vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (7.11.2019 16:28:04)
|
Sada cu moju dudu da izdusim, vise sam pukla od bolestina, od lose karme,od svih sranja koja su me snasla od pocetka ove proklete godine. Jedva cekam da se zavrsi!!! Jbt ti vrtic i kolektiv, kada svake nedelje moram da zevam umaramice da li je providno, zuto ili zeleno, da bacam pasulj da lisu veliki savesni roditelji doveli mrtvu bolesnu decu u vrtic i sire zarazu na sve druge!Otvori bolovanje pizdo pizdava, pa leci dete kuci a ne u vrticu! Da li je moguce da svakog dana imam pizdariju sa kompjuterom na poslu, da me zavitlavaju majmunice koje mi crno ispod nokta nisu za bilo sta, da me prave budalom, da ne znaju o cemu se radi, da moram da uradim ono sto nikada nisam, da ode kod nadredjene i sa punim pravom kazem, necu vise da cinim usluge nikome. Narod kao bunike da je jeo. Da li je moguce da svaki put tako mora da bude! Dete mi je tako *** od temperature, od raznih sojeva streptokoka, smao jos ove nismo uzgojili, dokle vise DOKLEEEEEEEE[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|