choopa choops -> RE: Dečiji stomatolog (11.2.2016 21:36:35)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Čupo, to i mm kaže, da je negde čuo da je Fluor štetan u tim nekim dozama (Fluonatril ili Fluorogal, pretpostavljam i da je isto), da su Amerikanci radili istraživanja. I pitao je danas dr. a ona reče da istraživanja nisu dokazala da je štetan. Zato me i zanima da li daju ostale mame sa RR? Pišite mame, da li dajete Fluonatril? Dr. kaže da se detetu daje jedna dnevno, nakon 2. godine, da izgricka, u bilo koje doba dana. Ako se zaboravi nekada da se da, sutradan ide samo jedna, nikada dupla doza. Da, ja imam selektivno pamćenje, pročitam nešto i zapamtim samo detalje, a kad me pitaš šta i kako ja nemam pojma [sm=smiley36.gif] Elem, sad potražih na netu, i da, ja NE bih davala. KLIK Edit: Da dodam, da ja nisam pila, a i njima sam davala to svega par puta, L ima kriminalne zube, M mnogo bolje od nje. Tako da ja mislim da to nema puno efekta, genetika je tu glavna. Jer ako ko vodi računa o higijeni zuba, onda je to moja L, a kad je čovjek vidi rekao bi da u životu zube nije oprala, kvare se brzinom svjetlosti, ima zadah. Užas. Genetski su joj loši...
|
|
|
|