RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.8.2019 6:50:31)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Voći [sm=smiley31.gif]
Da ti kažem, da bi mene neko izveo iz takta mora da budeee baš bezobrazan, i da mi se skuplja, a onda pucam. I više ne dajem kredite.
  o dunja, a ja pucam na prvu, na bezobrazluk narocito. Ja sam i sproblem sa stitnom dobila jer sam drzala u sebi, sada ne. 

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.9.2019 12:15:15)

Zasto uvek jedan problem ne ide sam?!?em je bolestan,kenkav danima.. pukla nam sudopera,mm naravno ne zna niti ima namery da resi problem..pri tom se izivljava na M koji je bolestan,on hoce crtani,ovaj pusta utakmice,on hoce napolje,on mu ne da...Rekla.sam mu da slobodno moze da ode,necu trepnuti. Vikend je za odmor,a radnim danima se radi,na poslu..kuca,deca,sta je to?!? A da mene shvati,pa i nekako,nego ti mislis da ja ne radim nista na poslu,ma more mars..i eto..vracamo se na staro.

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.9.2019 13:33:56)

Von,  N isto kenjkav danima, mene ukočila leđa i vrat, imam malu T,nisam ni za šta. Najradije BiH da mi se svi sa očiju sklone.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (8.9.2019 14:10:19)

Rosi,sstim se i tebe..psihicki sam lose.pa mi sve smeta..sreca devojke su dobre.izasle napolje da se igraju i tata mi spremio rucak!

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.9.2019 23:05:11)

Nisam u negativi ali moram da napisem razgovor sa komsinicom babom danas...
Ona je baba... Cuva unuku jer joj je to zaduzenje, ona se zrtvuje za svoje unuce... Njenom sinu je danas rodjendan pa je otisla kod njih na sprat i poljubila njegovu trenerku... A on na putu, takav mu posao, na tockovima... Pa je unuka videla da baba ljubi trenerku pa i ona zagrlila trenerku i onda je baba pitala jel ti nedostaje tata pa se ova rastuzila... 
A tebi je muz stalno kod kuce ti nemas tih problema... 
PROBLEMA! Oooooo sorry izvinite sto nisam zrtva sopstvenog zivota. (sve oci uprte u mene) 
Moja unuka placljiva... 
Pa naravno da je placljiva kad joj svojim postupcima izazivate ta osecanja, nije njoj zao zbog tate nego zato sto vidi da se vi tako ponasate, ljubite trenerku pred njom (mm me ispod stola udara u nogu) 
PS. Gluma bato samo tako... 
Nastavak.... 
Ja sam baba a baba mora mirno dazstoji pred vratima kad se dete vraca kuci... 
Ja: moje dete ce da dobije kljuc od kuce pa iako su joj baba i deda pored ima da nauci kako se otkljicavaju i zakljucavaju vrata. 
Neeee... Ne moze to tako... Vi mladi biste sve jako... 
Zato je vasa unuka plačljIva... (sa naglaskom na I) 
Meni je otac umro, kaze baba, i majka... 
Ja:I meni otac, pa sta... 
Pa ja sam jos uvek tuzna zobg toga, i ja sam necije dete... Pa kako je meni kad je moj M otisao na dve godine u Nemacku... Ja sam majka... 
Ja: I ja sam otisal od kuce sa 18 godina, moja majka pustila i sestru i mene od kuce sa 18 u sred ratova u nepoznati grad, nikad se nisam vratila kuci, kako je mojoj mami... Kako je meni... 
Sto je baba bila besnaaaaaaaa 😊

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.9.2019 23:27:02)

Sustina svega je da sam postala prilicno laka na jeziku... Cas posla opalim i kazem sta mislim, i to svesno, s namerom.

Kad ja mogu da slusam gluposti onda i oni mogu da cuju moje.

A u stvari, smucilo mi se da slusam jadikovke i kukumavke, busanje u grudi tipa ja se zrtvujem za moju porodicu, niko to ne radi kao ja ja sam jedna u 7 milijardi.

Ma no## se... Ne sazaljevam te ič. Sto se mene tice imas zdravu pravu porodicu, nisu ti snaje lose a sto ste u glavu suntavi to je vec za specijalistu. Ona je maaaaajka, i busa se samo tako tutulom... Ona se zrtvuje kad je potrebno... Kad je potrebno... Samo tada, ne svaki dan ko moji svekijevci, ona se zrtvuje samo kad ima zaduzenje. I tada i po kisi trci za unukom na bicikli jer je ova izrazila zelju da vozi.

Baruštija...

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.9.2019 7:01:07)

Ivanka, iskreno mislim da se trošiš na gluposti. Iskuliraj babu, brate mili, neka prica sta hoće.

Daleko od toga da ja svaki put to uradim, ali stvarno se trudim da me takve ili sl priče ne dotiču ni toliko da bih ih komentarisala. 

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.9.2019 7:55:05)

Ti si blesava,to su babe,starije zene nemaju cime da se bave,nego tako... 

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.9.2019 8:47:48)

Ivanka pusti,to sto starije  sve ludje 😂

flamingos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.9.2019 9:34:16)

Ivanka,ne znam šta ds ti kažem,ali-u pravu si.Baba ko baba,zabija nos i gde joj nije mesto.,bitno da je nešto rekla,iskuliraj je(ukoliko je to moguće).Grlim te i ljubim.Poljubac vršnjakinji❤

Mirko Svirko -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.9.2019 10:13:54)

Ivanka, u pravu si. Baba smlacena ( da ne kazem siznula) ...Seti se scene iz filma, samokontrola ko Nikola Kojo 😂

flamingos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.9.2019 12:05:11)

Ha,ha-samokontrola Ivančice

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.9.2019 13:23:56)

Nisam se ja iznervirala zbig babe uopste, morala sam da vam napisem s kakvim ljudima se srecem, na zalost. Nisam mogla da izbegnem juce nikako. Na cas_ti u komsiluku smo bili, pozvani u isto vreme da dodjemo, a ona kao i uvek velica sebe.
E sad  ja sam jedina koja joj ne daje medalje 😂😂😂
Dokona baba, da je njoj moj zivot drugu bi ona pemu pevala... 

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.9.2019 17:34:27)

Ja bas volim te takve,koje su jedne u milion.One su Bogom dane,majke svih majki.A posebno im volim na svaku udariti kontru 😂

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2019 16:13:30)

Ladno nam vec nestaje vode! Najavljeno je od 18h..i nece je biti do nedelje🤬🤬🤬🤬

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (28.9.2019 21:43:14)

Mene je danas izludela prostoa jednog mog pacijenta, povrsnost, kakve stvari sve cujem svakog dana.[sm=hudicek1.gif]

Axi87 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.9.2019 20:33:01)

Bezobrazluk sto dozvoljavaju psima da obavljaju nuzdu na decijim igralistima i sto niko ne kaznjava onr koji ne pociste iza svog ljubimca!!!!! 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.9.2019 20:35:58)

IZVORNA PORUKA: Axi87

Bezobrazluk sto dozvoljavaju psima da obavljaju nuzdu na decijim igralistima i sto niko ne kaznjava onr koji ne pociste iza svog ljubimca!!!!! 

Nista novo... 
Moja Ivka je sa 2god donela meni i mm osuseni izmet misleci da je sisarka...😐

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.9.2019 22:40:23)

Meni nije jasno da iko moze da dovede psa da proset_a na decijem igralistu... Da ne pricam o tome sta ostavljaju iza sebe

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.9.2019 22:47:29)

Meni između ostalog nije jasno i:

1. zašto vlasnici pasa na Bulevaru (Beograd) pokupe izmet svojih ljubimaca i bacaju isti u kontejnere za reciklažu (npr tamo gde ide tkanina), što redovno viđam dok šetam bebu. Kada ih pitamo zašto, kažu nema kante u blizini???
2. zašto vlasnici pasa puštaju svoje ljubimce na Tašmajdanu, da piju sa česme (metar od dečijeg igrališta) tako što psi zažvale celu česmu, recimo doga (redovno viđam). A u stvari šta pas zna, kako će drugačije? A u stvari šta pas radi tu kada je za njih napravljen ogroman ograđen prostor sa čudima, 50m pored, a oko dečijeg igrališa, uključujući prosto oko česme, je bar na 10 mesta znak da je kučićima zabranjen pristup.
3. zašto moje komšije sa sprata ne izvode svog psa napolje (nikad, ali baš NIKAD), već pas vrši nuždu pored lifta (2m ispred ulaznih vrata nas i naših komšija, 2. sprat je u pitanju, vlasnici psa otvore uredno vrata od stana, pas obavi nuždu i vrati se), svaki dan, unazad par godina, ovo već pisah ranije.

I ne, ne mrzim pse, samo mi nisu jasni njihovi vlasnici.

IZVORNA PORUKA: bubulence

Meni nije jasno da iko moze da dovede psa da proset______a na decijem igralistu... Da ne pricam o tome sta ostavljaju iza sebe

jane1 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (30.9.2019 23:29:28)

Psi su jos I super kakvi su im vlasnici..

pari -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.10.2019 7:30:26)

Dunja, strašno...

Kad budu uvedene novčane kazne za sve to i kad se budu ljudi kažnjavali svaki put, tek tad će naučiti...do tad nažalost će biti ovako .. Niko se ne pridržava pravila jer je u ovoj zemlji dozvoljeno ne pridržavati ih se i to je ono što je strašno...

Axi87 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.10.2019 13:35:04)

O Gospode Boze!!! Pa to je za neku televiziju da snimi. 

Khaleesi -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.10.2019 13:45:38)

Moja starija je posla u skolu ove godine. Skola je oko 250 metara od zgrade gde zivimo. Vodim je svakog dana i idem po nju. Dok odemo do skole, ja se okrenem i vratim kuci. Na tom putu od 250m redovno se neko, najverovatnije muskog pola, posto zeni ipak treba malo vise zaklonjenosti, pomokri u toj nasoj maloj ulici. Svakog dana! Eeej tuda prodje bar trecina dece iz skole, i neko od njih sigurno i zatekne nekog gospodina koji kvasi asfalt. Ja sam zatekla gospodu nwkoliko puta, zgrozila sam se. A komsija redovno izvodi svog psa da piski oko zgrade i kaki isto tako oko zgrade... Nema o cemu da pricamo dalje. 

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.10.2019 13:46:54)

Ja imam samo da kazem

TAKSISTI SRAM VAS BILO!!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>