Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (9.8.2019 17:01:40)
|
Les ako ti nešto znači i kod nas se oseća isti smrad a daleko smo od Zvezdare. Ne znam šta je to, od sinoć se oseća, mislila sam da je vetar doneo smrad sinoć kada je krenulo nevreme ali još uvek smrdi. Nego, ja sam u nekom šoku zbog komšije... on jeste budala i mi ne komuniciramo sa njim ali opet.... Naime, imao je kuju dobermana, možda oko dve godine. Tukao ju je svakodnevno, kao da bi je vaspitao. A ona dobrica. Dva puta je bila skotna, drugi put se okotila možda pre dva meseca. Uglavnom, došli mi sa mora, ja nisam odmah ni primetila da je nema. Čujem jedno kučence kako cvili, često ne može da se spava od njega jer nam je spavaća sa te strane. I kaže svekrva (mada mi ona nije pouzdan izvor) kako je drugi komšija video ovog sa kujom blizu jedne šumice tu nedaleko od nas kako je bije do smrti [sm=smiley19.gif] da li je tačno, ne znam, ali svaki put kada pogledam u njihovo dvorište želudac me zaboli. I sad će opet ista priča, već je ovom malenom isečen rep, uši uvijene, čekam kada će i njega da počne da bije...
|
|
|
|