Verus -> RE: Alergija na mlecne proteine (7.7.2010 13:58:55)
|
Evo da se i mi dodamo na listu. Dijagnostikovana je pre nedelju dana alergijom na mleko, tako da sam ja ne dijeti bez svih mlecnih proizvoda vec 9 dana. Znaci, moram da citam i svako najmanje slovo na proizvodima... Brine me to sto mi se jedno 5 dana nakon dijete pocelo smanjivati mleko-AKO MOGU DA MI POMOGNE ZENICE KOJE SU MORALE NA OVU DIJETI-STA DA JEDEM??? Zavrsila sam na mesu, vocu i povrcu, sto je sve nedovoljno masno...mleko bi mi ranije imalo puno masti, vise od pola u flasici je masnoca bila kad odstoji u frizideru-sada, jedva prst na vrhu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] tuzna sam, place mi se, ne znam sta da radim. Pretrazila sam internet ali nesto slabe vajde oko informacija. Naime, cilj mi je da sada dojim sto duze, i godinu dana (ranije je bio plan striktno 6 meseci, pa posle kako beba zeli), ali sada je ovo najbolje za nju-moje mleko ali na ovoj dijeti. Ne znam sta mi je ciniti. Misim da je sve izazvala formula koju sam joj dala-bili smo u restoranu, a ona mrzi kada dojim sa onim prekrivacem, ne voli da joj ide na glavu, pa sam joj dala smuckanu formuli (naravno na bazi kravljeg mleka), i par dana kasnije-krvi u stolici.... Pomagajte....zelim i dalje da dojim...
|
|
|
|