choopa choops -> RE: Autizam kod dece (8.5.2016 17:58:02)
|
Pisali smo tamo u temi povodom gubljenja ovoga autističnog dječaka iz Podgorice, pa ću prekopirat postove ovdje jer smo počeli neku priču o GPS uređajima za praćenje pa da nastavimo ovdje ako postoje neka iskustva sa tim. IZVORNA PORUKA: choopa choops Neki covjek iz Nisa, koji isto izgleda ima autisticno dijete, napravio je juce aplikaciju za tel koja javlja na kojim mjestima ljudi traze. Zaista su sa svih strana pritekli u pomoc, nazalost jos uvijek bezuspjesno. IZVORNA PORUKA: choopa choops Ne znam stvarno više.[sm=smiley13.gif] trebalo bi da ova djeca nose one narukvice ili nešto tako uvijek sa sobom. Nego se bojim da bi to skidali... KLIK IZVORNA PORUKA: choopa choops Nisu branki [sm=smiley13.gif] Ja ne mogu da kažem koliko sam srećna što ima toliko dobrih ljudi, spasilačkih službi iz drugih zemalja (čiju su pomoć naši odbili!!!!!!), roditelja autistične djece iz svih krajeva bivše juge, djece, starih ljudi koji učestvuju u potrazi. Ali se sad već bojim [sm=smiley19.gif] branki, moram te nešto pitat, možda bi trebali pisati u temi autizam, ali...da li si razmišljala o ovim narukvicama? Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali u grupi na FB ima dosta postova gdje jadni roditelji iz Srbije, BiH autističara kažu kako su i njihova djeca gubila (srećom su svi odreda pronađeni nakon kratkog vremena). Realno, to bi nam svima možda bilo potrebno, ali za njih pogotovo. Znaš li koliko su one u upotrebi u Srbiji, ili uopšte u okruženju? Kakav je tvoj stav o tome?[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: branki RR Choopo,ja sam celu noc razmisljala o malom ognjenu i bojim se da nije najgore[sm=smiley13.gif]heej,cetiri dana ga nema,mislim sta je jeo,sta je pio,nema vode,hrane,bos je.uzas,uzas! Ja sad od tebe cujem za te narukvice.i ako je tako,nesto na foru nekog gps- a,je li,pa da moze osoba da se locira,onda sve pozitivno,naravno.mislim,oni su nepredvidivi,misli im za sekund odu nekud,ko zna,treba covek biti oprezan.ne znam samo je li stetno nositi tu narukvicu stalno,mislim imali kakvog zracenja ili nekog emitovanja ili sta vec. Tuga,jadni roditelji,a i on!
|
|
|
|