World -> RE: Alergija na mlecne proteine (6.7.2015 22:31:48)
|
World, ma znam ja sta sve sadrze wellnes i slicni, ja sam to navela kao primer za moje nejedenje tipa bomba torte i tih teskih stvari, nego suv keks sa malo preliva maksimalno... a znas da imam alergicno dete i sve citam, i sve znam. Videcu da li moram bas tako radikalno... nacin zivota kojim zivim mi to tesko dozvoljava. Pride, ja definitivno imam slab stomak jos od najranijeg detinjstva jer sa 10 godina dijagnostifikovan mi je cir na dvanaestercu... to je sad ok ali vazda nesto... Masno i przeno ne smem jer nemam zucnu kesu ti si odlican kandidat za potpuno promjenu.. sto se tice nacina zivota, kako god da zivis sve se moze ako se dobro organizujes, zucna kesa i masno i przeno opet spada u ona pogresna ucenja, bitno je o kakvoj masnoci se radi.. gluten je inace zlo i za ljude sa dobrim crijevima, a kamoli sa tim tvojim takvim, tako da bi ti to bilo ono bas bas obavezno.. a sto se tice tih testova na intoleranciju sve to sama mozes na sebi da isprobas i da utvrdis sta ti smeta a sta ne... ne otimaj se bona, pokusavam da te izlijecim.. [sm=smiley36.gif] salim se, ali naslusala sam se bas puno prica o svemu i svacemu i dokazano ljudima pomoglo to sto sam vec pisala... eto, necu vise, obecavam, morala sam ovo da napisem... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|