RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Duškić -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.7.2019 21:17:16)

IZVORNA PORUKA: doramar11

Meni je jedino gore kad koza smrdi na cigarete.

O da

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.7.2019 23:19:30)

Ladno sam umesto koža pročitala koza😅😅😅

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.7.2019 23:25:30)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ladno sam umesto koža pročitala koza😅😅😅

I jaaaa😂, pa sve mislim gde drze kozu kada smrdi na cigarete😂😂😂

doramar11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.7.2019 23:30:12)

Lude ste :) 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.7.2019 23:31:25)

Ja sam ovako nesto zamislila 😊Smoking goat 🐐

doramar11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.7.2019 23:33:29)

Gadne su te koze kad se napuse :)

Duškić -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.7.2019 10:48:08)

Auuu..doslo je dotle aaa?

flamingos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.7.2019 11:05:16)

Joj dobre ste,desi se,ja jednom prilikom svojoj sestri pisala kako smo"pekli orase"umesto prase,ha,ha,i sad mi smešno

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 16:51:52)

Zvezdara smrdi na staju, da ne kažem na g...a 🤬 🤮🤮🤮

Drugi dan uzastopce!

I tako, mili mirisi na sve strane, u dvorište ni da priviriš, a kamo li prozore da otvorimo.

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 16:54:37)

Les, ceo grad smrdi. Ceo! Centar, Vracar, Bogoslovija. Uzas!

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 16:56:55)

Znam za vraga.

I tako godinama unazad. 🤬 Nego mi je ovo sad nešto baš izraženo 🤮

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 17:01:40)

Les ako ti nešto znači i kod nas se oseća isti smrad a daleko smo od Zvezdare. Ne znam šta je to, od sinoć se oseća, mislila sam da je vetar doneo smrad sinoć kada je krenulo nevreme ali još uvek smrdi.

Nego, ja sam u nekom šoku zbog komšije... on jeste budala i mi ne komuniciramo sa njim ali opet.... Naime, imao je kuju dobermana, možda oko dve godine. Tukao ju je svakodnevno, kao da bi je vaspitao. A ona dobrica. Dva puta je bila skotna, drugi put se okotila možda pre dva meseca. Uglavnom, došli mi sa mora, ja nisam odmah ni primetila da je nema. Čujem jedno kučence kako cvili, često ne može da se spava od njega jer nam je spavaća sa te strane. I kaže svekrva (mada mi ona nije pouzdan izvor) kako je drugi komšija video ovog sa kujom blizu jedne šumice tu nedaleko od nas kako je bije do smrti [sm=smiley19.gif] da li je tačno, ne znam, ali svaki put kada pogledam u njihovo dvorište želudac me zaboli. I sad će opet ista priča, već je ovom malenom isečen rep, uši uvijene, čekam kada će i njega da počne da bije...

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 17:09:15)

Joj užasa...
Nemam reči zaista. Tuga je velika što nema ko da sprovodi kakve takve zakone.

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 17:11:49)

Upravo to, Les [sm=smiley13.gif] znaš koliko puta sam slušala koliko je udara, krvnički. Plašila ga se najstrašnije. On je štence prodavao, ne razumem šta se desilo? I kakav si ti to čovek, otac dvoje dece, kada možeš tako da ubiješ živo biće? Grozno! Mrzim ovaj komšiluk, sve odreda..

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 17:12:31)

Ana, stvarno strasno.

Sto mu ne natovarite neo drustvo za zastitu zivotinja na vrat?

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 17:16:20)

Bukvalno. Društvo za zaštitu životinja, pa neka ga oni tovare.
Katastrofa...

A to što je otac.. nije isključeno i da decu isto tako lema.
Ni životinje kao ni deca nisu za svakog 😑

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 17:25:52)

Ja sam htela da mu natovarim i policiju i komunalnu i svašta nešto... ali on je baš budala, ne znam na šta je spreman a ja ipak imam dete :(

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 17:31:22)

Na žalost, i to je tačno.

Al sve se nadam da je karma kučka, i da će se na neki način vratiti kao bumerang. I eto, rekoh, pa nek budem zla 🙂

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 18:02:11)

Les puno puta sam to pomislila...

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 18:06:20)

Ali karma jeste kucka, sve se vrati sve se plati.

A sad ja da se istresem.. CRKAO MI JE MIKSER! Izvinte, al moram da vicem, razletela mi se lopatica u sred mucenja kore... Aaaaaaa

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 18:13:53)

Ooooo Mili pa kako ....?

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 18:38:15)

Verovatno ga je mini buba nacela kad je poslednji put mutila palacinke, culo se neko cudbo krckanje. Sad se samo zica razletela.  Cekam mamu da donese njen pa u nove radne pobede

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 19:29:15)

Ana, sledeci put snimaj i odmah levijatan, salji snimak i adresu, oni odmah reaguju 

Filadendronka -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 23:36:03)

Htedoh u gomili tema da pisem i nemam snage. Na dve nedelje boginja trogodisnjaka koji mi je ispio poslednji atom snage se upravo nadovezuju boginje kod bebe. Mrtva sam od umora, bez pomoci sa strane, zatvorena i odlepljena. Ana, tvoj komsiluk je pod psihozom, a moj definitivno na nekom okp-u. Budaletina od komsinice, nemam drugi izraz za tu osobu ( inace sam lepo vaspitana i kulturna) namerno baca tonu hleba ispred mog stana i hrani tqko golubove. Ima prostora ceo park na 30m dalje, ali ne. Sve smrdi da odlepis, uzasno je prljavo i fuj!!!

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.8.2019 7:07:53)

Fili, drzi se. Jos dve nedelje proci ce i kod bebca i putujete na more! 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>