Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.7.2019 10:29:34)
|
Svašta sam napisala pa na kraju obrisah. Svi smo u nekoj bzvz poziciji, izgleda. Mi smo ti što brinu o svekrvi, kuvaju joj, spremaju, vozikaju... ulažemo u kuću, mnogo toga nam je svekar ostavio u amanet pa sad iz svog džepa dajemo za neke sulude stvari. A čim svekrva ne bude živa dever će tražiti da se kuća proda i podeli novac. Dever, koji ima kuću i stan u Kanadi, stan na Havajima i koji trenutno obilazi Bahame ili gde već, i traži stan za kupovinu. I njemu baš jaaaako treba novac od kuće. Ali dobro, razumem. Novac je važniji od svega, po njemu. Onog momenta kada se razdelimo verovatno ga više nikad nećemo ni videti. Sam je izjavio da dok su matorci živi on će dolaziti a nakon toga više ne. Svekar je umro, evo on već ne planira da dođe da vidi majku, možda tek sledeće godine. Tužno, ali rođeni brat i bratanac ga ne interesuju. Mm i ja smo definitivno odustali od nekih ulaganja koja smo planirali ove i sledeće godine, odlučili smo da ulažemo tek toliko da nama bude lagodno za život i da se sutra kuća lepo proda. Mm je imao ideju da otkupimo kuću od devera ali ja to ne želim, ja imam veliki stan u koji ćemo se useliti kada se proda kuća a od svog dela ćemo kupiti ili jedan manji stan ili plac pa graditi kućicu, tu bi taman moji uživali. Ja sam se jednog stana odrekla u korist brata od ujaka, svog stana sam se odrekla u sestrinu korist i nikad, ali nikad, da je još uvek živa, ne bih tražila ni delić od tog stana. Ali na žalost, nje nema, a moji samo još mene imaju. Neka su oni meni živi i zdravi samo, sem mm i deteta i mame i tate, ja nemam nigde nikoga.
|
|
|
|