Gogson -> RE: Alergija na mlecne proteine (23.3.2016 8:27:09)
|
Beba vise balavi, pripremaju se zubici i time sam i ja objasnjavala sluz, ali krv koja se ponovo pojavila ne moze biti objasnjena time. Na integralnom pirincu koji jedem pise da moze da sadrzi tragove glutena...nijedan pirinac kod nas nema sertifikat da je cist od glutena. Pirinac ispiram pre kuvanja pod mlazom vode u cediljki i time pokusavam da resim taj problem. Proso sam od juce prestala da jedem posto GE ionako nije rekao da ga jedem, to sam uzela na svoju ruku, jer mi je muka bila od pirinca, ali nema problema izbacicu ga. Ja se bojim da se ne radi o necemu ozbiljnijem, o Kronovoj bolesti, ne daj Boze, ili necemu slicnom. Medjutim kada sam GE prosli put pitala da li misli da se ne radi o necemu ozbiljnijem on je odlepio i rekao da ce da napise da se uradi kolonoskopija na majcin zahtev. Naravno, komunikacija se onda vratila u normalu, ali eto, ne moze covek nista ni da pita, a jos placa, posto smo isli privatno. Ako imate neku preporuku za pirinac a da znate 100% da nema tragove glutena bila bih vam zahvalna na preporuci. Da li se nekome desavalo da se situacija popravi, pa pogorsa ponovo? Osim toga, njegova preporuka je bila da pocnemo sa uvodjenjem nemlecne ishrane, posto beba ima 4,5 meseca i to tako sto cu joj za rucak dati kasicu od krompira, sargarepe i bataka, a posle 15 dana uvesti za vecernji obrok nestle sinlac. Jedan dan sam dala ovu kasicu, ona je divno prihvatila, ali smo tu noc obnevideli i muz i ja, jer se budila na svakih 45 minuta. Da li je neko imao problem slican ovom?
|
|
|
|