dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (6.11.2019 16:20:03)
|
E to je to, a ja se usred svega i razbolela, to je ono najgore, i dalje ne znam šta mi je, a bilo je strašno, prestrašno. . Ko će o deci da vodi računa, jer nigde nikog. Samo eto to vreme što sam bila po lekarima, i trćala nazad da dam da sisa, beba se razbolela, pala mm sa kreveta, jednom, S se razboleo, mm povredio nogu jedva hoda, opet, ma luda kuća. Ja jesam kontrol frik i perfekcionista, pa me sve ovo dodatno baš nervira, što nemam kontrolu, i svašta se dešava tada :DD Smeško, tako je, ima mnogo gorih stvari,, biće dobro. Jao kako meni žene drage prijaju ove vežbe, žao mi samo što neće duže trajati, tih par sati tamo, prvo fizikalna terapija, pa radna, pa masaža. Otkad nisam imala vreme za sebe, prija iako je sv eto zapravo bolnica, i iako je ovo zapravo lečenje jednog ozbiljnog stanja, znači nešto na šta sam primorana ako želim da mi bude bolje. Pored mene vežbaju stari ali i mladi ljudi sa posledicama tumora, nesreća, paralize raznih vrsta, i onda shvatim da sam zapravo vrlo srećna, i zahvalna Bogu. IZVORNA PORUKA: vonavoj Ja nemam vise zivaca,snage,samo jos da se razbolim i super..kao nadji luft...aha nadjem luft i dobijem bumerang u glavu posle..
|
|
|
|