RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.8.2019 7:15:14)

Jao boze Fili, smiri se, razumem te u delu bez pomoci, mada sam ja sa jednim detetom, molim te polako. Msm da ce ti letovanje, ovo posebno, prijati do daske. Strasne su obaveze, mene ne bi iznenadilo da i mene strefi ista muka, kod nas u vrticu aktuelan opet neki stomacni virus, pa ne znam vise, samo me glava boli i od pomisli.

flamingos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.8.2019 10:44:00)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Htedoh u gomili tema da pisem i nemam snage. Na dve nedelje boginja trogodisnjaka koji mi je ispio poslednji atom snage se upravo nadovezuju boginje kod bebe. Mrtva sam od umora, bez pomoci sa strane, zatvorena i odlepljena. Ana, tvoj komsiluk je pod psihozom, a moj definitivno na nekom okp-u. Budaletina od komsinice, nemam drugi izraz za tu osobu ( inace sam lepo vaspitana i kulturna) namerno baca tonu hleba ispred mog stana i hrani tqko golubove. Ima prostora ceo park na 30m dalje, ali ne. Sve smrdi da odlepis, uzasno je prljavo i fuj!!!
O draga moja,muke,držite se.Ljubim vas

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.8.2019 11:20:41)

Filanderonka, drzi se, kazu da kod beba to prodje mnogo bezbolnije nego kod vece dece ili odraslih,  a i uskoro ifete na more pa ce sve biti mnogo bolje kad se bucnete :))

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.8.2019 12:14:19)

Fili drzi se draga ❤️, jos malo pa gotovo... Gledaj sa vedrije strane, resicete se boginja i mirni ste....

pari -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.8.2019 12:49:35)

Fil, uz tebe sam skroz.  Sve znam. Teško je. Samo reci sebi da će proći

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (10.8.2019 13:08:04)

Jos na ovu vrucinstinu, mogu da zamislim koliko su nervozni.... jos malo i gotovo

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.8.2019 14:46:44)

Fili, šaljem veliki zagrljaj! I ja bih rado na more, i mogla bi bez problema, ali svekar je jako star, zato biram Bosnu, da vidi bebu. Biće mora ...
Mi smo hvala Bogu zdravi, i beba i stariji, ali zato ..

Toooiko sam umorna. Iako sam na porodiljskom svi nešto traže od mene i više mi je muka od toga. Alo bre!
Znam da neke stvari moram jer nema ko, ali brdo nepotrebnih mailova je previše. Moja beba ima pravo da ima mamu i da ima odmornu mamu. I sin takođe, Više se nikom ne javljam. Odradim šta treba hitno, ostalo preskačem. Došli smo do toga da mi klijenti pišu evo npr pre 2 dana u 18.50., citiram - pošalji mi molim te report (potpuno neplaniran, jer sam godišnji izveštaj radila i poslala pre 20 dana) elem pošalji molim te report za jul, izrađen u slici i na engleskom, ujutru šaljem (osoba koja mi šalje ovo je na odmoru). Slično nešto stiglo juče u ponoć. Agencija u petak popodne 6 puta šalje poruku, jel može ovo što pre, čekam, jel može odmah (a ja bez struje, jer i dalje povremeno isključuju zbog veliko kvara ispre naše zgrade). Odradih sve, ali ostalih 356 mailova i poruka na koje zaista ne moram da odgovorim, počinjem da zaobilazim. Niste jedini na svetu, kukajte nekom drugom. Imam pravo, i moja deca i muž imaju pravo da spavam više od 3 sata dnevno, i više me zanimate, jeste čuli.

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Htedoh u gomili tema da pisem i nemam snage. Na dve nedelje boginja trogodisnjaka koji mi je ispio poslednji atom snage se upravo nadovezuju boginje kod bebe. Mrtva sam od umora, bez pomoci sa strane, zatvorena i odlepljena. Ana, tvoj komsiluk je pod psihozom, a moj definitivno na nekom okp-u. Budaletina od komsinice, nemam drugi izraz za tu osobu ( inace sam lepo vaspitana i kulturna) namerno baca tonu hleba ispred mog stana i hrani tqko golubove. Ima prostora ceo park na 30m dalje, ali ne. Sve smrdi da odlepis, uzasno je prljavo i fuj!!!

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.8.2019 14:49:13)

pravo, i moja deca i muž imaju pravo da spavam više od 3 sata dnevno, i više me zanimate, jeste čuli.
bravo Dunjci! I svi neka sjasu vise.

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.8.2019 15:06:14)

Ma idi Voći, eeej dobila sam bebu koja super spava, a ja zbog drugih kojekakvih ne mogu da se naspavam.
Oladite više.

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.8.2019 15:10:21)

I zašto ste baš sada opteretili Ibarsku, zaštooo!
Sad čekam par dana da otvore autoput, pa da begam iz ovog smrada, evo opet od jutros smrdi grad [sm=smiley11.gif]

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.8.2019 15:24:47)

Neka si rekla Dunja, oh bas si pobesnela. Ja bih i gora bila. Stvarno su ljudi neuvidjajni totalno.

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.8.2019 15:34:25)

Voći [sm=smiley31.gif]
Da ti kažem, da bi mene neko izveo iz takta mora da budeee baš bezobrazan, i da mi se skuplja, a onda pucam. I više ne dajem kredite.

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.8.2019 20:13:46)

Dunja, to je zaista strasno, ali ljudi idu dokle im dozvolis... sve misle cutis pa budala, a najvise me izbaci iz takta kad das sve od sebe u zivotu da nesto savladas i da ako nesto radis, radis ga 100 % i kako treba, a gomila bi oko tebe da im zavrsis "jer to tebi lako ide" i da im se resenje svakog problema servira , jer sto bi se oni mucili da kapjraju bilo sta. E, kad se izbezobrazis, pregoris i pokazes zube, tek tad se malo saberu.

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.8.2019 11:10:03)

Gledam 7 na N1 [sm=hudicek1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.8.2019 13:46:24)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Gledam 7 na N1 [sm=hudicek1.gif]

Šta ti je to 7?
Izvini što pitqam, ne znam... 

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.8.2019 13:52:36)

Emisija na N1, zove se "7 na N1" i prikazuje dešavanja u protekloj sedmici... Odlična emisija, na N1 možeš da vidiš ono što se zaista dešava u zemlji, bez ružićastih naočara... ali mi se želudac okrene svaki put... [sm=hudicek1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.8.2019 14:14:02)

Ahaaa, evo trazim.... 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.8.2019 14:15:00)

Našla... 

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.8.2019 14:34:23)

Ana, nisam bas sigurna da je sve bas tako kao na n1, imaju i oni nekoga ko im diktira. Sve je to cnn, ali recimo da su malo realniji. 

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.8.2019 14:42:55)

Jess sve ok, ali svima ostalima diktira znate vec ko i stvarno je postalo tragikomicno, ovakve televizije su bar mali dasak vazduha u ovoj konzervi medijskoj u kojoj zivimo

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (12.8.2019 20:45:10)

Kao papagaj ponavljam 7 dana kad krene sa posla da negdje u marketu na automatu uradi sreckovu sliku,treba mu sutra.Veceras dolazi sa posla i kaze zaboravio 😈 pa dok ne uradim sama i nece biti uradjeno

Duškić -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (13.8.2019 8:51:23)

Emice, ovo mi je jako poznato.
Da je nesto u pitanju sto njemu treba setio bi se.

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (13.8.2019 10:55:18)

Ma nebi ni tad,sto je najgore.Jednom ce vlastitu glavu negdje zaboraviti

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (13.8.2019 11:01:54)

Emice, to mi se non stop desava sa mm, neverovatno koliko ne razmisljaju...

Duškić -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.8.2019 6:15:18)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ma nebi ni tad,sto je najgore.Jednom ce vlastitu glavu negdje zaboraviti

Nece, nece..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>