branki* -> RE: Autizam kod dece (11.11.2015 15:36:22)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita branki, to je F E N O M E N A L N O! On ce, bboze zdravlja, do skole, biti savrsen [sm=bravo.gif] Rosi,iz tvojih usta u bozije use,sto se kaze!da da dragi bog! Zemunka,u pocetku je nije primecivao,nekih nedelju dana...onda je poceo da je primecuje,dodirne je,kad ona lezi na krevetu,a on skace okolo nje bas je vodio racuna da ne stane na nju,nije je odgurivao.to je bilo dok je ona jos bila neaktivna.sad kako ons puzi i hoce kod njega,dosadna mu je.kad on uci i vezba,ona dodje da mu dira knjige,on joj otima,buni se,gura je.kad jede i sedi za stolicom,ona hoce da dodje i da se popne da se drzi za njegovu stolicu,on joj ne da,gura je.kad je nesto besan i ljut,npr mi mu ne damo cips,onda on obavezno gleda u onoj ljutini,posto ne sme na nas da se istrese,da gurne bojanu ili je ustine!pricali smo sa dr,kaze da je to normalno ponadanje starije brace,nevezano za problem.proci ce vremenom.kad mu kazemo pomazi boku,onda on ide i kao malo je pomiluje po glavi[sm=smiley36.gif] Dok sam bila u porodilistu i kad sam dosla bio se nekako povukao malo u sebe.
|
|
|
|