam u temi http://www.ringeraja.rs/forum/Sekundarna_amenoreja/m_544181/tm.htm

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

NadaR

Glasate li u anketama?

ne-glupe su (6%)

ponekad-kad mi je dosadno na forumu (43%)

da,uvijek-zanimljive su (52%)

Ukupan broj glasova: 127

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here