Zemunka85 -> RE: Dečiji stomatolog (5.4.2017 15:22:05)
|
Nema na cemu [sm=smiley31.gif] Oni imaju neku foru sa godisnjom pretplatom [sm=smiley36.gif], to se kod njih zove "program". Mi smo bili u programu godinu dana. Koliko se secam, bilo je jako skupo, ali opet jeftinije nego da smo svaku posetu ponaosob platili, jer tada nismo izlazili. Bukvalno jednom nedeljno, jer je njoj krenuo karijes izmedju gornjih keceva, a onda oni ne samo da sredjuju taj karijes, nego pokusavaju da nadju i izruk, rade neke indekse pljuvacke, mere vitamin D iz krvi, prave kontrolu ishrane, daju ti ksilitol da "zalivas" zube ... jedno vreme smo bas cesto isli, onda je on to sve sanirao, stopirao i evo vec preko god dana nismo bili. Covek ej carobnjak, plomba na kecu ne mrda iako ona zagriza na to i jabuku i hleb .. i sve. Ko god drugi da ej stavio, bukvalno sutradan ispadne ... Ja sam bas njime prezadovoljna, pored toga sto je u teoriji vrhunski strucnjak (mislim na biografiju [sm=smiley36.gif]) i ruke su mu zlatne! Vi imate drugi problem, ali kadas e krene na vreme, sve se to sredi/stopira,,,,
|
|
|
|