RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.7.2019 6:10:50)

IZVORNA PORUKA: smeško

Bubi, jeste iz 2003. Vidis, nikome nije logicno.😂

Juce sam shvatila da je ipak ta pesma. Bilo je u nekoj emisiji, ljudi se sprdaju na racun Ere i pesme... Sokirana sam da je to sada postao hit. 

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.7.2019 14:19:38)

Ja se salim sa mm na racun sina:,,Sada si pao najnize, Nikola".😂 Srecom, mali je da ukapira.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 11:54:25)

Kako nekome reci direktno da ne baca pikavce po dvoristu a da se ne naljuti? Moj dever je u pitanju.. 

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 11:57:14)

Bio je u ponedeljak i jos uvek stoje tri pikavca pored saksije, ja necu da ih skupljam, cekam kad on dodje da mu kazem da ih skuoi. 5 pepeljara ima u dvoristu, PET, a od nas ukućana samo svekrva puši i to povremeno. Za ovih 11 godina nikad nisam za njom skupljala opuške.
Njemu stalno prigovaraju za to a on ne haje. Red je da mu ja skrenem pažnju, pa nek se ljuti koliko hoće. I njegov sin šeta po dvorištu. 

doramar11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 12:18:54)

Tesko ide finoca kad je neko tako bezobziran, barem meni. Ivanka, ne ljuti se.

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 12:20:53)

Da sam ja u pitanju rekla bih direktno: Izvini, jel možeš da ne bacaš pikavce svuda po dvorištu? Smeta mi to.

Ali moj dever i ja imamo istoriju kada su rasprave u pitanju, on je navikao da mu svi ćute i da je najpametniji a kod mene tako ne ide [sm=smiley36.gif]

doramar11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 12:26:19)

Imam utisak da Ivanka pokusava diplomatiju, ali da ce tesko ici. Najvise mrzim konflikte unutar porodice.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 13:06:54)

I majka i otac i zena mu skrecu paznju na to.
I mm mu onako saljivo kaze sta ce tvovji pikavxi uu mom dvpristu, skupi to. I ovaj nikad ne skupi. 
Juce sam mm rekla za ta tri pikavca on cuti. Reko oostalo je samo da mu jos ja kazem nesto i skrenem paznju ali znam da mu nec biti pravo. 
Iskreno, bas me briga da li ce da se ljuti ili ne. Ljudski je pocistiti za sobom. 

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 13:09:29)

I finoća a i bilo kakav drugačiji pristup, ja lično mislim da tu nema pomoći.
To su prosto takvi ljudi.

IZVORNA PORUKA: doramar11

Tesko ide finoca kad je neko tako bezobziran, barem meni. Ivanka, ne ljuti se.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 13:14:43)

Nema Ivanka tu finog i manje finog nacina da se kaze... Kazes jednostavno da covek razume da ti smeta... Ne znam kakav odnos imate, kod nas bi to rekao verovatno muz, jer je njegov brat u pitanju. 

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 13:26:09)

Moja priča:

Komšije stan naspram nas, znači stanovi nam gledaju jedan na drugi. Kada gledam kroz špijunku znači vidim njihova vrata [sm=smiley36.gif]

Pislaa sam ranije, ali ta priča evo godinama traje, i ništa se nije promenilo. Imaju malo kuče. Kuče nikada ne izvode napolje. NIKADA.
Otvore širom vrata od stana s vremena na vreme, par puta dnevno, drže tako 10ak minuta, dok kuče ne izađe i ne ispiša se na hodniku. Ono uvek laje dok to radi, tako da svi mi to vidimo, i svi to znamo. Vrata otvaraju svi: otac, ćerka, majka. Majka doktor, otac na dobroj poziciji u policiji. Ćerka oko 16 godina recimo.

Na tom mestu gde kuče piša, stoji jedna ogromna fleka, koja kada je suva odvratno izgleda i smrdi, a kada je mokra, tj kada se kuče sveže ispiša, bara je tu na ta 3 stepenika, znači ko ide pešaka (ja nikada ne koristim lift npr), neminovno će ugaziti u tu mokraću pseću. Ja se sva izlomim da preskočim.

Kada čistač dođe da očisti zgradu, otac izađe i kaže tom Cigi, eej, vidi ovo, nisi dobro očistio, na šta to liči, i pokazuje mu tu fleketinu/lokvetinu????
Čisti to!

Od skora je neko od komšija počeo na tom mokrom mestu da baca đubre, papiriće, opuške, prazne folije od lekova. Tako da je tu sada i gomilica đubreta. Neko pokušava da im tako stavi do znanja, da je ogavno to što radi njihovo kuče i što oni to dozvoljavaju. Ne znam ko to radi od komšija sa tim đubretom, zezam ja mm, to si možda ti, a moža sam i ja, tinuninu [sm=smiley36.gif] Nismo mi, ali eto neko pokušava, jer takvim ljudima se ne može objasniti.

Pre 3 godine, neko od komšija je prijavio to upravniku zgrade, i upravnik je zajedno sa čistačem zvonio na sva vrata na našem spratu (mi tada nismo bili tu, bili smo u Bosni), Otac taj otvorio, i oni ga pitaju da li vaše kuče ovde piša, on reče neee, odakle vam to. Kad kuče u tom izlete i popiša se pred svima, svi su to videli, jer su obe komšinice do nas izašle kada su im pozvonili. I evo posle 3 godine, kuče i dalje svaki dan, po nekoliko puta piša na hodniku, a na našem spratu ima 4-oro male dece, i to su nam jedina deca u zgradi.

Ruglo.

Hoću reći, to su peksinavi ljudi (što bi rekli uBosni)i oni NE MOGU da se promene. Prosto je tako.

Inače kada izlaze napolje, na posao, u školu, sve troje, majka, otac, ćerka, su tip top sređeni, obučeni u najskuplje brendove, frizure, naočare, nokti ..voze najskuplja kola. Za njima ide OBLAK parfema. Vrata na stanu blindirana, bez prezimena.

Gledala sam novi zakon što je neki dan donesen, ne nađoh da se pominje kazna stanarima za pišanje pasa po hodniku.

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 13:30:33)

Au Suzi... prvi put čujem za tako nešto. Da neko ne može kuče da izvede napolje da obavi nuždu... pa šta će ti onda ako si lenj da mu pružiš ono osnovno? Nemam reči, ja verujem da bih poludela jer evo čitam tvoj post i nerviram se [sm=smiley36.gif] zovite komunalnu, prijavite, neka se cela zgrada ujedini. Ne mogu se praviti mutavi.

pari -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 15:24:54)

I ja sam se iznervirala bas...strasno kakva nekultura i nevaspitanje...uzas stvarno. Komunalna mora da ih uhvati na delu da bi mogli bilo sta...nazalost to tako ide...Snimak ne priznaju...
I kod nas je slicno u sustini...A blok, fensi mesto u Bg, samo izvedu svoje pse tamo gde pise da psi ne smeju, ostave ih da obave nuzdu i ne pokupe za njima i niko im nista ne moze...uzas...a to su stanari tih zgrada i bas ih briga...nemam reci

eca89 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 15:43:05)

Dunja sestro slatka, citam i ne vjerujem, pa strasno🤤😫😈

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 16:23:45)

Dunja, zovite opet komunalnu. 

Duškić -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 16:30:35)

Strasno. Takva je i nasa ulica upiskana i ukakana cela.

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 17:25:47)

Nama je i ulica, od ostalih pasa, ali je od ovog psa ispišan hodnik ispred naših stanova. A za veliku nuždu kažu komšije čija terasa gleda na njihovu, ovaj pas to obavlja na terasi i valja tu i spava, kažu da cvili noću.

IZVORNA PORUKA: Duškić

Strasno. Takva je i nasa ulica upiskana i ukakana cela.

Marijamaka -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 19:56:42)

Znam kako se osecate, a sto je najgore, tim osecanjima trujete sebe. Iskreno Vam govorim jer budite sigurni da ako mu ne kazete sta Vam smeta konkretno, makar se i naljutio, osecacete se iz dana u dan lose zbog toga, izazivace Vam stalno stres ta situacija, a zasto biste radili to sebi? Skupite hrabrosti, popricajte sa svojim suprugom pre toga, recite mu sta planirate da uradite, a zatim sa svojim svekrom porazgovarajte i skrenite mu paznju. Bice Vam lakse i izbacicete taj stres iz sebe i naravno, mozda situacija bude bolja. Pozdrav!:)

Filadendronka -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (4.7.2019 20:44:00)

Ovo je stvarno da ne verujes. 
IZVORNA PORUKA: eca89

Dunja sestro slatka, citam i ne vjerujem, pa strasno🤤😫😈

doramar11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.7.2019 11:04:27)

Kakvi ljudi. Jel reaguje komunalna uopste?

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.7.2019 12:06:54)

Mislim da nikada nisam pisala u ovoj temi...
Od jutros sam malo reci...pa odlepila....

Komsija u zgradi preko puta, jutros u 8 izneo motornu testeru i krenuo da sece stablo, koje je tu pa sigurno 2 decenije, ako ne i vise...
Komsije vicu s prozora,jedan momak mu prisao,tu su razmenili par "lepih reci" ....i on pokupi motorku, i ode. Ja happy. Kad ne zadugo on iznosi rucnu testeru i opet krece stablo da sece. Nije mu islo, pa je odustao. U 10h je izneo motornu testeru opet, blok se ori.... srusio je stablo. Ja ocajna. Zovem komunalnu. Prijavljujem. Kazu vec je prijavljeno. Njoh nema.... ne dolaze...on je motorkom celo stablo isekao u sitne delove . I otisao. Nikom nista. Komsije prolaze. Zastajkuju. Gledaju. Cude se. On obavio sta je naumio i otisao. Ja besna. Opet zovem komjnalnu kazu prosledili su. Doci ce neko. Sta ima da dolazi,kazem im kad je on vec otisao. Nisu ga zatekli na licu mesta. Sat vremena od mog poziva, auto komunalne policije se provozao ulicom i otisao. Uzas. Bas sam besna. Koliko na tog komsiju , cini mi se jos vise na drzavu. Pa zar je moguce da jm sat vremena treba da izadju. A da ne kazem da je komunalna ulicu-dve od nas.
Sta da je tom motornom krenuo i na ostala stabla. Na komsije. Bezakonje...
Bas sam tuzna. Ljuta. Razocarana...

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.7.2019 12:14:16)

Maraj [sm=smiley13.gif] jadna je ova kvazi država a i svi mi sa njom. Jednostavno rečeno - boli ih dupe!

doramar11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.7.2019 12:32:37)

Strasno. Primitivizam na svakom koraku.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.7.2019 14:39:34)

Odluka je konacn, uciteljica je tehnoloski visak, ubi mi se dete od plakanja ali sta je tu je. Pregrmece i navici ce se. 

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (5.7.2019 15:41:23)

Maraj, užasno. Gde god vide drvo seku, ko da su iz Mordora tako da komunalna koja je "aparat" sigurno za seču neće izaći al da neko prodaje polovne knjige, neki ručni rad, slike - eto ih brzinom svetlosti!
Ivanka, moj brat kad je bio u nižim razredima promenio je, najozbiljnije, šest učiteljica. On je 82-go, njegova prva učiteljica otišla je u penziju pre zimskog raspusta. Dešava se. Privićiće se Iva i na novu, mladost je prilagođavanje i učenje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>