milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (7.7.2019 20:57:55)
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 IZVORNA PORUKA: bubulence Olga, malo ne razumem onaj deo da oni vise zasluzuju stan jer imaju cerku. A vi je nemate??? pa njihova je starija i oni više zaslužuju. Maaah, zlo palanke! Bunjevac kaže - dok dišem ne pišem ( dok sam živ sve je na mom imenu) gadna je ta deoba. Meni je bilo strašno kad sam dobila papir ostavine- svašta imam na imenu ali njih nema a meni možda zatreba pola sata da pričuvaju Zver, da kupe neke čarapice, bananicu. Nema više nikoga da da pažnju. Ovo: kuća, salaš, zemlja, šuma, livade. Ma, to mačku o rep al ne misle svi tako Olga, tako mi je nesto tuzno doslo kad sam procitala ovo... Isto razmisljamo, sta ce mi na imenu nasledstvo kad oni nece biti tu da budu babe i dede mojoj deci. Elem, moji su svi zivi i zdravi a sta ce biti kad ne budu vise tu, paaa od zaove svasta ocekujem al o tom potom. Ja sam vise puta rekla da ni od koga ne ocekujem nista i da cu mm-u pisu odgristi ako bude trazio bilo sta od stana u kojim svekijevci i zaova sada zive. Mm mi je vise puta rekao da sam budala. Meni je strasna ta podela dece, moj deda se tako ponasa prema ujaku i mojoj mami. Ujak kao da mu je iz oka ispao, deli i sakom i kapom a moja mama je tu za sve sto treba oko njega i nikad da dodje na red. Al dobro, i ona se sa godinama opametila pa ima malo drugaciji stav. I svekar je takav prema zaovi i mm, ne finansijski, tu ih zaista ne odvaja, ali mm-a je u stanju da jase i cima i maltretira za najmanju sitnicu, od nje nikad nista ne trazi. Mene je 10 dana nakon porodjaja, tek sto smo izasli iz bolnice molio da kuvam ruckove za majstore kao da je to najnormalnija stvar na svetu ali mu zato nije palo na pamet da zeta koji zivi sa njim pita da mu pomogne da ociste podrum posle poplave nego je zvao mm-a dva dana pred put da dodje da mu pomogne.
|
|
|
|