choopa choops -> RE: Dečiji stomatolog (24.10.2014 13:30:54)
|
Moja ćerka (6g) ima strašnih problema sa zubima, čak i zubar ne može da vjeruje kojom brzinom joj se kvare [sm=smiley13.gif] Prvu popravku zuba je imala jako rano, više se ni ne sjećam. Srećom, najčešće je raspoložena za saradnju, ali ne baš uvijek. Ima 3 otvorena zuba, gangrena, zbog koje smo kupili i Waterpik da ispiramo te rupe...Pere zube non stop, ali jednostavno njoj se zub raspadne bukvalno sa prvom pojavom tačkica [sm=smiley13.gif]. Piti fluor, ne piti...ne znam. Cijelo vrijeme sam se nadala da će kad izađu stalni zubi stvari malo krenuti na bolje. I evo, prije nekoliko su joj krenule donje jedinice, jedna mliječna se klimala i jedva nekako ispla, a dio korjena je ostao [sm=zmeden.gif] Zbar kaže da se tu ne treba ništa dirat da će to samo vremenom da izađe??? Krenule su joj šestice, koje jako polako izlaze, a dr kaže da moraju skroz da izađu da bi ih zalili. Međutim muž je povede kod koleginice od tog zubara, i ona ih zalije sve, bez obzra što su neke samo do pola provirile? Kako je bilo kod vaše djece? I još jedno pitanje, druga jedinica koja je počela da raste, raste iza mliječne, jer ova ne mrda bukvalno. Dr je rekla da ova prva mora da se vadi. Da li se još nekome desilo i kako su djeca podnijela? Koliko je bolno? Tačno vidim da kako je krenulo još ćemo na kraju i sa protezom završit, a ja ću nervni slom da dobijem od pranja, ispiranja zubića šezdeset osam puta dnevno (kad je napunila 4 god dr je rekao da mi moramo da počnemo da joj peremo zube, jer ih ona vrlo vjerovatno ne pere dobro sama, pa se zato tako brzo kvare [sm=smiley19.gif] )
|
|
|
|