Seki22 -> RE: Autizam kod dece (28.8.2017 11:47:23)
|
Drage moje,pozdrav svima,moj sin ima dve godine,napunio u avgustu,nekako.od kako je napunio godinu ppcela sam da uvidjam da kasni za svojim vrsnjacima,tesili su me svako djete je za sebe sto.je i tacno,medjutim nije se odazivao na ime neko vrjeme ali je posle poceo,za cjelu sitauciju krivim sebe i supruga,naime on je gkedao beby tv non stop,moj suorug je trebao zbog reforme u sluzbi da ostane bez posla i tako je njegova prva godina bila puna svadje,vjerujete non stop,njegovi su dolazili kod.nas i oni su doorinjeli,ma uzas. On je sve to gledao,bili smo u Kralja Nilutina,logoped nas pregledao i rekao da on ne razumje osnovne funkcije,napredovao je on,zna ime i prezime,moje ime i ime oca,koliko.ima godina,voli slikovnice i pobekad pokaze gde je pinokio vise kao on lista i prica mi pricu,zna djelove crvenkapr i ponavlja.ih iz price,zna abecedu napamet ne cjelu pjesmicu,zna da broji do deset jer ide uz stepenice non stop to.mu.je opsesija i.gleda u svjetlo,kad nece da jede kaze.necu,kad nece da pije necu,tek sad uzima casu pije sam vodu i mljeko,i.kaze necu da.se ljuljam i tako. Kaze suprugu kad ga golica po imenu ga oslovi nemoj mene,e sad tezak je za saradnju,nece da uci,nece da ponavlja,bekad hoce nekad ne,bili smo.kod moje.sestre.u inostranstvo sve mu je prijalo,od njih je ucio,mnogo je vezan za mene,spava sa.mnom,non stop.se.mazi.sa.mnom. ali nekako nece sa djecom,nemamo djecu njegovog uzrasta kod nas,pa ce uvrtic sad i kod logopeda,malo je osobenjak,jako me je strah za njega. Mi smo njega cekali cetri godine,vantelesna nije nam uspela,stvarno sam se borila za njega,mi smo.iz ljubavi se uzeli ali eto taj period je uticao i na nas i.njega,molim za savet kako.i sta.sa njim,igracke nekad sklapa.kocke,nekad redja u niz sto.me je strah,bekad vozi.autice nekad redja,vodi.me za ruku kad nesto hoce,pozdravljam vas sve i ljubim
|
|
|
|