Pipi duga carapa
|
Ma ko smo mi da sudimo o tudjim odlukama zao mi je svake zene koja se nasla u toj situaciji,a tek devojcice pa to je veliki stres prvo za nju,onda i za roditelje Nazalos starosna granica stupanja u seksualne odnose stalno se pomera,tako da danas osnovci sa 14,15godina imaju to iskustvo na zalos neka DECA i ranije.I sta sad ja sutra mojoj devojcici sa 15 godina,pored snalica trebam da kupim mikroginon,zato sto neki mali kr ne zeli da koristi kondom.Zasto moje dete mora i sve ostale devojcice,zene moraju da prodju kroz ovakva ponizenja gde drugi sude sta je trebala da preduzme da se to ne dogodi ili sto je odlucila da abortira ako se vec dogodilo.Pa te devojcice,zene su vec osudjene samim tim sto prolaze,kroz sva ta ponizenja,patnju,bol,traume....zasto zbog muskih .Ma gde je tu ljubav kad muskarac,zbog par sekundi zadovoljstva ne zastiti zenu koju voli,da ne prolazi kroz sve to.Najezim se kad cujem,da zene abortiraju3,4,5i vise puta e tad ih vec osudjujem same su krive,sto se ne zastite kad vec zive sa muskom Svaka zena pa i devojcica masta da postane majka,pa to je taj prirodni instikt koji sa godinama postaje sve izrazeniji i mogu misliti kako je toj osobi kad MORA da sa odluci na taj korak i da abortira,pa nije monstrum da ne oseca nista i da je zbog toga srecna i zadovoljna.Moja majka je abortirala jednom,svekrva ni jednom i zbog toga svog svekra veoma cenim.To je postovanje prvenstveno prema zeni.Zato apelujem na sve majke koje imaju musku decu,edukujte njih,da moraju da zastite svoje devojke,zene...ja ako budem imala sina sigurno necu dozvoliti da nekom detetu uprorasti detinstvo,devojci mlados ,a da pri tome ne snosi nikakve posledice vala cu mu dati rec da cu ga ja ozeniti sa petnaest ako treba,jer mora da preuzme odgovornost,a Boga mi i da izdrzava svoju porodicu.
|