RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

MamaNecaVo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.12.2019 11:37:57)

Volim pse i stitim ih, moje volim koliko i dete ali...

Lutalica je sve vise. Ja se bojim svog psa da proset_am jer su nas lutalice vec nekoliko puta napadale.Jendostavno, stite teritoriju. I bice sve veci problem.. Eto kad se ja plasim koja sam ceo zivot sa psima. A i lajanju i zavijanju necu ni da pricam. Imamo nekoliko komisija koje imaju zenke, nece da ih pare, nece da ih sterilisu, pa mozete misliti zurku ispred ulaza kad nanjuse te zenske. Uh. 

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.12.2019 13:13:17)

Do juce je jeo rizu kao blesav,evo ga danas uzeo zalogaj i hoce povrati 😈😈😈 jaooooo malo mi je falilo da mu onaj tanjir nabijem na glavu pa neka sam nemajka😤

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.12.2019 13:16:11)

Davidenko za*ebant [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.12.2019 14:28:00)

IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo

Lutalica je sve vise. Ja se bojim svog psa da proset__am jer su nas lutalice vec nekoliko puta napadale.Jendostavno, stite teritoriju. I bice sve veci problem.. Eto kad se ja plasim koja sam ceo zivot sa psima. A i lajanju i zavijanju necu ni da pricam. Imamo nekoliko komisija koje imaju zenke, nece da ih pare, nece da ih sterilisu, pa mozete misliti zurku ispred ulaza kad nanjuse te zenske. Uh. 

Nemam, ja nista protiv pasa ali protiv lutalica i onih koji ih dovlace imam. 

Filadendronka -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.12.2019 14:29:56)

Ja isto to mislim za macke. Ja ih bas volim, ali komsinica je dovukla bar pet i gaji ih ispred ulaza. Sve zivo zapi....

Dragica Draga -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.12.2019 21:02:44)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Do juce je jeo rizu kao blesav,evo ga danas uzeo zalogaj i hoce povrati 😈😈😈 jaooooo malo mi je falilo da mu onaj tanjir nabijem na glavu pa neka sam nemajka😤

Hahahaha [sm=smiley36.gif]
Redovna pojava kod nas, ne znam vise kako izdrzavam.

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.12.2019 22:28:26)

Dragica to je kod nas vec dvije godine redovno stanje,nemam vise zivaca za njegovo izmisljanje.Veceras ju je jeo,ogladnilo dupe a ja ljuta kao zmija

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 8:59:06)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo

Lutalica je sve vise. Ja se bojim svog psa da proset__am jer su nas lutalice vec nekoliko puta napadale.Jendostavno, stite teritoriju. I bice sve veci problem.. Eto kad se ja plasim koja sam ceo zivot sa psima. A i lajanju i zavijanju necu ni da pricam. Imamo nekoliko komisija koje imaju zenke, nece da ih pare, nece da ih sterilisu, pa mozete misliti zurku ispred ulaza kad nanjuse te zenske. Uh. 

Nemam, ja nista protiv pasa ali protiv lutalica i onih koji ih dovlace imam. 

Ех, штз би они дали да буду на месту те господе у становима. Као да они воле да се смрзавају.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 9:34:10)

Smesko uopste nije poenta u tome. Poenta je da mi ne izlazimo napolje normalno nego sa kolicima se sunjam iza zgrade, prelazim preko neke baste itd da bih otisla do centra a da me ne napadnu, vodimo decu u skolu iako imaju po 8-10-12 godina, ne spavamo nocu. Ja sigurno nisam kriva sto su oni napolju i ne zanima me ko jeste nego me zanima kada ce se ovo ludilo resiti. Da li je normalno da pas ujede dete a ta koja ga hrani kaze ''nema sanse, on nikada ne bi ujeo''... Iako ima bar 5 svedoka... Ma muka mi je vise od toga da su psi zasticeniji od dece. Volim ja pse, ali zna se gde im je mesto. 

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 9:37:31)

Bubi, slažem se sa tobom. Izlazim sa decom kao da nesto skrivamo, jer nije ni meni prijatno. A da ne pricam kad idem u vecernjim satima ili se vracam kuci mrkli mrak (nema osvetljenja) a pojavi se copor pasa. Gde da bezim. :(

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 9:52:17)

Буби, ја и не мислим на тебе, већ на те власнике који чувају па избаце. И после називају себе љубитељима животиња. Наравно да се плашиш, посебно када водиш децу.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 10:16:04)

IZVORNA PORUKA: smeško

Буби, ја и не мислим на тебе, већ на те власнике који чувају па избаце. И после називају себе љубитељима животиња. Наравно да се плашиш, посебно када водиш децу.

Da su ljubitelji ne bi ih drzali napolju. Nasa opstina (prilicno mala) je prosle god izdvojila 20 miliona dinara za odstetu od ujeda pasa. Pa ni nije jasno da im se ne isplati da otvore azil... To bi sigurno bilo jeftinije i svi bi bili mirni.Sanjice, bas tako. Skrivamo se po ulicama, prelazimo preko baste... Kao da smo nesto ukrali a jedino je ukradena nasa sloboda. 

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 11:54:23)

Psi posebno ne vole decja kolica. Moje naselje je prepuno te gospode, kako ih ja zovem. Niti skupljaju izmet za psima, niti ih set_aju sa korpama. A svi imaju dvorista i jos po jednog psa u njemu koji je vezan metrom lanca po ceo dan. Tako da mi je sve jasno, Bubi.

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 15:24:02)

Došla mi svekrva. Koji će mi đavo ne znam, vrlo dobro zna da radim. Ćutim jer nemam šta sa njom da pričam, ona sedi i ćuti. Samo mi diže pritisak [sm=hudicek1.gif]

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 15:24:53)

Joj Ana, nasmeja me, ali mogu samo da zamislim kako se sad osecas.

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 15:30:13)

ana[sm=smiley36.gif]ja tacno zamisljam situaciju i scenu.

pari -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 15:31:12)

I ja zamisljam i znam kako se osecas 🙄

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 15:36:04)

Tako mene nervira moja, sta li mi dodje, jetrva. Ona i ja ne razgovaramo, ali se uredno posadi kod roditelja mm kad mi odemo. Ne volem ni njih, ali ih trpim jer moram, ona mi samo dize pritisak. 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 15:38:32)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Došla mi svekrva. Koji će mi đavo ne znam, vrlo dobro zna da radim. Ćutim jer nemam šta sa njom da pričam, ona sedi i ćuti. Samo mi diže pritisak [sm=hudicek1.gif]

Znaci sceki sluzi za dizanje prEtiska 😂
E i od nje neka vajda 😁

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 15:42:00)

Mislis, da se skoncentrise na radne obaveze?

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 15:56:07)

Joj ja razumem i da joj je dosadno i da je sama, niko joj ne dolazi, ali za to je sama kriva. Ali brate mili, nemoj mi dolaziti kada radim, pogotovo kada mm nije tu. Ja umem da budem prilično drska i hladna, realno mogu ja da izdvojim 5 minuta i da popričam sa njom ali ne želim da slušam iste gluposti. I onda se lepo zabuljim u laptop, ćutim, pa onda kd shvati da smeta ona ode. Grozna sam ali jbg.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 16:14:22)

Ana, ona odlicno zna koliko je sati. Znala je kad dolazi i kod koga. Svesno je to sve. Nego ona mozda ispipava teren, koliko ces joj se posvetiti. 

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 16:27:46)

Ivanka, ona živi na spratu ispod nas, u istoj smo kući, nije da je putovala do nas [sm=smiley36.gif] ali ume nekad par puta dnevno da se popne, nekad samo do vrata da nešto kaže, nekad uđe na 5 minuta... ja kuvam za nju od kada je svekar umro itd. Ali nisam ti ja neki druželjubiv tip kada je svekrva u pitanju i rodbina uopšte [sm=smiley36.gif] pritom ne umem da sakrijem kada nisam raspoložena za njeno društvo.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 16:36:46)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ivanka, ona živi na spratu ispod nas, u istoj smo kući, nije da je putovala do nas [sm=smiley36.gif] ali ume nekad par puta dnevno da se popne, nekad samo do vrata da nešto kaže, nekad uđe na 5 minuta... ja kuvam za nju od kada je svekar umro itd. Ali nisam ti ja neki druželjubiv tip kada je svekrva u pitanju i rodbina uopšte [sm=smiley36.gif] pritom ne umem da sakrijem kada nisam raspoložena za njeno društvo.

E pa nisam znala da ste na istoj adresi. Ja reko potegla preko pola grada da dodje.
Zar nema neku prijateljicu u blizini? 
Mozda bila gladna... 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.12.2019 16:37:34)

Dosadno joj. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>