Verus -> RE: Alergija na mlecne proteine (10.12.2010 2:27:48)
|
Snelle nema problema! Volim ako mogu da pomognem, pogotovo ako vec imam iskustva pa sam prosla isto. Briseljancice, samo se ti drzi toga i bice na kraju sve ok. AKO ne prodje: moras eliminisati druge namirnice (ovo pricam kako je meni receno od strane pedijatra). Znaci: eliminisala si soju (pij pirincano mleko), ako ne bude ok eliminisi jaja itd. Mada, krv jeste obicno od mlecnih proteina... Ja sam jela govedinu i nisam nasla da je uticalo imalo, mada, citala sam da je velika debata oko toga da li i samo meso ima u sebi protein koji izaziva problem. Ostalo sto ima mleka, stvarno nisam jela....sojino mleko sam pila jedino u kafi, ako sam negde van kuce a nemaju pirincano mleko u restoranu ili gde bih vec bila...Ali ne svakodnevno, svega nekoliko puta... I pazite: VECINA sireva koji su obelezni kao BILJNI uopste to nisu, nego imaju u sebi kaseina, koji im upravo i daje ukus. Ja sam nasla (zivim u SAD), jedan sir koji je od pirinca pravljen i nije uopste imao kasein i NISTA Od mleka, i bio je tako gadan da vam opisati ne mogu. Samo sam ga rendala na picu ako pravim za veceru: pao mi je komad jednom na pod, i moj pas, koji inace SVE jede, nije hteo da ga pojede![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nece covek da jede karton! Ako jos kako mogu pomoci bice mi drago, da sto SVE nase bebice prevazidju ovaj problem.
|
|
|
|