dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (13.11.2019 11:10:56)
|
Od pre 4 dana, na sred našeg sprata je i govno. Saaasvim slučajno sam videla i odakle, mada i da nisam videla, znalo bi se čije je.. Čula sam pre 4 dana, jutro bejaše, neku buku na hodniku, pogledam kroz šubu, komšinica (preko puta), ulazi u lift sa nekim kesama, a nekom maramicom nešto čisti 8jako kratko) na sred sprata. Ode ona, ja i dalje virim, i vidim nešto, liči na govno. Utom izlazi i njen muž, obilazi govno i silazi niz stepenice. Evo i posle 4 dana govno (malo zamazano, njenim jednim pokušajem), stoji na sred sprata. Znači, njihov pas se ispraznio na spratu, ona je maramicom nešto pokušala da uradi i blez blama ostavila već deo izmeta i otišla. Pas je čak malo razneo i do naših vrata, pa smo mi to očistili vlažnom maramicom, a ono izvorno njihovo govno stoji i dalje. Ovih dana treba da nam sređuju podrum, i čeka se dole u prizemlju na spisku da većina potpiše, moraću da napišem, dragi upravniče, molim prvo očistite govno sa drugog sprata. IZVORNA PORUKA: dunja RR Meni između ostalog nije jasno i: 1. zašto vlasnici pasa na Bulevaru (Beograd) pokupe izmet svojih ljubimaca i bacaju isti u kontejnere za reciklažu (npr tamo gde ide tkanina), što redovno viđam dok šetam bebu. Kada ih pitamo zašto, kažu nema kante u blizini??? 2. zašto vlasnici pasa puštaju svoje ljubimce na Tašmajdanu, da piju sa česme (metar od dečijeg igrališta) tako što psi zažvale celu česmu, recimo doga (redovno viđam). A u stvari šta pas zna, kako će drugačije? A u stvari šta pas radi tu kada je za njih napravljen ogroman ograđen prostor sa čudima, 50m pored, a oko dečijeg igrališa, uključujući prosto oko česme, je bar na 10 mesta znak da je kučićima zabranjen pristup. 3. zašto moje komšije sa sprata ne izvode svog psa napolje (nikad, ali baš NIKAD), već pas vrši nuždu pored lifta (2m ispred ulaznih vrata nas i naših komšija, 2. sprat je u pitanju, vlasnici psa otvore uredno vrata od stana, pas obavi nuždu i vrati se), svaki dan, unazad par godina, ovo već pisah ranije. I ne, ne mrzim pse, samo mi nisu jasni njihovi vlasnici. IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Axi87 Bezobrazluk sto dozvoljavaju psima da obavljaju nuzdu na decijim igralistima i sto niko ne kaznjava onr koji ne pociste iza svog ljubimca!!!!! Meni nije jasno da iko moze da dovede psa da proset_______a na decijem igralistu... Da ne pricam o tome sta ostavljaju iza sebe
|
|
|
|